Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברות וחברים יקרים,

אני שמח לבשר לכם שהיבואן לובינסקי

קיבל בעקבות פנייתי תשובה מהיצרן.

היצרן מסוגל להציע לנו את הקקטוס החדש בדגם 110 כ"ס טורבו ידני עם 6 הילוכים ידניים, בגרסת האבזור הגבוהה הזהה לדגם האוטומטי המקביל, Shine Pk

מחיר הרכב לאחר שינוי המס הירוק החדש יעמוד על 114,990 ש"ח

נכון לרגע זה (והמועד יכול להשתנות)

היבואן יוכל לקבל מהיצרן ייצור בחודש יוני, משמע רכבים יגיעו לארץ לקראת סוף יולי.

כל מתעניין שמעריך שהדגם מתאים לו, ידרש לשלם בעת ביצוע ההזמנה מקדמה בסך 30,000 שח שלא תוחזר במקרה של ביטול מכל סיבה.

ניתן כמובן לבחור צבע מהמגוון הקיים כאשר עלות התוספת לצבע מטאלי הינה 1200 שח.

המחיר אינו כולל אגרת רישוי ו/או תוספות מקומיות לבחירה.

היבואן יבצע את הזמנת הייצור רק אם יהיו לו 10 הזמנות חלוטות ששולמה בגינן מקדמה כאמור לעיל. בעיקרון זו תהיה קבוצת רכישה.

כל מי שהצעת היבואן מתאימה לו, יתכבד וישלח אלי הודעה פרטית. אני אעביר את הרשימה לסמנכ״ל רונן לביא.

כל המתעניינים יוזמנו יחדיו במועד אחד אל נציג מכירות מטעם היבואן על מנת לנהל אישית את ההזמנה על כל מרכיביה לרבות מימון, טרייד אין וכד׳.

מהרו וממשו את החלום!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לובינסקי יסכימו שאחד מהם יהיה ידני דיזל...אני בפנים (בכפוף לנהיגת מבחן כאן בארץ על הדגם האוטומטי)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

זה אדיר שהצלחתם להרים דבר כזה ואני מקווה שזה יצא לפועל, אני אשמח ליוזמה כזו בעתיד כשיגיע רכב שאני מעוניין בו (אולי ה 208 הבאה...)

פורסם
אם לובינסקי יסכימו שאחד מהם יהיה ידני דיזל...אני בפנים (בכפוף לנהיגת מבחן כאן בארץ על הדגם האוטומטי)

הסיכום של היצרן מול היבואן הוא בדיוק כפי שרשמתי.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אפשר לקיים נסיעת מבחן באוטומטי שזהה בכל למעט הגיר.

זה לא דגם ביבוא סדיר, זה סידור כמעין קבוצת רכישה. תהיה קבוצה של 10 קונים - יביאו. לא תהיה - לא יביאו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

כרגע אני עם הקקטוס דור ראשון ידני

החלפת ההילוכים מעורפלת משהו, הידית לא לגמרי מדוייקת, וזאת לא תקלה אצלי - ככה האוטו. נהגתי ב4-5 מכוניות זהות.

במחיר שבו רכשתי את הרכב זו היתה פשרה משתלמת שקיבלתי ברצון.

במחיר של 115 אני כבר לא אתפשר על כזה דבר. איך נסיעת מבחן על אוטו' תעזור לי לקבל החלטה?

דבר נוסף, איך ייתכן שבחו''ל ה130 כ''ס ידני נמכר בזול יותר מה110 אוטו', וכאן היבואן מציע באותו מחיר של האוטו' את ה110 ידני?

כמובן אין לי פה שום השגות על המאמצים והפעילות המיוחדת של אבי. אני רק לא מבין את לובינסקי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זו לא עסקה מדהימה והתנאים גם לא משהו (מקדמה בלי אפשרות ביטול). מה שכן היבואן יכל פשוט להגיד ״לא מביא״. במקום להגיד ״לא״ הוא נתן אופציה. גם אם היא לא הכי משתלמת לכולם זה עדיף מלהגיד לא.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מקדמה סבירה בהתחשב בכך שמדובר בהזמנה מיוחדת.

הדור הקודם הוצע עם גיר ידני, נתקעו עם מלאי, הרבה מכוניות הגיעו ל 0 ק"מ וחלקן מצאו קונה שנתיים ואפילו שלוש אחרי שהגיעו לארץ.

אם לא תהיה מקדמה והלקוח יבטל, לא בטוחים שימצא לקוח אחר לדגם הידני וחוששים (די בצדק) שיצטרכו למכור אותו ההנחה גדולה.

פורסם
חברות וחברים יקרים,

אני שמח לבשר לכם שהיבואן לובינסקי

קיבל בעקבות פנייתי תשובה מהיצרן.

היצרן מסוגל להציע לנו את הקקטוס החדש בדגם 110 כ"ס טורבו ידני עם 6 הילוכים ידניים, בגרסת האבזור הגבוהה הזהה לדגם האוטומטי המקביל, Shine Pk

מחיר הרכב לאחר שינוי המס הירוק החדש יעמוד על 114,990 ש"ח

נכון לרגע זה (והמועד יכול להשתנות)

היבואן יוכל לקבל מהיצרן ייצור בחודש יוני, משמע רכבים יגיעו לארץ לקראת סוף יולי.

