Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אתמול בלילה נסעתי בכביש הערבה לכיוון אילת ויש חלק שיש תמרור של 80 קמ"ש ולאחר מכן עליה קטנה ואז ירידה.

בחושך לאחר העליה הקטנה עמדה ניידת בצד הדרך ועצרה אותי.

נעצרתי והייתי מאוד אדיב ולא התלהמתי ולא שום דבר ואפילו שנפרדנו לדרכנו איחלתי להם גם חג שמח באמת בחיוך ומהלב כי הם סך הכול עושים את העבודה שלהם, הסביר לי שנסעתי במהירות מופרזת והראה לי במכשיר של הדבורה 111 קמ"ש ובדוח רשם לי 106 קמ"ש ככל הנראה הפחתה של 5 קמ"ש.

אני מודה שנסעתי והתנצלתי כי אני באמת לא שמתי לב, ביקשתי שיתחשב בעבר הנקי שלי ושאפילו לא קיבלתי דוח חניה כי אני מקפיד על הכול תמיד ואני נהג משאית במקצועי.

ביקשתי להמיר לאזהרה והוא אמר שהוא לא יכול לעשות דבר.

האם ניתן להפחית את הענישה לפחות של הנקודות בהתחשב לכך שהעבר שלי נקי לחלוטין? לאיזו תקופה הנקודות תקפות?

שוב, אני מודה באשמה שנסעתי קצת יותר מהר כי באמת לא שמתי לב ואני מקפיד תמיד לעשות הכול כשורה כמו שצריך.

בדוח ציין שתגובתי הייתה שאני מתנצל ולא שמתי לב ושיש לי 9 שנות רישיון ללא דוח אחד.

אשמח ממש לעזרה וחג שמח!

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

תגיש בקשה להמיר דוח להזהרה במרכז פניות הנהגים , הם יותר גמישים בנושא מאשר השוטרים בשטח.

https://www.gov.il/he/service/drivers_inquiries_forms

בכלל לא בטוח שתקבל תשובה חיובית, אבל שווה לנסות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הקנס שנקבע לך הוא 750 שח + 8 נק' באדיבות משרד הרישוי.

הנך זכאי להמרה להתראה במקרה ומתקיים כל הרשום לעיל במצטבר:

1. תודה בביצע העברה

2. יש לך רשיון בתוקף מעל 7 שנים

3. ב 5 השנים האחרונות לא נרשם לך אירוע תעבורתי (חניה לא נחשב)

פעל לפי המלצת הקולגה לעיל ובהצלחה

פורסם

אנסה ואעדכן, תודה רבה!

אגב, כמה זמן בדרך כלל עד שהם עונים?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

מתנצל מראש על ההודעה הכפולה.

אני רואה שהם דורשים צילום ת.ז וחתימה, מדובר על חתימה על הדוח? כי אלו בקשה למשפט. או שמדובר בדף נפרד עם החתימה לצד תצלום ת.ז שלי?

ודבר שני, דורשים מספר דוח, מדובר על מצד שמאל למעלה "מספר הודעת תשלום קנס" ?

ושאלה אחרונה, לאיזו תקופה הנקודות תקפות? 5 שנים? כי הבנתי מחבר ש12 נקודות מדובר בשלילה

פורסם (נערך)

לנקודת תוקף של שנתיים.

פסילה מנהלתית מקבלים על 36 נקודות בתקופת צבירה

לגבי מספר הדוח - כן

לגבי צילום ת.ז.- לא יודע. מעולם לא נזקקתי לשרות הזה

עריכה אחרונה על ידי אביG
פורסם

אוקיי, התקשרתי אליהם עד שהצלחתי להגיע למענה אנושי בסופו של דבר אמרה שלא חייבים לצרף חתימה, אמרתי לה שבדרישות נאמר שיש צורך בחתימה ולאחר שהתייעצה אמרה לרשום ליד צילום הת.ז בדף בנפרד חתימה ולהעלות את התמונה.

