Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הנזק היה רק לטמבונים, אז מדובר בירידת ערך כספית צנועה (יחסית).

אם נגרם נזק לשלדה, לא הייתי מתקרב בכלל. או שהייתי דורש הנחה משמעותית במחיר.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

בקש לראות קבלה/דוח שמאי. נתקלתי במקרה של אדם מבוגר שלכאורה היה נראה נחמד וחייכן, שטען שהוא רק החליף טמבון ובדיעבד התגלה שהיה לו נזק בקצה שלדה (שהוא ידע עליו ולא סיפר).

פורסם

בקש לראות קבלה/דוח שמאי. נתקלתי במקרה של אדם מבוגר שלכאורה היה נראה נחמד וחייכן, שטען שהוא רק החליף טמבון ובדיעבד התגלה שהיה לו נזק בקצה שלדה (שהוא ידע עליו ולא סיפר).

שאלתי אותה אם היו תאונות, היא אמרה שלא ואז הכניסה את הקטע של הטמבון כזה כדרך אגב ששאלתי אותה על תאונות קטנות.

התניתי לה עכשיו שבמידה ויש בעיות מהותיות ברכב כמו מנוע, גיר, שלדה אני לא קונה את הרכב והיא זאת שתשלם על הבדיקה, לאחר הסתייגות מסויימת היא אמרה שלא אמורות להיות תקלות ושהיא מסכימה.

כל זה התחיל בכלל מזה שאמרתי לה שאני לוקח את המכונית לבדיקה, היא אמרה שכבר הורדתי אותה במחיר ושהבדיקה בשביל השקט הנפשי של שנינו אבל שהיא לא תרד עוד. אמרתי לה שאם יש בעיות כלשהן היא כמובן צריכה להוריד את עלות התיקונים מהמחיר והיא אמרה טוב נראה כבר...

פורסם
תקבל את זה בכתב.

שהיא תאשר באופן ברור שאמנם תוקנו פגושים, אך מדובר בתיקון קוסמטי ולא בפגיעת שלדה.

יש לי את זה באופן ברור בווצאפ (נראה לי זה נחשב כסוג של חוזה לא?)

אני אביא גם סוג של דף להחתים אותה שם או אבקש חצי מעלות הבדיקה לפני

פורסם

או שהמוכרת אינה מבינה כלום, או שמשקרת.

(ואז מה אם היא תאשר לו בכתב שהתיקון רק קוסמטי ?

היו כבר בעלי רכבים יד ראשונה שלא ידעו על זה שהרכב שלהם עבר תאונה - אולי אפילו במגרשי היבואן טרם מסירה וגילו את זה בבדיקה כשרצו למכור).

אם היא חכמה - היא לא תחתום על כלום

רכב שהוחלפו לו שני טמבונים עבר גם עבר תאונה מ-יותר מכוון אחד.

(אני לא אגיד "אם אתה חכם" - אבל... ) אני הייתי מדלג חיש קל לרכב הבא.

alfa 156 2.5.

פורסם
אם הנזק היה רק לטמבונים, אז מדובר בירידת ערך כספית צנועה (יחסית). אם נגרם נזק לשלדה, לא הייתי מתקרב בכלל. או שהייתי דורש הנחה משמעותית במחיר.
בסיטואציה כזאת מומלץ לקחת לבדיקה על מנת לבדוק אם אכן הנזק הוא רק קוסמטי.
תקבל את זה בכתב. שהיא תאשר באופן ברור שאמנם תוקנו פגושים, אך מדובר בתיקון קוסמטי ולא בפגיעת שלדה.
וואטסאפ לא תופס משפטית,רק מייל.
או שהמוכרת אינה מבינה כלום, או שמשקרת. (ואז מה אם היא תאשר לו בכתב שהתיקון רק קוסמטי ? היו כבר בעלי רכבים יד ראשונה שלא ידעו על זה שהרכב שלהם עבר תאונה - אולי אפילו במגרשי היבואן טרם מסירה וגילו את זה בבדיקה כשרצו למכור). אם היא חכמה - היא לא תחתום על כלום רכב שהוחלפו לו שני טמבונים עבר גם עבר תאונה מ-יותר מכוון אחד. (אני לא אגיד "אם אתה חכם" - אבל... ) אני הייתי מדלג חיש קל לרכב הבא.
הנה הספר טיפולים, האם יש פה משהו שאמור להרתיע? https://prnt.sc/nhuknu https://prnt.sc/nhukuc https://prnt.sc/nhukci
פורסם

החלפת טמבונים מרתיעה?

נו באמת,

פות"ש , אם הרכב מטופל ונראה לך טוב, תקח לבדיקה מקצועית, יוכלו לראות בוודאות אם יש נגיעה בקצה שלדה, ובכלל אם היא תקינה.

במידה ובבדיקה הכל תקן, תבקש שתוריד לך על החלפת הטמבונים כ5% מערך הרכב, אחרת תקנה רכב שלא הוחלף לו כלום.

פורסם

בסיטואציה כזאת מומלץ לקחת לבדיקה על מנת לבדוק אם אכן הנזק הוא רק קוסמטי.

וואטסאפ לא תופס משפטית,רק מייל.

או שהמוכרת אינה מבינה כלום, או שמשקרת.

(ואז מה אם היא תאשר לו בכתב שהתיקון רק קוסמטי ?

היו כבר בעלי רכבים יד ראשונה שלא ידעו על זה שהרכב שלהם עבר תאונה - אולי אפילו במגרשי היבואן טרם מסירה וגילו את זה בבדיקה כשרצו למכור).

אם היא חכמה - היא לא תחתום על כלום

רכב שהוחלפו לו שני טמבונים עבר גם עבר תאונה מ-יותר מכוון אחד.

(אני לא אגיד "אם אתה חכם" - אבל... ) אני הייתי מדלג חיש קל לרכב הבא.

החלפת טמבונים מרתיעה?

נו באמת,

פות"ש , אם הרכב מטופל ונראה לך טוב, תקח לבדיקה מקצועית, יוכלו לראות בוודאות אם יש נגיעה בקצה שלדה, ובכלל אם היא תקינה.

במידה ובבדיקה הכל תקן, תבקש שתוריד לך על החלפת הטמבונים כ5% מערך הרכב, אחרת תקנה רכב שלא הוחלף לו כלום.

שביקשתי את הקבלה על החלפת טמבון ודוח שמאי היא אומרת שאין לה שזה היה מזמן.... מה לדעתכם באמת קרה שם ואיפה לדעתם זה טופל? זה מעלה אצלי נורה אדומה. היא נשוגה מהעמדה הקודמת שלה ואומרת שהסכום שקבענו זה הסכום האחרון אלא אם כן תהיה תקלה קריטית בבדיקה. זאת אומרת שאם יש דברים שצריך לתקן בבדיקה (כנראה קטנים) היא לא תוריד זאת מהמחיר.

מראש המחיר שקבעתי איתה היה נמוך יחסית למה שהיא רצתה אבל עדין לדעתי זה לא מצדיק את ההתניות האלה שלה לדעתי.... מה חושבים? לדעתי זה לא משנה איזה מחיר קבענו מראש, על תיקוני הבדיקה לרדת מהמחיר, מה דעתכם?

פורסם

תגיד לה שתשלמו בדיקה חצי חצי, אם התאונות היחידות זה הטמבונים, אתה מחזיר לה את החצי שלה וקונה את הרכב במידה ותסכימו עם השאר, אחרת, שתשכח מהחצי השני.

אם אתה לא מרגיש בנוח, תעבור לרכב הבא.

• תוכן חדש...