כל מתעניין שמעריך שהדגם מתאים לו, ידרש לשלם בעת ביצוע ההזמנה מקדמה בסך 30,000 שח שלא תוחזר במקרה של ביטול מכל סיבה.

ניתן כמובן לבחור צבע מהמגוון הקיים כאשר עלות התוספת לצבע מטאלי הינה 1200 שח.

המחיר אינו כולל אגרת רישוי ו/או תוספות מקומיות לבחירה.

היבואן יבצע את הזמנת הייצור רק אם יהיו לו 10 הזמנות חלוטות ששולמה בגינן מקדמה כאמור לעיל. בעיקרון זו תהיה קבוצת רכישה.

כל מי שהצעת היבואן מתאימה לו, יתכבד וישלח אלי הודעה פרטית. אני אעביר את הרשימה לסמנכ״ל רונן לביא.

כל המתעניינים יוזמנו יחדיו במועד אחד אל נציג מכירות מטעם היבואן על מנת לנהל אישית את ההזמנה על כל מרכיביה לרבות מימון, טרייד אין וכד׳.

מהרו וממשו את החלום!

אמנם ההצעה לא רלוונטית אלי, אבל אני מציע לפתוח שרשור נפרד לנושא.

אם לא שנכנסתי במקרה לשרשור כאן, לא הייתי מעלה על דעתי שיש כאן כזו הצעה. כותרת השרשור לא רומזת דבר על כך.

פורסם
החלפת ההילוכים מעורפלת משהו, הידית לא לגמרי מדוייקת, וזאת לא תקלה אצלי - ככה האוטו. נהגתי ב4-5 מכוניות זהות.

תקלה?!

נהגתי על תיבות הילוכים מוצלחות יותר ומוצלחות פחות, אבל אין פה שומדבר שמתקרב "לתקלה". זה לא שיש בעיה להכניס להילוך הנכון.

דבר נוסף, איך ייתכן שבחו''ל ה130 כ''ס ידני נמכר בזול יותר מה110 אוטו', וכאן היבואן מציע באותו מחיר של האוטו' את ה110 ידני?

כמובן אין לי פה שום השגות על המאמצים והפעילות המיוחדת של אבי. אני רק לא מבין את לובינסקי.

זה לא קשור ללובינסקי. יבואן בארץ סוגר מול יצרן על כמות ומפרט, ומקבל מחיר בהתאם (נמוך ממחיר דילר באירופה, בגלל המיסוי הגבוה בארץ). על כמות קטנה בהזמנה מיוחדת, הוא לא מקבל את אותו המחיר.

אופן ההתנהלות והתמחור באירופה, שונה לגמרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תקלה?!

נהגתי על תיבות הילוכים מוצלחות יותר ומוצלחות פחות, אבל אין פה שומדבר שמתקרב "לתקלה". זה לא שיש בעיה להכניס להילוך הנכון.

זה לא קשור ללובינסקי. יבואן בארץ סוגר מול יצרן על כמות ומפרט, ומקבל מחיר בהתאם (נמוך ממחיר דילר באירופה, בגלל המיסוי הגבוה בארץ). על כמות קטנה בהזמנה מיוחדת, הוא לא מקבל את אותו המחיר.

אופן ההתנהלות והתמחור באירופה, שונה לגמרי.

א. אני לא מבין מה כתבת בחלק הראשון.

כתבתי מפורש. זאת לא תקלה. ככה האוטו.

ב. רק מחדד. לא אמרתי שום דבר שרומז שהמחיר באירופה צריך להיות זהה במשהו למחיר בארץ

רק היחסיות בין מחיר הידני לאוטו'. אם שם ידני *חזק* נמכר זול מהאוטו' *החלש*, אז גם כאן על אחת כמה וכמה הידני *החלש* צריך להמכר בזול יותר מהאוטו' *החלש*.

מקווה שברור.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

רק היחסיות בין מחיר הידני לאוטו'. אם שם ידני *חזק* נמכר זול מהאוטו' *החלש*, אז גם כאן על אחת כמה וכמה הידני *החלש* צריך להמכר בזול יותר מהאוטו' *החלש*.

מקווה שברור.

זה ברור לגמרי אבל זה לא בהכרח עובד כך.

את האוטומטי מזמינים בכמות נניח 1500 יחידות בשנה במפרט אחיד מסויים ומקבלים הנחת כמות. את הידני אולי יזמינו 10 יחדות (אפילו לא יכולים להתחייב על זה) אז אין הנחת כמות.

אם היו מוכרים פה 50% ידניות ו 50% אוטומטיות ביבוא סדיר רגיל, אפשר היה לצפות למחיר נמוך יותר לדגם הידני.

פורסם

לא רלוונטי לגבי, אבל כנראה פספסתי משהו. היבואן נותן הנחה לקבוצה או לא? כי ראיתי פרסום שהרכב הנ"ל עלה כ 110,000 לפני שינוי המס.

• תוכן חדש...