Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 שנת 2010 עם 51 אלף ק'מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה טובה שלי מוכרת פיג'ו 207,שנת 2010 עם 51 אלף, עקב מעבר לחו"ל

רוב השימוש שלה ברכב היה לנסיעות בינערוניות אבל אני יודע שבאופן כללי המצב של הרכב טוב( יצא לי גם לנהוג עליו כמה פעמים). המחיר יהיה באזור 16-17

התייעצתי עם שני חברים ושניהם אמרו לי שלצרפתיות ישנות יש בעיה עם תקלות בעיקר בחשמל והמליצו לי להשקיע מעט יותר( 25K) ולקנות קאיה

השימוש שלי ברכב יהיה כנראה לשנתיים הקרובות ובעיקר לנסיעות מחוץ לעיר, אחרי השנתיים האלו אני כנראה ארצה להשתדרג.

האם לדעתכם כדאי בכל זאת לשקול לחיוב את הפג'ו( בהנחה שנבצע בדיקת תקינות בכל מקרה) או שאכן כדאי לבדוק אופציות אחרות( רכב קטן, מחיר נמוך, בממוצע נסיעה אחת בשבוע של כ150 קמ)?

פורסם

ברשותי הרכבים -

פיג'ו 207 1.6 מודל 2012.

ופיג'ו 206 1.4 XT מודל 2006.

באם לא הייתי מרוצה מהפיג'ו 206 1.4 XT,

לא הייתי רוכש את הפיג'ו 207 באפריל 2012.

לפיג'ו 207 שברשותי הנסועה היא רק 36,000 ק"מ במשך 7 שנים.

כאשר ב- 4 השנים האחרונות עקב יציאתי לגמלאות

מרבית הנסיעות הם עירוניות וצריכת הדלק בהתאם.

הרכב נוסע לשביעות רצוני ללא בעיות ותקלות.

התנהגות הרכב ונוחיות הנסיעה טובים מאוד לדעתי האישית.

בכל השנים הביקורים במוסך היו תקופתיים

ורק לצורך הטיפול השותף הנדרש.

ברצוני לציין כי תיבת ההילוכים AL4 פועלת באופן תקין.

המלצתי היא לקחת את הרכב לבדיקה במכוני הבדיקה השונים

וגם לקבל את חוות הדעת של מוסך גבע בת"א

או כל מוסך מתמחה אחר באזור מגוריך.

פורסם

יש לי 207 שנת 2011, אישית אני לא מת על האוטו הזה, די נוקשה, רועש ולא חסכוני(1.6 ליטר).

מאידך אין בעיות אמינות, תבדוק את משאבת המים שהיא רגישה יחסית ומוחלפת לפלסטית.

בתור רכב לשנה,שנתיים לא אמורים להיות בעיות

מה שכן, כנראה שאי אפשר יהיה למכור אותו.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם

זה ישן?!

אני על 307 2003 ואין תקלות מהותיות בכלל.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בכל אבל בכל הפעמים ששמעתי מישהו אומר שהחזיק רכב הרבה זמן ולא היו תקלות בכלל,

תמיד בתשאול עמוק יותר, התברר שכן היו תקלות, רק שלא תמיד ידעו שהייתה תקלה, או שה"טיפול השנתי" פשוט עלה כמה אלפים טובים, יותר מפעם אחת ...

קקמייקה עט עיפרון מתקלקל אז רכב שמורכב מעשרות ומאות מערכות שהורכבו במפעלים שונים, על ידי יצרנים שונים, במדינות שונות, על ידי עובדי שכר מינימום על פי רוב, וגם זה במקרה הטוב, לא יתקלקל ?

פורסם

אולי הבחור שלפני השתגע והחליף הרבה חלקים? מי יודע.

הרכב שלי נסע לפני כ-4,000 ק"מ בשנה.

אני הוספתי לאוטו תרמוסטט שלא היה והחלפתי רדיאטורמשבגללו כנראה הסירו את התרמוסטט. באחד הטיפולים החלפתי מוטות קישור למוטות מייצבים. כויל הוחלף לא בגלל שהפסיק לעבוד - נקרעו המובילים לפלאגים והייתי חייב לרכוש.

כל מה שתכננתי לעשות באוטו עדיין לא בוצע. מירוץ החיים לא מאפשר לי להתפנות לבצע את העבודה.

אבל צריך לקחת בפרופורציה - זה רכב שעלה לי 4500 שקל ואני נוסע איתו יום יום 30-40 ק"מ מרמת גן לנתב"ג בשעות שיש גם פקקים. אני מרוצה מהבחירה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תמיד בתשאול עמוק יותר, התברר שכן היו תקלות, רק שלא תמיד ידעו שהייתה תקלה, או שה"טיפול השנתי" פשוט עלה כמה אלפים טובים, יותר מפעם אחת ...

קקמייקה עט עיפרון מתקלקל אז רכב שמורכב מעשרות ומאות מערכות שהורכבו במפעלים שונים, על ידי יצרנים שונים, במדינות שונות, על ידי עובדי שכר מינימום על פי רוב, וגם זה במקרה הטוב, לא יתקלקל ?

