Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

התרחשה תאונה בחיפה בצומת שמצורף הקישור שלה בלינק (google maps):

https://www.google.com/maps/@32.7818903,35.0166432,3a,87.7y,345.66h,72.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1sS-SwCUv5LCRs0-yhdW1OJA!2e0!7i13312!8i6656

התמזגתי לרחוב ראשי (הלינק למעלה מראה מאיפה אני התמזגתי), אחרי שהשלמתי התמזגות לנתיב הימני מישהו הגיע ממהר בנתיב שמאל של הרחוב, כנראה גנב את הרמזור, סטה לכיוון שלי ונתן לי מכה בכנף שמאל של האוטו.

הוא טוען שאני אשמה וחברת הביטוח שלו טובעת אותי בסכום גבוה מאוד עבור התיקון אצלו (20 אלף ש"ח).

כדאי להזכיר שהאוטו לא שלי, של אחי, נוסעת בו פעם בכמה חודשים, ולכן אני לא מכוסה בביטוח.

מצורף תמונות של המכות בשני הרכבים וגם איפה התאונה קרתה, שלי זה המזדה אפורה ,שלו זה יונדאי לבן.

mazda.JPG

hyundai.JPG

zone.JPG

אני לא כל כך יודעת איך להמשיך מפה האם לשלם את הסכום שהם מבקשים (20 אלף) או ללכת למשפט.

אני אשמח לדעתכם מי אשם פה? והאם יש סיכוי לתביעה נגדית?

בהתיחס לכך שאני מתמזגת לרחוב, יש פה קיס להוכיח שהוא סטה לנתיב שלי ושהוא זה שאשם?

או לפחות אשם חלקית בנהיגה רשלנית?

פורסם (נערך)

אני מבין שאת הגעת מאדם הכהן (הטכניון) ופנית ימינה, והרכב האחר פנה שמאלה משלום עליכם (זיו). במקום הזה עלייך לתת זכות קדימה. מהתמונות לא ברור היכן בדיוק התרחשה הפגיעה. אם בצומת הרי שאת אשמה. אם במורד הדרך הסיפור פחות ברור, אבל תזקקי לאיזו הוכחה שלא סטית מהנתיב הימני לשמאלי.

לגבי נהיגה ללא ביטוח - זה סיכון שבחרך לקחת על עצמך (ומשפחתך). תגידי תודה שהנזק מסתם ב-20,000 ש"ח. אם זה היה איזה מרצדס זה היה עלול להיות פי 5.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כדי לחדד את מגיעה מאדם הכהן ויש לך תמרור תן זכות קדימה.

בנוסף מיקום הפגיעה מעיד כי היית בתחילת הכניסה לנתיב של הרכב השני ולא סטיה שלו אחרי שכבר היית כולך בנתיב הימני ,למרות שלא ניתן לשלול גם את הטענה שלך.

לא ברור לי מדוע הביטוח של הרכב של אחיך לא מכסה את המקרה.

אם הביטוח הוא לא רק על נהיגה שלו יש לבחון את גילך והוותק בנהיגה שלך לעומת גיל והוותק של אחיך ואז לראות מדוע הביטוח שלו לא מכסה את המקרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נוסעת בו פעם בכמה חודשים? את אמורה להיות מכוסה בביטוח שלו. נחשב לנהג שלא דרך קבע. אלא אם המדובר בנהג נקוב בשם (לא בטוח שיש דבר כזה בביטוח מקיף, י ש ה י א י ר א ת ע י נ י נ ו .

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בוודאי שיש נהג נקוב בשם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
נוסעת בו פעם בכמה חודשים? את אמורה להיות מכוסה בביטוח שלו. נחשב לנהג שלא דרך קבע. אלא אם המדובר בנהג נקוב בשם (לא בטוח שיש דבר כזה בביטוח מקיף, י ש ה י א י ר א ת ע י נ י נ ו .

אאל"ט זה נכון לביטוח חובה, לא למקיף (או צד ג').

מכל מקום - יש לבדוק במפרט הפוליסה מי רשאי לנהוג ברכב (כלומר מי הנהג המכוסה בביטוח) - זה יכול להיות נהג נקוב, זה יכול להיות כל נהג וזה יכול להיות כל נהג המקיים תנאים מסויימים (כלומר, למשל, מעל גיל מסויים, בעל וותק מסוים של רשיון הנהיגה או הגדרה אחרת) וכן עבר ביטוחי ומשפטי-תעבורתי.

כיון שמדובר בקרובת משפחה, ואם היסוי הפוליסה אינו כולל אותה, יש בעיה. לך תוכיח שאחותך נוהגת ברכב שלא באורח קבע. ודרך אגב, אם מישהו נוהג ברכב לעתם רחוקות (למשל חייל המגיע לחופזה פעם בחודש או חודשיים), אבל לא כמשהו חד פעמי, בהחלט עלול להחשב למי שנוהג דרך קבע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...