Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שבוע שעבר הרכב שלי הראה סימני גסיסה מתקדמים, מה שגרם לי להבין שאני צריך להתחיל לחפש מחליף (לצערי :/)

אני מחפש רכב ראשי לזוג שעתיד להתחתן בקרוב והתקציב שהקצבתי לסיפור זה עד 60.

השאלה הראשונה שאני עוד לא סגור עליה זה אם ללכת על סופר מיני שתספיק לעכשיו או רכב קצת יותר גדול עם חשיבה לעתיד (אם תגיע עגלה וכל מיני). אשמח לשמוע מניסיונכם אם סופר מיני תספיק לנו גם אם עוד זאטוט יצטרף לעסק או שכדאי לכוון לעבר המשפחתית הקטנה?

מעבר לזה הדרישות הן:

1) אמינות זה הכי חשוב, פחות בגלל המחיר, יותר בגלל הכאב ראש של ללכת למוסך כל שני וחמישי (נכוויתי קשות בשנה האחרונה עם ה206 הישנה שלי)

2) צריכת דלק סבירה, אבל לא סופר קריטי כי לא עושים הרבה קילומטרים (10 בשנה בערך אבל יכול להשתנות)

3) רוב הנסיעות עירוניות, אבל אמור לשמש אותנו גם לטיולים ונסיעות בינעירוניות

4) חזק בצורה סבירה. לא מחפש פה למבורגיני, אבל יש לי ממש טראומה מהרכב של אבא שלי (ניסאן טידה) והנסיעות לירושלים ולצפון, הרכב נחנק כל עליה הכי קטנה. לעומת זאת הפיגו שלי תמיד הרגישה עם מספיק כח ספייר

5) אבזור - לא חשוב כל כך. רגיל ל206 שנת 2001 חח

6) בטיחות - כמובן שחשוב

7) האצבק, לא מסוגל להסתכל על סדאן, זה עושה לי רע

8) שמירת ערך - לא חשוב, אני לא מחליף רכבים הרבה ובתקווה הרכב הזה ישרת אותי הרבה הרבה שנים קדימה

מה שהבנתי עד עכשיו:

סיאט איביזה, רנו קליאו, סקודה פאביה ודומיהן ירדו בגלל הגיר והאמינות.

סוזוקי בלנו יונדאי i20, הונדה ג'אז, הביקורות על הכח קצת הרתיעו אותי... כמה זה באמת נורא יחסית לטידה?

מאזדה 2 קטנה מדי? מעבר לזה נשמעת ממש מתאימה, אבל קשה להשגה.

פיג'ו 208, סה"כ נראית שעונה לדרישות יפה, רק לגבי האמינות ראיתי דעות לכאן ולכאן אז לא בטוח לגביה. מה אתם אומרים?

באיזור המשפחתיות:

סיוויק האצבק 2015 - נראית כמו איזון בין כל הדרישות בצורה סבירה

לנסר ספורטבק - פשוטה ועושה את העבודה, רק קצת גדולה מדי לטעמי

פורד פוקוס 2016 - נראה ממש טוב, רק לא יודע לגבי האמינות, איך היא?

לא חייבים לענות על הכל, כל עזרה תתקבל בברכה :)

פורסם

ממש תודה לתגובה המפורטת!

אתה חושב שהמאזדה תהיה קטנה ומגבילה מדי בתור רכב ראשי בשנים הקרובות?

איך מנועי הטורבו מבחינת אמינות לאורך שנים?

מה לגבי ההונדה גאז והi20? הן באמת לא סוחבות או שסתם מגזימים בביקורות?

תודה על העזרה

• תוכן חדש...