Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות השבתה של הבראבו מחפש מחליפה דומה וראויה,

חשבתי על ג'ולייטה או סיאט לאון 1.8T משנים 2014 ומעלה.

האלפא רומאו אני מניח די דומה לבראבו אך לא יצא לי להתנסות, גם עם הלאון לא יצא לי.

מאוד נהניתי מהבראבו ומהגיר שלה (קשה לי לחזור לאוטומאט אבל לא כזה חשוב), מניח שעוד יותר אהנה מ TCT /DSG.

חובה:

5 דלתות (האצ'בק) מאחר והכלב יושב בבגאז'.

גג פנורמי עדיף, מינימום סאנרוף.

טורבו (אוהב את זמינות הכח)

אמינות גיר (לא יודע למי מהVW מדברים כאן שיש בעיות תדירות במח גיר, אולי כבר נפתרו עד 2014)

70-80 ואולי אוכל קצת למתוח את התקציב.

אשמח לרעיונות לגבי רכבים אחרים מעניינים בתקציב הזה - גם אם מדובר על אוטומאט פלנטרי או ה1.4T של הלאון אם לדעתכם אין כזה הבדל - אולי היא אכן תיכנס בתקציב אם אוריד בדרישות.

תודה לכולם,

אבירן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

פוקוס מ-2016 והלאה. יש האצ'בק ויש סטיישן אם רוצים הרבה מקום.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מצטרף להמלצה על הפוקוס. הדור החדש מגיע עם גיר פלנטרי שכרגע מראה אמינות טובה, גם המנוע הוא נחשב לאמין ולא סחב את בעיות הקירור של קודמו (1.6 אקובוסט).

תוכנה תעלה אותך בקלות לאזור ה 200 כ"ס , טיונינג בהתאמה אישית קצת יותר.

תוכל לקנות רכב משנת 2016 בסביבות 65-70K

VFM בין הגבוהים לדעתי.

פורסם (נערך)

אני בהחלט לא חשבתי בכיוון הזה כי הוא "רגיל מדי" עבורי, אבל גם זה מתקבל בברכה:

א. חיפשתי ביד 2 ומצאתי 22 מודעות שבתוכן יש סדאן וסטיישן, האם אתם מתכוונים לדגם עם ה150 כ"ס?

ב. עניין הסאנרוף הוא בגדר חובה מאחר וזה משהו שהתפספס בשני הרכבים האחרונים שלי לצערי ולא ראיתי את זה קיים בדגמים המוצעים.

האמת אני לא יודע מה קרה לי, אבל אני חושב שאני מתחיל להינעל על הלאון, רכב קצת יותר מיוחד (אמנם מן הסתם יש ממנו יותר מאשר הבראבו) והג'ולייטה קצת מאוסה וראיתי ביקורות פחות טובות על המושב (משהו שאני חייב להזדהות עם הפיאט, נסיעות ארוכות הרגו לי את הגב)

מה דעתכם עליה 1.4/1.8, איך ה DSG ל2014-2016? די אכלתי אותה בפיאט שהייתי צריך להחליף גם קלאצ' שעלה לי כמה אלפים, אין לי בעיה לשלם את זה השאלה כמה זה תדיר עם הלאון

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

בפוקוס הקודמת (עד 2014) היה סאנרוף בגרסת טיטניום, קצת מוזר לי שבחדשות אין, אבל מתמונות ביד2 זה נראה שזה המצב. מ-2016 הפוקוס שווקה רק עם מנוע 1.5 מוגדש טורבו עם 150 כ"ס, אז אין ממש מנוע אחר לבחור ממנו.

לדעתי סאנרוף זה ממש אוברייטד - בקיץ זה חם ומסנוור, בחורף זה קר ורטוב, בסה"כ יש די מעט ימים בשנה שזה שימושי באיזושהיא צורה, וזה עוד מנגנון שיכול להתקלקל.

לא יודע להגיד לך לגבי הלאון. היו פה מקרים של החלפות גם בשנים האלו, אתה יכול לחפש. מצד שני, המצב כנראה השתפר בצורה כזו או אחרת, זה עניין של איך, איפה וכמה אתה נוסע וקצת מזל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לאון עברה מתיחת פנים ב-2017 שהוסיפה גרסת 1.4 סטייל 5 דלתות עם גיר DSG.

המחירים של המכוניות האלה מתחילים לרדת לכיוון 90K, נסה את מזלך, אולי תמצא אחת קרוב לתקציב שלך.

אני אישית מחבב את הלאון והיא מספקת תמורה מעולה למחיר ביחס למתחרות מבחוץ ומבית.

אמינות הגיר השתפרה מאוד ובשנים האחרונות כמות התלונות ירדה משמעותית. מצד שני גם עלויות התיקון פחות נמוכות משמעותית ביחס לעבר ויש מוסכים שמטפלים ברכבים האלה היטב.

