Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לשאול כמה אמור בערך לעלות לי להחליף את כל הרפידות והצלחות ברכב שלי (סיאט לאון FR 1800 טורבו 2015) 4 רפידות ו4 צלחות.

קיבלתי הצעת מחיר כולל עבודה 3,350 למקורי! מחיר הגיוני? אני שם הכל מקורי ברכב מהדבר הכי קטן ברכב לא מתפשר..

פורסם

יש תואמי מקורי וחברות טובות כמו ברמבו ורמסה ו trw וכו שאיתם תגיע אולי ל 2 שליש מחיר ממה שקיבלת. הם יעשו את אותה עבודה. לא כואב לך הלב על לשים סכומים שכאלה?

פורסם
יש תואמי מקורי וחברות טובות כמו ברמבו ורמסה ו trw וכו שאיתם תגיע אולי ל 2 שליש מחיר ממה שקיבלת. הם יעשו את אותה עבודה. לא כואב לך הלב על לשים סכומים שכאלה?

בטח שכואב הלב תאמין לי אבל אני אוהב את הרכב שלי.. איזה הכי טוב לשים ממה שאמרת? ובטוח שזה יעשה עבודה טובה כמו המקורי לא ישרוק אחרי יומיים וכו?

פורסם
מה שהזכרתי אלה חברות איכותיות מאוד. מהיכן אתה שנוכל להפנות אותך לחנויות חלפים באיזורך ותוכל להתייעץ איתם?

איזור חדרה

פורסם
תבדוק כמה עולות צלחות של חברת ברמבו ורפידות של פרודו, שילוב מעולה לא פחות ממקורי.

סגור אחי.לא עדיף גם רפידות ברמבו שיהיה אותו דבר?

פורסם
איך הרכב בן 4 או פחות וכבר נדרשת החלפת צלחות ?

גש לעוד מוסך לקבל חוות דעת נוספת- אצלי ברכב משנתון נמוך יותר לא הוחלפו צלחות מעולם והרכב על 86000 קמ כמעט.

מה סגנון הנהיגה שלך? אני לוחץ, הרכב מבקש ממני את זה חח.. עוד לא בדקתי אם באמת אני צריך צלחות, מה שבטוח אני חייב לעשות זה רפידות ביקשתי הצעת מחיר למקרה הכי גרוע, נקווה שלא יהיה צריך.

פורסם

יש לי רכב מאותו הקונצרן. אני פעיל בפורום כבר לא מעט שנים ויצא לי לדבר עם הרבה בעלים של רכבי VAG.

זה נכון שיש תופעה של רפידות תחליפיות ששורקות, אפילו אם הן OEM איכותיות.

לא יודע להגיד לך לגבי היצרנים שהומלצו כאן. אני יודע שכשהגיע הזמן להחליף רפידות וצלחות ברכב שלי (פעם ראשונה אחרי 110 אלף ק"מ, החלפתי את כל הסט במכה אחת) הלכתי על מקוריות כי שריקות זה משהו שאני בטוח ארגיש בו. עלה בערך מה ששילמת אבל יצא מעולה ולא שורק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
איך הרכב בן 4 או פחות וכבר נדרשת החלפת צלחות ?

גש לעוד מוסך לקבל חוות דעת נוספת- אצלי ברכב משנתון נמוך יותר לא הוחלפו צלחות מעולם והרכב על 86000 קמ כמעט.

מה זה קשור לשנה?

אם כבר, כמה ק"מ? מה סגנון הבלימה?

כל דגם אצל כל יצרן "אוכל" אחרת את הבלמים.

מעדיף לא לנקוט בשם היצרן אבל אצלו צלחות ורפידות כבר ב30 אלף גמורות עד לברזל באופן סידרתי.

פורסם

אם כבר החלפת פעם אחת רפידות, בפעם שניה כבר צריך להחליף צלחות.

אם לא אז זה רק רפידות.

3350 שקל לא הרבה כסף, בהתחשב שמחליפים צלחות פעם אחת ב100 אלף ק"מ פחות או יותר.

קח בחשבון שהחליפי יעלה 2000 שקל +, אז לא כזה הבדל גדול.

פורסם

לפני שמחליפים צריך לעשות מדידה של הצלחות ושל הרפידות. אחרת המוסך ישמח להחליף לך רפידות וצלחות חצי שחוקות בטיפול. אגב ההחלפה של הזאת היא לא חלק מהטיפול, מחליפים מתי שנגמר.

• תוכן חדש...