Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין כמה קורקינטים לא יקרים.

השיאומי, mii2 ועוד קורקינט שיש עליו סמל של האות D שאני רואה בכמויות אבל לא הצלחתי להבין של מי הוא והוא נראה בסדר גודל של שיאומי (מצורפת תמונה, מישהו יוכל לזהות בבקשה).

IMG_20190502_191937.jpg

אני מחפש קורקינט עם טווח יומי של כ 10 ק"מ.

כנראה שבולם זעזועים קדמי אני לא אצליח למצוא בתקציב של כ 2K.

נסעתי בכל מיני קורקינטים של חברות השכרה והיה יותר נחמד אם היתה אפשרות למשטח עמידה יותר רחב שאפשר לשים עליו בנוחות שתי רגליים אחת ליד בעמידה טבעית בקום אחת לפני השניה, אבל ראיתי שיש משטחים כאלה רק בקורקינטים מאוד יקרים, אז אני כנראה שאני גם פה אאלץ לוותר.

חשבתי בהתחלה על השיאומי, אבל שמעתי על הרבה בעיות עם פאנצ'רים איתו, אבל מצד שני שמעתי שיש אפשרויות אפטר מרקט של החלפת גלגלים בשבילו.

מה מומלץ?

פורסם

מה שצילמת זה בדיוק השיאומי שאתה מדבר עליו. זה הסמל שלהם.

לגבי פנצ'רים, ג'יפה ביום שאתה קונה אותו ופתרת את רוב בעיית התקרים.

משטח - 300 ש"ח ואתה מתקין לשיאומי אחד רחב לעמידה עם רגליים במקביל.

למרחק של 10 ק"מ ביום הוא מעולה וחבל לזרוק כסף על יותר מזה.

יש קהילה מפותחת וים של אפטר מרקט.

מומלץ.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

בתקציב שלך תקח את השיאומי ב 1.5K ותרכיב עליו את השיפורים/שיבורים הבאים: גלגלים מלאים ללא פנצ'ר, מהדגם הרך יותר , שן מחוזקת ובורג מחוזק. גם עם כל אלה זה יצא פחלות מ 2K.

אם יש לך פרצוףספר אתה מוזמן לקבוצה של הקורקינט עם לינקים לכל החלקים וכד' : https://www.facebook.com/groups/1824160241216955

Miata ND2

פורסם

לא הייתי נעמד על השיאומי אפילו לחמש דקות עקב ריבוי תקלות במנגנון נעילת קידון שכתוצאה מהן הקידון מתקפל\יוצא ממקומו תוך כדי רכיבה ויכול להביא למוות. היו כבר דיווחים על קידונים מחוזקים שנשברו גם הם.

אם זה התקציב אני ממליץ על ES2 של SEGWAY או אינוקים לייט יד שניה

פורסם

לגבי הסימון עליו, זאת האות "M", חברה בשם Mijia נרכשה על ידי שיאומי, ולכן השם המלא הוא: Xiaomi Mijia 365 או Xiaomi m365

• תוכן חדש...