Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הוישרים הקדמיים והאחוריים הפסיקו להתיז מים.

מילוי מים (מהולים בחומץ לפירוק אבנית) לא עזר.

חשמלאי רכב שניסה לפרק את המשאבה אמר שיש בעיה בידית האיתות (למרות שהידית מגיבה לכל שאר הדברים -ניגוב, שינוי מהירות וכו)...הציע לעקוף את המנגנון ללא הסבר קוהרנטי.

יש רעיונות אחרים לבדיקה לפני שהולך למוסך יותר מומחה?

תודה

פורסם

בס"ד

שים לב: למשאבה יש נטיה עם הזמן להפסיק לעבוד עקב התנפחות הגומי שעל הדיזה שבתוך המשאבה.

המשאבה ממוקמת מאחורי חיפוי גלגל ימין(קדימה).

יש לך כמה אופציות:

1. לבדוק שמגיע מתח למשאבה(לנתק את הפלג שלה ולבדוק אם מגיע מתח בעת לחיצה על הידית.

2. במידה וכן, תפרק את המשאבה החוצה(ניתן לפרק במשיכה, יש לשים לב אם יש נוזל במיכל).

אתה יכול לפרק את המשאבה ולקצץ את הגומי על הדיזה משתי הצדדים ולהחזיר, (עובד פיקס לאחר מכן)

3. לקנות משאבה חדשה (גם סינית תעשה את העבודה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
המשאבה של הווישרים עובדת? כשאתה מנסה להשפריץ מים אתה שומע את המשאבה?
אין צליל מכיוון המשאבה שמנסה להפעיל את המתזים
פורסם
בס"ד

שים לב: למשאבה יש נטיה עם הזמן להפסיק לעבוד עקב התנפחות הגומי שעל הדיזה שבתוך המשאבה.

המשאבה ממוקמת מאחורי חיפוי גלגל ימין(קדימה).

יש לך כמה אופציות:

1. לבדוק שמגיע מתח למשאבה(לנתק את הפלג שלה ולבדוק אם מגיע מתח בעת לחיצה על הידית.

2. במידה וכן, תפרק את המשאבה החוצה(ניתן לפרק במשיכה, יש לשים לב אם יש נוזל במיכל).

אתה יכול לפרק את המשאבה ולקצץ את הגומי על הדיזה משתי הצדדים ולהחזיר, (עובד פיקס לאחר מכן)

3. לקנות משאבה חדשה (גם סינית תעשה את העבודה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

תודה. אנסה לבדוק זאת
פורסם

גם אצלי התחילה הבעיה לאחרונה.

אני הזמנתי את כל המערכת חדשה חוץ מהמיכל.

כל הצנרת מתפוררת, המחברים יבשים.

כל העלות היא 100 שקלים.

בהצלחה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
גם אצלי התחילה הבעיה לאחרונה.

אני הזמנתי את כל המערכת חדשה חוץ מהמיכל.

כל הצנרת מתפוררת, המחברים יבשים.

כל העלות היא 100 שקלים.

בהצלחה.

יכול לשלוח מה הזמנת ומאיפה?

תודה

פורסם
אין צליל מכיוון המשאבה שמנסה להפעיל את המתזים

אם כך, או כפי שהחשמלאי אמר, המשאבה לא מקבלת מתח (אני מניח שהחשמלאי יודע מה הוא אומר, כי הוא בדק), או שהמשאבה לא תקינה (כנראה שלא זה המקרה). אם כך, רוב הסיכויים שאכן הבעיה בידית, או יותר נכון במפסק שבידית, שמעביר מתח למשאבה.

• תוכן חדש...