Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה לענין, מסביר את המצב בארץ.

ואין שום קשר לאיכות הכבישים הכל תלוי רק בנו.

אני חושב זה מצב שכמה אנשים גוררים אחריהם מדינה שלמה לתרבות נהיגה שלילית.

דוגמא: אני נוסע מתחנה מרכזית בת-גלים (בחיפה) לקניון חיפה, אני נוסעה (לפחות כך עשיתי בימים הראשונים כשכבלתי את האוטו) 70 קמ"ש, זו המהירות התנועה בכביש זה. אבל אחרי כמה ימים של נהיגה בכביש זה אני מרגיש מוזר שכן התנועה בכביש זורמת ב-90 קמ"ש ואפילו 100 במקום 70.

אז אני לא יכול להיות היחיד שנוסעה 70 אז הרמתי את הקצב שלי ל-85 90.

המצב הזה בדר"כ אחרי 7 בערב שכן ביום הכביש עמוס ולא מאפשר תנועה מהירה יותר.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

המסה הגדולה של האנשים נוהגת במהירות הסבירה לתנאי הדרך, ולא במהירות שמצויינת על ידי הגבלת

המהירות באותו איזור. גם חוקי התעבורה וגם מדיניות הגבלת המהירות הינם ארכאיים וקשיחים,

אין להם קשר ליכולות המכוניות כיום והם לא מתחשבים בצורה מפורטת בכל איזור ואיזור (למשל

הגבלת המהירות בדרך השלום בת"א - כמה, 60?). או הכביש מכיוון צומת פורדיס ליקנעם, כביש

דו נתיבי סלול לא רע ולא צפוף במיוחד, שמוגבל בחלקו ל80 קמ"ש.

זה רק טבעי שאנשים יבחרו לנהוג לפי ההגיון הבריא ולא לפי השלטים השרירותיים שנזרעו בצידי הדרך.

אני לא רואה שום בעיה בזה. אם רוב התנועה נעה על 90 קמ"ש ומותר במקום 70 - כנראה שרוב

התנועה צודקת. כשמדובר בדבוקת תנועה גדולה, אפשר להניח בבטחה שאין לאף אחד מהחברים בה נטיות אובדניות כלשהן והם מרגישים בטוחים במהירות הזו.

אל תנסה לחנך מחדש, הדבר שבעיקר חסר לנהגים חדשים בתנועה עירונית הוא לא שליטה ברכב,

זה די זניח במהירויות נמוכות, אלא בעיקר יכולת השתלבות וזרימה בתנועה.

הדבקות למהירות בתמרור ולא למהירות שתואמת לתנאי הדרך היא הגורם הראשי (לצד חוסר בטחון).

לא מאמין לי? סע פעם אחר תלמיד נהיגה, שנוסע כמעט תמיד בגבול העליון של המהירות המותרת,

ושים לב לפקק שמשתרך מאחוריו.

אני נותן להגיון הנ"ל להנחות אותי בתנועה עירונית, למעט מקומות מועדים לפורענות (צרים, סואנים,

ליד ילדים וכו') בהם אני בפירוש מאיט, וגם אין לי שום בעיה לעכב בהם תנועה שמאחורי (בגבול הסביר, כמובן). חברה שלי תמיד צוחקת עלי שאני זוחל ברחובות הצרים של חולון, בעוד שהמקומיים ("ילידים")

נוסעים שם 80.

אפשר להשליך את כל האמור לעיל על כבישים בינעירוניים, כמובן, רק שבהם, ובניגוד לעיר, אין לי שום

בעיה לנהוג יותר מהר מהתנועה (שבתורה נמצאת לפחות 30 קמ"ש מעל המותר), תוך כדי זהירות ראויה, כמובן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפי דעתי אתה טועה, אולי רמת המכוניות עלתה פלאים מאז שקבעו את המהירות המותרת אך רמת הנהגים רק יורדת!!! לפי דעתי פשוט צריך להפוך את המסלול השמאלי לנתיב מהיר ושיהיה מותר לנהוג בהתאם לתנאי הדרך ולא בהתאם להגבלת המהירות(למשל 70 באיילון ביום שישי בערב). וחוץ מזה אחלה כתבה.

פורסם
לפי דעתי אתה טועה, אולי רמת המכוניות עלתה פלאים מאז שקבעו את המהירות המותרת אך רמת הנהגים רק יורדת!!! לפי דעתי פשוט צריך להפוך את המסלול השמאלי לנתיב מהיר ושיהיה מותר לנהוג בהתאם לתנאי הדרך ולא בהתאם להגבלת המהירות(למשל 70 באיילון ביום שישי בערב). וחוץ מזה אחלה כתבה.

לא ידוע לי על מדד ל"רמת הנהגים". מה שכן, נהגים לא נעשים טובים יותר, רגועים יותר, או נחמדים

יותר כשהם בתנועה זוחלת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ROEE FISH

מה שUGIN רשם היתה דוגמה לאפקט העדר שהוא נכון לא רק למהירות לצערי...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
לא ידוע לי על מדד ל"רמת הנהגים". מה שכן, נהגים לא נעשים טובים יותר, רגועים יותר, או נחמדים

יותר כשהם בתנועה זוחלת.

זה היה בצחוק. מה שבטוח שהם לא נעשים טובים יותר( שם לב לרמת לימוד הנהיגה בארץ לדוגמא )

• תוכן חדש...