Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב עשה עד היום 150 אלף. בעזרת סורק לא נמצאו תקלות.

1. המצבר הוחלף לפני כחצי שנה עד שנה. לא זוכר בדיוק. מצבר של varta

2. אין בעיות התנעה שמעידות על מצב. כאשר יש ניתוק מהחשמל אז אין אפשרות להזין קוד בקודן ולכן גם לא להתניעה.

3. לא הוחלף אלטרנטור.

4. לא ולא. הרכיב היחידי שהוחלף הקשור בהגה זה הסליל הגה לפני כמעט שנתיים.

תתחיל מניתוק כול ההתקנות שנעשו בארץ הקשורות למערכת החשמל כגון: קודן, מערכת שמע. לבדוק את החיווט החשמלי שעובר מתחת להגה.

אם לדעתך מערכת ה-ABS עושה בעיות ניתן פשוט לנתק אותה ממערכת החשמל של הרכב ולבדוק האם הבעיה מופיעה או נעלמת כליל לאחר הניתוק. פעולות מהסוג הזה רצוי וחשוב לבצע בעזרת אדם בעל ידע וניסיון.

איזה כייף לי :)

פורסם

היו לי את אותן תופעות בדיוק,

אל תסתבך סתם, קודם כל תנקה טוב טוב את הכבל של המינוס שיוצא מהמצבר ומתחבר בצד ימין לגוף הרכב.

אחר כך תחזק אותו חזק, אצלי זה פתר את כל התופעות המוזרות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל מי שענה.

הלכתי בסוף למוסך שהמליצו לי ( רמי שירותי רכב). תוך 2 דקות יצאתי עם תיאור הבעיה - הלך הקנק - רכיב שסופר את הסל"ד במנוע.

600 ש"ח ותוך שעה יצאתי עם רכב מסודר.

• תוכן חדש...