בפנייתי רשמתי:

" מודה באשמה, לא שמתי לב שנסעתי במהירות הנ"ל.

הרישיון אצלי משנת 2009 ובעל עבר תעבורתי נקי לחלוטין ( לרמת הדוח חניה שמעולם לא קיבלתי ).

אני נהג משאית במקצועי ואודה מאוד אם אפשר להמיר דוח זה באזהרה.

למדתי והפנמתי את הלקח שלי."

ע"פ נציגת השירות אני אמור לקבל תשובה של עד שבוע ובמידה ולא אקבל תשובה עד שבוע ליצור איתם קשר בשנית ולבדוק מה קורה שם.

אני מקווה לטוב ומודה ממש למי שהקדיח מזמנו לעזור לי! :)

פורסם

עדכון: קיבלתי כרגע מייל שהבקשה שלי נדחתה.

מניסיונכם, במידה ואלך להישפט יעזור או לדבר לקיר?

אין לי בעיה לשלם את הקנס העניין שמפריע לי זה נטו הנקודות שעל הרישיון שלי, אני נוהג לפרנסתי.

האם ניתן להגיש פניה חוזרת? ולבקש להסיר אך ורק את הנקודות? או שמדובר במקרה שרק עו"ד יעזור?

פורסם

יש הודאה באשמה שלך פעמיים

פעם בדו"ח פעם בבקשה להמרה לאזהרה

לכן לא רואה טעם ללכת להישפט

תיסע כעת שנתיים בזהירות והנקודות נמחקות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי הבנתי, תודה.

ומה שמפריע לי שעד 25 קמ"ש אין נקודות ואצלי 26 נקודות שזה קמש אחד מעל.

פורסם

מה קורה עם המרה לאזהרה? נראה שפות"ש עומד בכל הקריטריונים. מישהו במשטרה החליט להגדיל הכנסות?

פורסם

אני אכן עומד בכל הקריטריונים אך לצערי החליטו לדחות את הבקשה Screenshot_20190504-112350_Drive.jpg

אגיש בקשה להישפט והמינימום שיפחיתו לי קמ"ש בודד על מנת שלא אקבל נקודות

פורסם

כתלות במקום התפיסה , לא מן הנמנע כי בית המשפט שבו יתנהל התיק יהיה זה שבאילת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה תמיד יכול לבקש להישפט ולפני דיון ההקראה להגיע להסדר עם התביעה על הפחתת 1-2 קמ"ש מהמהירות

הסבירות שהתביעה תסכים להפחתה של קמ"ש או שניים, לאחר שיש הודאה כתובה באשמה (ואפילו פעמיים), קלושה ביותר. שלם את הקנס נהג בזהירות בשנתיים (ויותר) הבאות והפק לקחים מהשיעור שקבלת: א. לעולם אל תודה באשמה שמיחסים לך, במיוחד במקרה שמדובר במכשיר אלקטרוני כזה או אחר שעליו מסתמכת האשמה. (מהירות או מצלמה). במקרה של חגורה או טלפון, שזו מילה שלך כנגד המילה של אוכף החוק, לכל היותר תהמהם משהו לא מחייב, כגון "אתה טועה, זה לא מה שהיה" וכהנה וכהנה. ב. כשאתה מגיע לבית משפט ונפגש עם התובע, כשאין הודאה שלך על ביצוע העבירה, ברוב המוחלט של המקרים, ברגע שתודה בפניו שנסעת במהירות של (במקרה שלך) 19 קמ"ש מעל המותר ולא של 21 קמ"ש כפי שמופיע בדו"ח, הוא יקבל את דבריך וישנה את כתב האישום. האינטרס היחידי של התובע זה להשיג הרשאה מצד אחד ולסיים את התיק הכי מהר שהוא יכול מהצד השני. הכסף לא נכנס לכיסו ולכן אין לו שום עניין בגובה הקנס או במספר הנקודות שאתה תקבל, העיקר שתורשע בדין.

ארז רונן

• תוכן חדש...