אם טורבו לא היה חלק מהדרישות הייתי מציע להוסיף מאזדה 3 האצ'בק עם מנוע 2 ליטר. מאובזרת, נאה ומהנה מאוד לנהיגה. הביצועים וצריכת הדלק טובים למרות היעדר הטורבו אך האופי שונה לחלוטין.

פורסם

תודה,

האמת שהם אכן מתחילים לרדת לכיוון הזה, אבל עדיין סביב אזור ה100 (לאחר התמקחות קשה לי להאמין שאגיע ל80)

הוצע לי רכב עלייה לכביש 10/2013, אני אהיה יד 5, 1.8T / DSG / 5D בדיוק בקונפיגיורציה שרציתי ב75 אלף, וקלאץ' הוחלף לא מזמן, קצת מפחיד אותי היד 5 על רכב כזה, האם יש ממה לחשוש?

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

אם אתה מוציא כזה סכום אל תוציא אותו על אקזמפלר כמו שהציעו לך.

קצת סבלנות ותמצא משהו משנתון גבוה יותר ועם פחות ידיים וקילומטראז׳.

פורסם

אוקי אכן הצלחתי למצוא "מציאה" בדיוק כמו שדובר עליה, 2017 ב89 אלף (לפני מיקוח), ק"מ נמוך - אך לא עברה החלפת קלאץ' שקצת גורם לי לפחד שזה יפול עליי בקרוב.

חושב שאסע מחר לראות את הרכב.

עיצה - יד 2 לא שווה כלום, במרקטפלייס בפייסבוק / פשפשוק-רכב יש הרבה מציאות

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

חשבתי שרוב האנשים שמפרסמים בפייסבוק לא יתעצלו גם לזרוק מודעה בחינם ביד 2. טוב לדעת ובהצלחה עם הלאון, מקווה שמדובר באקזמפלר שמור ושתצא מרוצה.

פורסם

הלאון בעיניי מאוד יפה, עיצוב חיצוני מעולה.

המנוע 1.8T שלה לפחות ממה שאני שומע - בעיקר חוות דעת טובות - מודה ומתוודה לא היה לי העונג.

אבל הפנים של הרכב בייחוד אם ההשוואה שלך כאן היא לג'ולייטה - איך נאמר, קצת קודר?

אני בוודאי לא מדבר על הסאונד שיוצא מהאגזוזים של הקונצרן האיטלקי - כאן גם הלאון נופלת מהג'ולייטה.

איכות הרכבה? - לפחות מג'ולייטה אחת שיצא לי לעבור בה על התקנה של מערכת סטריאו - הם די משוגעים - איכות ההרכבה היתה טובה מאוד וגם איכות החומרים היתה בהתאם. בליאון - לא יודע - היו להם שם כמה שגעונות מאוד מוזרים בייחוד בכל מה שקשור למבנה המנגנונים בדלתות.

וכשאתה מביט בג'ולייטה עם רמת גימור גבוהה - הסלון פשוט חגיגה לעיניים.

הרבה לפני שאני בכלל מביט על איכות הנסיעה של הרכבים ואופי הנסיעה - האלפא היא בסופו של דבר מותג שהוא יותר פרימיום.

זה לא בהכרח מתאים לכל אחד.

מבחינת אמינות אני לא חושב שהייתי מצפה לאמינות מופתית מאף אחת מהן - מצד שני, שני הרכבים האלו בד"כ לא נרכשים בגלל הפקטור הזה - אז הו גיבז אה ש@#$

לגבי כל השאר - נסיעת מבחן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

בין שני הרכבים האלה - ג'ולייטה בלי למצמץ. היו לי שלוש, אני סובל מהגב, והמושבים (במיוחד במילאנו) פצצה.

הצחיק שכתבת שאולי ב- 2014 נגמרו הבעיות ב- DSG7. חשבתי בהתחלה שאולי זו בדיחה... :-)

שים לב שלטעמי הגג הפנורמי שם לא אוטם מספיק, זה עניין של רגישות אולי, כי גם בלאון לטעמי הוא לא אוטם מספיק, אבל בגו'לייטה הוא ממש על כל הגג - לי זה הפריע.

תתחדש בכל מקרה!

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ג'ולייטה לעומת לאון תהיה ישנה בשנתיים בערך. מעבר לכך אני לא חושב שהיא יותר טובה מהלאון.

נכון, שהיא יותר ייחודית והסמל שלה יותר יוקרתי אבל בג'ולייטה עצמה אין באמת יוקרה ואם הולכים לדגמים עם ריפודי העור הנאים המחיר מטפס עוד יותר.

אני חושב שכדאי לתת הזדמנות ללאון שמצאת ואם היא לא תמצא חן בעינייך תתחיל לחשוב על החלופות.

לגבי קלאצ'ים, רכבים מ-2017 מראים רמת אמינות טובה בתחום הזה כמו שכתבתי בהודעה הוקדמת ואישית לא נתקלתי ברכבים שעברו החלפה.

• תוכן חדש...