לדעתי האישית חבר פורום הנכבד כל כך לא ענייני בכתיבתו בנושאים השונים ב- carsforum,

כך שאין כל פלא שכמעט שנתיים וחצי מחכה לאישור גישה ל- אוף-טופיק,

בכדי להביע את דעותיו שם ולא פלא שאישור זה עדיין לא ניתן לו.

פורסם

אבל במובן מסויים הוא צודק.

נתקלתי המון פעמים(גם בשרשור הזה אפילו) באנשים שאומרים שהרכב לא עשה בעיות כלל, והאחזקה מאוד נמוכה, מה שכן הם מפספסים להגיד, זה שהם יודעים לעשות טיפולים לבד, עושים המון טיפולים מונעים, ומזמינים חלקים מחו"ל.

מה כול זה רלוונטי למחפש רכב ממוצע שמעוניין רק שההתעסקות עם הרכב תהיה בלהכניס אותו לטיפול לפני טסט?

פורסם

ואם נחזור רגע למהות הדיון אני חושב שאכן קח את הרכב לבדיקה, במידה והוא תקין לטעמי עיסקה לא רעה,

הירידת ערך מ15K ש"ח לא יכולה להיות נוראית...

פורסם

נדמה לי שאפשר להתפשר על ההנחה הסבירה שבאמת אין דבר כזה שכלום לא מתקלקל בו במשך שנים, אבל האוטו הזה אינו חריג לרעה בתמונה הכוללת הזו, מצד שני היות וכולם "יודעים" שהאוטו הספציפי הזה מתקלקל יותר מאחרים, הנה עובדה שהחברים של הפותח סיפרו לו, כמו שסיפרו אלו משירשור אחר על 208 על "גיר אוטומטי בעייתי", אז אולי אין עשן בלי אש והנה יש לך עיסקה נהדרת ביד, אוטו הרבה יותר טוב מיאריס נניח ( לטעמי כמובן, לא צריך לזרוק אבנים ), במחיר של אחת כזאת זקנה באיזה עשר שנים

פורסם

נתקלתי בזה המון מחברים בקוריאניות ויפניות. בעיקר המודגש. פתאום על הליפט צריך גם זה וגם זה וגם זה. משום מה אנשים לא שמים לב לשינוי בתחושות וברעשים.

מזל שכל הסטיגמות גרמו לרוב בעלי האירופאיות להיות על הדופק בדגמים מסוימים ולטפל לפי המשפט עם הקו. מעניין מה קורה עם האמריקאיות.

ט.ל.ח

פורסם

מזה חמש שנים יש בבעלותי פיג'ו 207 משנת 2010 עם כ-107,000 ק"מ, לפניה הייתה פיג'ו 206 שהחזקתי 7 שנים והגיעה אצלי ל-200,000 ק"מ ולגיל 14 שלה (נרכשה בגיל 7 עם 140,000 ק"מ). ה-207 מפגינה אמינות טובה יחסית. במררבית השנים לא היו תקלות כלל לכל היותר התגלתה תקלה אחת בשנה שעלתה כמה מאות שקלים (למשל נגד מהירויות של המזגן שהחלפתי השנה ב-פחות מ-500 ש"ח). מתוך התקלות למיטב זכרוני הייתה רק תקלה אחת שהצריכה גרירה ובשאר המקרים פשוט הגעתי למוסך בנסיעה כדי שיחליפו חלק. היתרונות - מקבלים רכב אמין יחסית, במחיר זול ומאוד שימושי (בגאז' לא קטן, קרי 310 ליטר, ואפשרות לבגאז' עצום להובלת חפצים בהשכבת המושבים האחוריים). הרכב שימש אותנו גם בתקופה שנזקקנו לעגלה גדולה לילדה והיא נכנסה בבגאז'. חסרונות - צריכת דלק לא מעולה (9-10 ק"מ לליטר במתווה עירוני, קרי מהירות ממוצעת של 17-21 קמ"ש לפי מחשב הרכב), היא לא מאוד שקטה בעיקר במהירות של 110 קמ"ש ומעלה, בגלל היעדר ההילוך החמישי. הייתי מאוד מאוד מרוצה מה-206 שקדמה לה ולכן רכשתי גם את ה-207. אגב, למיטב ידיעתי התקלה הנפוצה בגיר של ה-207 המכונה AL4 היא החלפת שסתומים שעולה פחות מ-2000 ש"ח וממילא באזור שנת 2008 או 2009 החליפו את השסתומים בדגם הזה לשסתומים משופרים, כך שאני לא מופתע שהגיר לא עושה בעיות. אני אגב נוהג הרבה בגיר הזה, שיכול לפעמים לעצבן עקב העלאת הילוך מוקדמת, במצב טיפטרוניק, כלומר מעין ידני ללא קלאצ', וכך הרכב גם די זריז. הרכב משמש אותנו בפועל כרכב משפחתי למרות שהוא נחשב סופר מיני, אולם הוא לא סופר מיני קטנה (אורכו כ-4.05) ויש בו מרווח סביר לרגליים גם מקדימה וגם מאחור.

• תוכן חדש...