Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעולם לא שמרתי פרטי כרטיס אשראי בעליאקספרס. אני מזין פרטי כרטיס בכל הזמנה. למעשה כבר הרבה זמן שלא נתקלתי באופציה לשמור פרטי כרטיס (אלא אם יש שם איזה "וי" קטן שלא שמתילב לקיומו).

עריכה - נכנסתי עכשיו לחשבון שלי בעלי. לא מצאתי שם אופציה לשמור כרטיס אשראי, אלא רק קישור ל-Alipay. זה מה שאתה מחפש?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שתנסה לשלם זה ירשום לך שהכרטיס פג תוקף ויקח אותך לעמוד העדכון.

זה קרה לי לפני חודש

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דרך אגב - ביצעתי היום הזמנה בעלי, אכן היתה שם משבצת כדי לשמור פרטי כ"א. כרגיל השארתי אותה ריקה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שתנסה לשלם זה ירשום לך שהכרטיס פג תוקף ויקח אותך לעמוד העדכון.

זה קרה לי לפני חודש

לזה בדיוק אני מתכוון. הוא העביר אותי לעידכון ושם לא הצלחתי. זה פשוט נשאר ולא זז.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

דרך אגב - ביצעתי היום הזמנה בעלי, אכן היתה שם משבצת כדי לשמור פרטי כ"א. כרגיל השארתי אותה ריקה.

את העמוד הזה אני מחפש! איפה הוא נמצא?

ואגב, אני מבין שאתה כל פעם מכניס הפרטים מחדש? איך ניתן? הרי אתה נירשם במערכת שלהם כמנוי.

פורסם (נערך)

בכל הזמנה מופיע שלב הכנסת כתובת (שכבר רשומה במסגרת פרטי החשבון) ומתחתיה פרק פרטי כרטיס אשראי. אני ממלא בכל פעם את פרטי הכרטיס הרלוונטי. בסוף אותו דף יש תיבת סימון אם אתה רוצה שעליאקספרס ישמור את פרטי הכרטיס. אני לא מסמן בה, כך שגם בהזמנות הבאות אני מתבקש להזין את פרטי הכרטיס.

בקיצור, בפעם הבאה בה תזמין פריט מעליאקספרס תוכל לבצע את העדכון הדרוש.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...