Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כמו שמציינת הכותרת-

הילוך שני בסל"ד גבוה מאד (סביבות 5500-6000), קלאץ', הילוך שלישי- רעש נוראי של גריסה מכיוון הגיר (עוד לפני ששוחרר הקלאץ).

אציין שמדובר ברכב שנמצא אצלי כחודש ועבר 40,000 ק"מ, ונראה שזה לא קורה כל פעם - אחת ל-5 העברות הילוכים חזקות.

מה הלו"ז? מה עושים?

תודה!

פורסם

בהנחה והקלאץ' מפריד סבבה ולא בסוף חייו - סנכרונים גמורים בגיר, יש צורך בהחלפתם (דורש פתיחת גיר). כנראה שזה שהרכב היה אצלו התגרזן איתו לא פחות ממך (אם לא יותר).

פורסם

ג׳ולייטה 2015, לא באחריות.

אין סיכוי שמדובר בשמן גיר שצריך להחליף?

אך ורק סנכרון דפוק? אם מכאן והלאה הנהיגה ברכב תהיה רגועה האם התקלה עדיין תחמיר עם הזמן?

פורסם

שמן גיר יכול למעט לרכך את המצב אך אם הבעיה בסינכרונים אין תרופת פלא. נסיעה רגועה שלא תביא למצב של גריסה תשאיר את המצב כמו שהוא.

מכיוון שכבר הרגשת את הגריסה הייתי כן מפנה את שמן הגיר ומחליפו בחדש ואני מניח שתמצא בשמן הישן לא מעט שבבים.

פורסם (נערך)

זה לא משהו שעובר עם הזמן או משתפר באמצעות רענון שמן - אלא אם כן תתחיל לנהוג רגוע מעכשיו ולהמנע ממצב כזה.

אני ממש לא בטוח שפתיחת הגיר לצורך החלפת סנכרונים בלבד תהיה משתלמת פחות מהבאת גיר מייבוא/פירוק, אבל, מוזמן להתחיל לעשות טלפונים ולעדכן אותנו.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
זה לא משהו שעובר עם הזמן או משתפר באמצעות רענון שמן - אלא אם כן תתחיל לנהוג רגוע מעכשיו ולהמנע ממצב כזה.

אני ממש לא בטוח שפתיחת הגיר לצורך החלפת סנכרונים בלבד תהיה משתלמת פחות מהבאת גיר מייבוא/פירוק, אבל, מוזמן להתחיל לעשות טלפונים ולעדכן אותנו.

נכון שמן גיר לא יתקן את המצב הקיים אך יכול טיפה לרכך את העברות. חשוב יותר שייצא כל השבבים שנערמו שם בשמן הישן מרוב ההעברות האלימות.

פורסם

תבדוק שלא חסר שמן גיר.

זה לא כ"כ סביר שיהיה חסר אבל אולי יש נזילה או פירקו ציריות ולא מלאו את הכמות הנכונה.

• תוכן חדש...