Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהיה לי לפני סיאט לאון FR שנת 2016 ועכשיו אוקטביה vRS 2019, ובאמת האיכות הבניה וההרכבה בסקודה פשוט כמה רמות מעל.

אבל גם הסיאט הרגישה לי דיי איכותית ולא זכור לי רעשים מהגג/דלתות האמת.

פורסם

בלאון מקבלים רכב הרבה יותר מהנה ובמחיר יותר נמוך, זה מתבקש שזה יגיע על חשבון משהו אחר.

גם הלאון הרגילה מהנה וזולה יותר מהגולף המקבילה, לעומת זאת איכות הגימור ובידוד הרעשים ברמה נמוכה יותר.

כל אחד יחליט לעצמו מה יותר חשוב לו (אני מעדיף את הלאון על אף מגרעותיה)

פורסם
קרה לי את זה מההתחלה ברגע שהוצאתי את האדם S מהמפעל, הגומי בדלתות מגיע כנראה מצופה בסיליקון כלשהו, וכשהוא נמוג (או יורד לאחר שטיפה) הרעשים מתחילים, זה קורה במיוחד ברחובות הולנדיים וכל כביש שיש בו עליות או ירידות ובדיוק מה שאתה מתאר. חגיגת רעשים.

הפיתרון של המוסך היה...ספריי סיליקון, בשביל זה החזיקו אותי 4 שעות במורשה \=

בסופו של דבר קניתי ספרי כזה / שימון גומיות, אני מורח כל כמה חודשים והרעש נעלם.

לפותח שרשור - אם בזה מדובר בדיוק שחבר שלך ינסה את זה, אולי זה יתן מענה.

גם לי היה בב.מ.וו, וטיפול כזה של שימון גומיות פתר לחלוטין את הרעש

פורסם

זה קורה בסיאט וסקודה.

כמו שאמרו, זה נורמלי, זה בכל העולם ככה.

הפתרון? ספריי סיליקון לאחר שטיפה, והרעשים יעלמו.

הרעש ביסודו מתחיל מהחיכוך של הגומיות.

חשבתי פעם להחליף את כל הגומיות למשהו אחר לגמרי אבל זה דבילי לגמרי - אז לא משנה.

עומר :-)

פורסם

רעש כתוצאה מחיכוך של הגומיות זו לא בעית הרכבה.

חבל שלא תהיה תביעה, הייתי ממש רוצה לקרוא את הניסיון לתאר את הרעשים באופן משפטי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רעש כתוצאה מחיכוך של הגומיות זו לא בעית הרכבה.

חבל שלא תהיה תביעה, הייתי ממש רוצה לקרוא את הניסיון לתאר את הרעשים באופן משפטי...

אני בכלל לא הבנתי למה אחרי 10 שנים שיש את הבעיה הזו (ומודעים אליה) הם לא החליפו או שדרגו את תהליך ייצור הגומיות.

עומר :-)

פורסם

לא יודע למה עשר שנים, יש לנו לאונים במשפחה בלי הבעיה. אולי יש גם אנשים שרגישים לרעשים יותר ויש שפחות, וכבעיה היא לא מציקה לרב הלקוחות?

בכל מקרה, הרכב של חומרים כאלו הוא לא דבר פשוט לתכנון, ולהבין למה רעש נוצר, מאיזה חיכוך מיקרוסקופי, גם לא טריוויאלי.

מה שמעצבן זה חוסר ההתייחסות של המוסך. גם לי היה פעם (מזמן) איזה קרקוש סופר מעצבן בקליאו. גם אני מצאתי בסוף את הפתרון לבד באינטרנט (חתיכת הישג ב-2001). אבל המוסך לא פטר אותי ב-"ככה זה".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האמת שאני לא זוכר שהיה לי רכב חדש שבשלב מסויים לא הופיעו רעשים מסויימים. רעשים בדרך כלל מופיעים בגלל שינוי טמפ' וגם חולפים מעצמם וברוב המקרים אין מה לעשות בעניין. רכב זה לא כרית נוצות.

תבזבזו אנרגיות במקומות יותר חשובים בחיי היום יום.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם שינוי טמ"פ עוזר לזה, כשקר מאוד בחורף - זה קורה, כשחם מאוד בקיץ - זה קורה

באביב ובטמפרטורה נוחה פחות שומעים. כנראה ככה זה כשבאירופה רגילים ל 20 מעלות בסטנדרט

Opel Adam S 2017

פורסם

נכון מאוד. אצלי ימים כמו היום אין בכלל רעשים אבל אם הטמפ' יצנחו יתחיל לרעש מאיזור הדשבורד במהלך הנסיעה. לפרק חלקי דשבורד שונים ממש לא מומלץ אלא אם אתה עושה זאת בעצמך ויודע בדיוק כיצד לפרקם אחרת רוב הסיכויים שתגרום ליותר נזק מאשר תועלת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...