Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

להפתעתי הרבה, הדואר הגיע לסניף הדואר באשדוד ואני מראשל"צ :)

אחרי כמה עשרות חבילות מסוגים שונים , פעם ראשונה נתקלתי במשלוח שמגיע לעיר אחרת .

מה עושים במקרה כזה ?

פורסם (נערך)

קרה לי בדיוק לפני שבוע, הזמנתי חבילה מסין, בסוף הגיעה לעכו, שאני גר בראשון. התקשרתי לדואר, הם אמרו שאני בכלל לא הנמען לחבילה, יצרתי קשר עם האתר בסין, מתברר שהם בכלל לא שלחו לי את החבילה... רק עכשיו הם שולחים ושהייתה טעות, . חודש חיכיתי. ועוד הספק ביקש שאדרג אותו 5 כוכבים. סינים..

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי guy.a
פורסם

קורה הרבה. לפעמים חבילה שכלל לא שלי נשלחה לעיר אחרת(אין כיף יותר גדול מלנסוע חצי שעה לעיר אחרת ולגלות שהדואר בכלל לא מיועד אליך)

ולפעמים חבילה שאכן שלי מגיעה לעיר אחרת.

מה עובר בדואר, אף אחד לא יודע .

פורסם

קרה לי. שלחו לי חבילה לקריית אתא במקום לקריית ביאליק.

טוב שלא לקריית 4.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוד משהו מוזר ששמתי אליו לב רק עכשיו-

את ההזמנה עשיתי באפליקציה ומשום מה ההזמנה לא קיימת כשנכנסים לאליאקספרס דרך המחשב (כמובן שמדובר באותו חשבון ).

באפליקציה גם לא מצאתי דרך לפנות למוכר אם וכשאר אצטרך לעשות זאת

פורסם

קרה לי. הזמנתי למקום מגוריי והגיעה לתל אביב (לא מקום מגוריי).

המתנה מתישה לשירות הלקוחות של הדואר, הבטחה שהחבילה תישלח אלי + קבלה של מספר פנייה בסמס מייד לאחר השיחה.

המספר לא הגיע ולכן למחרת ביצעתי שוב את אותו התהליך ובסופו מספר הפנייה באמת הגיע.

כעבור 4 ימים החבילה הייתה אצלי.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

במקום לגבעתיים, הדואר ניתב את החבילה לקרית ים.

עליתי על זה במקרה, אחרי שבדקתי את הסטטוס של החבילה שכבר הייתה אמורה להגיע.

יומיים לקח לי לתפוס את הדואר.

עוד שלושה שבועות להביא את החבילה מקרית ים לגבעתיים.

קסם של גוף.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אם יש משהו שיהרוג את אמזון בישראל זה יהיה דואר ישראל ... לא שום דבר אחר.

אני קורא ומזדעזע ונזכר בימים שבהם אספתי חבילות מהדואר... רק לחשוב על זה היום עם הכמות חבילות שאני מקבל היה אומר שעדיף שהייתי לוקח את הלפטופ ועובד מהסניף דואר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ל"שמחתי" קרה לי פעמיים - חבילה הגיעה לקרית גת (דרום הארץ) בזמן שאני גר בקרית אתא (צפון הארץ).

הפתרון לבעייה בניתוב החבילה הוא לפנות לפניות הציבור של הדואר, טלפון : 1-599-500-171 (צריך סבלנות עד שעונים - יש עליהם הרבה עומס).

למרות שהם מבטיחים להודיע מה קרה עם החבילה (אם באמת יש להם טעות או לא) - אל תבנה על ההבטחה הנ"ל.

• תוכן חדש...