Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מכרתי את הג'ימני ואני לקראת קניית POLO GTI 2017.

התלבטתי האם לפרסם פה או בייעוץ לקראת קניה והחלטתי שכאן זה יהיה יותר רלוונטי.

נצלול לתאכלס אחרי הפתיחה המרגשת -

אתמול הלכתי לראות את הרכב ביחד עם המוכר, לפני שהנענו את הרכב הוא סיפר לי שברכבים עם מגדש טורבו נכון לחכות כ-20-30 אחרי ההנעה ולפני תחילת הנסיעה כדי לשמור על אורך חיים בריא של המגדש.

יש לי אמנם רקע סביר (מינוס) במכונאות רכב, אבל מעולם לא נסעתי ברכב עם מגדש טורבו ולכן אני לא מכיר את הדגשים והטיפים לשמירה על רכב עם מנוע מהסוג הזה.

מה בפועל הרגשתי אחרי ההנעה - רעידות או גמגום קל מאוד מהמנוע או מהגיר (את הרעידות והגמגום הרגשתי בעיקר מהרגל שהייתה על דוושת הברקס) ולאחר כ-20-30 שניות הן פסקו ועמן גם הסל"ד ירד מעט והכל התייצב.

חשוב להבהיר שהגמגום או הרעידות הן באמת קלות מאוד ומורגשות בעיקר מדוושת הברקס.

בגלל שאני פרואינד ופחדן אמרתי שאני אשתף את מה שחוויתי, כדי שתוכלו לעזור לי להבין האם באמת זה משהו שקשור למגדש וזה טבעי או שיש משהו ברכב שנדרש לטפל בו.

כמובן כמובן שאני בכל מקרה אקח את הרכב למכון בדיקה לפני הקנייה.

אבל מהניסיון המועט שלי אני יודע שמצד אחד המכונים הללו רושמים כל שריטה כדי לכסתח את עצמם ומצד שני הם לא תמיד עולים על הבעיות המהותיות.

תודה רבה לעוזרים!

נ.ב - אם יש לכם המלצה למכון בדיקה באיזור תל אביב אני אשמח לשמוע.

פורסם

היו גם לי וגם להורים שלי מנועים של פולקסוואגן , גם אצלינו הטורים היו גבוהים ל10 - 20 שניות ואז ירדו מתחת ל 1000 סל"ד ואפשר היה להתחיל בנסיעה .

לגבי הבדיקה , קח את הרכב למוסך רון בתל אביב . הוא מכיר כל בורג וצינור ברכבים האלה ועושה בדיקות אמיתיות בלי לכסתח .

בנוגע לרעידות , אם יש ספק אחרי הבדיקה קח את הרכב למוסך מורשה יבואן , הוא עדיין באחריות .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שמעתי על מוסך רון.

השאלה האם בדיקה שלו מהווה תחליף לבדיקה במכון בדיקה?

בסופו של דבר מכון יודע להוציא דו"ח מסודר שהוא גם יכול לעמוד מאחוריו.

פורסם

זה סטנדרטי כמעט לכל מנוע vag, בהנעה כל הרכב רועד ועם הזמן זה גם מחמיר, אבל לא משפיע על הנסיעה.

בהנעה יש לחכות עד שהטורים מתייצבים לפני נסיעה בכל רכב, ולחכות 15 דקות לפני שלוקחים את הרכב לטורים גבוהים.

פורסם
שמעתי על מוסך רון.

השאלה האם בדיקה שלו מהווה תחליף לבדיקה במכון בדיקה?

בסופו של דבר מכון יודע להוציא דו"ח מסודר שהוא גם יכול לעמוד מאחוריו.

לא מהווה תחליף.

במכון בדיקה עושים בדיקה מקיפה של שלדה, מנוע וכדומה.

מעבר לכך מוסך רון ללא ספק המוסך שתטפל בו.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

רעידות יכולות להגיע מתושבת מנוע עייפה, סעפת לא נקייה ולפעמים הן סתם חלק מפעולת המנוע.

הכי טוב לקפוץ לרון ולתת לו לשמוע את המנוע.

הבדיקה של רון לא מחליפה בדיקה במכון בדיקה ייעודי לדעתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה לעונים!

עדיין אשמח לעוד תגובות שיאששו את זה שאני סתם פרנואיד שכנראה לא מבין ובאמת אין לרכב בעיה.

בכל הנוגע לבדיקה לפני הקנייה - מה אתם ממליצים?

1. ללכת גם לרון וגם למכון בדיקה.

2. ללכת רק לרון.

3. ללכת רק למכון בדיקה.

האם המוסך של רון הוא מוסך מורשה של פולקסווגן? טיפולים תקופתיים אני יכול לעשות אצלו? האחריות תשמר?

שוב תודה.

פורסם

במכון בדיקה, יש ערך לבדיקת תאונות בלבד. הבדיקה המכאנית שלהם חסרת כל ערך עם כל החרגות שלה, ולאור העובדה שהם לא מכירים כל דגם לעומק.

בדיקה אצל מישהו כמו רון, שווה המון כי תקבל אבחנה אוטנטית של מצב הרכב הנוכחי. אמנם זאת בדיקה ללא אחריות, אך עם כל ההחרגות של מכונים הבדיקה, האחריות שלהם גם לא שווה את הנייר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הרכב באחריות . הייתי מסתפק בבדיקה של רון פלוס פחח שיבדוק את השילדה . טיפול הבא תעשה במורשה יבואן ואז האחריות תישמר בוודאות . רון לא מורשה יבואן .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מה בדיוק רון עושה בבדיקה שלו?

האם יש לו איזה בדיקה קבועה ומקיפה שהוא עושה? או שהוא חש את האוטו ומביא דברים מהנסיון?

פורסם

אני מציע לך לעשות בדיקה במכון, ועם התוצאות של הבדיקה לגשת למוסך יבואן או מתמחה vag לביצוע סריקה עם מחשב יעודי וחוות דעת נוספת.

רק להבהיר שיש פה פאן קלאב גדול של מוסך רון, ובכל הזדמנות הם מזכירים אותו. אתה לא חייב ללכת דווקא אליו, תיגש למוסך מחתמחה vag המומלץ הקרוב.

בנוסף כדאי להוציא היסטוריית תביעות ביטוח באינטרנט והיסטוריית הטיפולים של הרכב ממוסך היבואן.

• תוכן חדש...