Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני יחבר צינור מהדוד האמצעי , במקום הדוד הסופי ,

מהזה יעשה מכנית?

מה יקרה אם שוטר יתפוס ויבדוק?

פורסם
אם אני יחבר צינור מהדוד האמצעי , במקום הדוד הסופי ,

מהזה יעשה מכנית?

מה יקרה אם שוטר יתפוס ויבדוק?

ברגע שתניע את הרכב ישמעו אותך שוטרים מק"מ רבים ומרוחקים ותקבל הורדה כזאת שתחזיר מיד את הדוד המקורי + 2 דודים אמצעיים ליתר בטחון :-D

JDM :twisted:

פורסם

אז רגע , בוא ניצא מנוקדה כזאת שאין לי הרבה רעש שאני מוציא את הדוד הסופי , יותר נכון יש לי רעש של אגוזז זרימה חופשי , רעש סטנדרטי , אוטו דבר בדיוק עם האגזוז זרימה חופשית ,

השאלה אם עוצרים אם רעש כזה עם אגזוז זרימה חופשי בלי תו תקן ואישורים , או אם עוצרים אותי ללא אגזוז , רק עם צינור , יש אבדל??

פורסם

לפני כמה ימים, בנסיעה בכביש 6, הצנרת שלפני הדוד האחורי אצלי החליטה להחזיר את נשמתה לבורא.

מסתבר שהיה שם אלתור עצבני ע"י הבעלים הקודמים של הרכב, וכנראה האגזוז היה מורכב מ"טלאים" לכל אורכו.

אחד הטלאים בין הדוד האמצעי לדוד האחורי פשוט התפרק לגמרי, והצנרת אגזוז הסתיימה עכשיו אחרי הדוד האמצעי, ולפני הדוד האחורי.

הרעש היה פשוט בלתי נסבל!

כל לחיצה קטנה על הגז נשמע כאילו בלאק-הוק מנסה לנחות לי על הגג!

למחרת, על הבוקר, הייתי אצל "אגזוזן" להחלפת כל האגזוז, מה-Downpipe עד האחורי.

כמובן שהרכבתי דודים מקוריים, וסטנדרטיים, בעלות כוללת של 450 ש"ח סה"כ.

התקרית הזו בהחלט הוציאה ממוחי הקודח כל רעיון לדוד זרימה חופשי כזה או אחר, אם ברכבי הנוכחי, ואם בכל רכב שאי פעם יהיה בבעלותי!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
עלול להפריע למנוע שזקוק ללחץ חוזר ועל זה יש ויכוח שלם אם יש מקום ללחץ חוזר או לא.

אצלי זה קרה.

פורסם
עלול להפריע למנוע שזקוק ללחץ חוזר ועל זה יש ויכוח שלם אם יש מקום ללחץ חוזר או לא.
מנוע בעל 4 פעמיות לא זקוק ללחץ חוזר .

לחץ חוזר צריך מנוע בעל 2 פעימות שעובד עם אגזוז לחץ והוא למעשה מחזיק לחץ במערכת הפליטה שמונע מתערובת הדלק-אויר לברוח לאגזוז לפני מהלך הדחיסה מכיוון שבמנועי שתי פעימות אין שסתומים שסוגרים את תא הבעירה כאשר הבוכנה עולה .

פורסם

מה זה בדיוק שייך לסוג הדוד ?

מה שכן דוד זרימה חופשית עלול להפריע לזרימה של הגזים וליצור מערבולות .

אבל בשום פנים לא לחץ חוזר - לחץ חוזר הוא לא טוב למנוע 4 פעמיות : שהבוכנה עולה ושסתום פליטה נפתח לחץ חוזר יקשה על הבוכנה לעלות ויפגע בכוח המנוע .

• תוכן חדש...