Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותב בשם חבר שלא חבר בקארספורום.

חברי קנה במרץ 2018 קופרה חדשה מהיבואן, מאז לא מפסיקים הרעשים מהגג והדלתות.

היה כבר כמה מספר פעמים במוסך, צמפיון הוציאו לו מכתב שככה זה בקופרה, שהרכב תקין.

הוא לפני תביעה משפטית איתם, יש למישהו קופרה עם אותם רעשים?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם (נערך)
כותב בשם חבר שלא חבר בקארספורום.

חברי קנה במרץ 2018 קופרה חדשה מהיבואן, מאז לא מפסיקים הרעשים מהגג והדלתות.

היה כבר כמה מספר פעמים במוסך, צמפיון הוציאו לו מכתב שככה זה בקופרה, שהרכב תקין.

הוא לפני תביעה משפטית איתם, יש למישהו קופרה עם אותם רעשים?

אומר לך סוד גלוי - כל הקופרות סובלות מהגג, בעיה ידועה לכולם.

בעיה בכל העולם ולא רק בישראל.

יש כאן בחור שיש לו הצעה לפתרון - תנסה אולי יצליח - השתמש בחומר הזה לטיפול בגומי.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
זכור לי מחיפושים בפורומים בחול שככה זה גם שם. גם לא בקופרות. וגם לי היו רעשים.

היתה לי לאון ST עם גג פנורמי ענק שגם נפתח ולא זכור לי שהיו רעשים

פורסם

לחבר שלי יש איביזה והיא גם מקרקשת. כל מכוניות פיג'ו שהיו לי בעבר היו מקרקשות בלי הפסקה, כולם נרכשו חדשות מהחברה וטופלו היטב.

שני פתרונות אפשריים:

1. לגשת למכון שמוסיף בידוד - זול זה לא יהיה, אבל יש סיכוי טוב שיפתרו את זה.

2. להחליף לרכב פרמיום, אלה בדרך כלל לא מקרקשים - לפחות מניסיוני.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא מדובר בקרקושים. גם לי בקופרה יש את הרעשים האלה, החומרה של זה משתנה בתלות במזג אויר כנראה.

הרעשים הם של גומי חורק ומתחכך, זה קורה בעיקר כשיש עיוות מסויים של המרכב, כמו בפניות חדות עם שינוי גובה משמעותי או שיפוע צד, עליה על באמפים (בעיקר אם עולים עם צד אחד רק), או עליה על מדרכה וכו'. יש תנועה קלה של הגומיות בדלתות ובגג אחת כנגד השניה וזה יוצר את הרעש.

אפשר לשחזר את זה גם בחניה ע"י הפעלת לחץ על המסגרת של הדלתות הסגורות.

לא טרחתי לפנות למוסך עם זה כי הבנתי שאין לזה ממש פתרון. בהתחלה זה הטריף אותי, עכשיו זה גם פחות קורה, וגם פחות מפריע לי כשזה קורה.. האוזן מתרגלת כנראה :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

קיים בכל הסיאטים, גם בשלי לשעבר (מכרתי בגלל אותם רעשים - לא מסוגל לסבול את זה) וגם בקופרה (2018) של חבר. זבל של הרכבה, But thats how it is.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

בעל Leon FR שלוש דלתות, גם עם רעשים מהדלתות והגג, בהתחלה צ'מפיון ניסו לתקן (אפילו קיבלו אישור להחליף את הפנלים של הדלתות מהיצרן, הסתבר שהיה איזה ריקול שקט) אבל זה לא פתר והיה נדמה לי שרק עושים יותר נזק

בסוף פניתי בהמלצות הפורום ל- Hadar Hi Led שביצע איטום אקוסטי לדלתות (כולל תא מטען) ומשם באה הישועה (שנה אחרי ויש ממש מעט שלדעתי צריך לקחת למקצה שיפורים) כשהוא פתח את הדלתות הסתבר שכשבמוסך הרכיבו חזרה את הדיפונים הם שברו חלק מהקליפסים שתופסים אותו ושמו חדש על ישן מה שכמובן גרם לזה שהם לא ישבו כמו שצריך...

לגבי הגג אני קראתי במספר פורומים שיש צורך למרוח סיליקון על המסילות ע"מ לפתור את זה (טרם יצא לי לעשות)

אצלי לאחרונה גם התחיל לקרקש באיזור הדשבורד מאחורי לוח המחוונים, גם זה קראתי שזאת תופעה מוכרת אז נראה לי שאפנה שוב להדר לטפל בזה בקרוב.

עריכה אחרונה על ידי hunter22
פורסם

ממליץ גם על

Hadar Hi Led - עשה לי אותו דבר בדלתות כשהוצאתי את הלאון קופרה שלי בתחילת 2016. היא קירקשה מday one

היה לי גם רעש בלתי נסבל מהחלון בשל כניסת אויר שלא הצליחו לאתר. מאז אגב היא נמכרה בעיקר בגלל איכות הבניה הלקויה.

היא הוחלפה בS3 החדשה וגם לה היו קצת קירקושים ורעש בעייתי מהגג (שטופל במסגרת האחריות והפחית במידה מסויימת את הרעשים ופשוט החלטתי לחיות עם זה)

בקיצור - לקירקושים סע להדר. לגביי הגג, צ'מפיון אמורים לטפל בזה. בנוסף, כנס לפורומים בחו"ל, יש הרבה DIY בנושא...

פורסם
לא מדובר בקרקושים. גם לי בקופרה יש את הרעשים האלה, החומרה של זה משתנה בתלות במזג אויר כנראה.

הרעשים הם של גומי חורק ומתחכך, זה קורה בעיקר כשיש עיוות מסויים של המרכב, כמו בפניות חדות עם שינוי גובה משמעותי או שיפוע צד, עליה על באמפים (בעיקר אם עולים עם צד אחד רק), או עליה על מדרכה וכו'. יש תנועה קלה של הגומיות בדלתות ובגג אחת כנגד השניה וזה יוצר את הרעש.

אפשר לשחזר את זה גם בחניה ע"י הפעלת לחץ על המסגרת של הדלתות הסגורות.

לא טרחתי לפנות למוסך עם זה כי הבנתי שאין לזה ממש פתרון. בהתחלה זה הטריף אותי, עכשיו זה גם פחות קורה, וגם פחות מפריע לי כשזה קורה.. האוזן מתרגלת כנראה :)

קרה לי את זה מההתחלה ברגע שהוצאתי את האדם S מהמפעל, הגומי בדלתות מגיע כנראה מצופה בסיליקון כלשהו, וכשהוא נמוג (או יורד לאחר שטיפה) הרעשים מתחילים, זה קורה במיוחד ברחובות הולנדיים וכל כביש שיש בו עליות או ירידות ובדיוק מה שאתה מתאר. חגיגת רעשים.

הפיתרון של המוסך היה...ספריי סיליקון, בשביל זה החזיקו אותי 4 שעות במורשה \=

בסופו של דבר קניתי ספרי כזה / שימון גומיות, אני מורח כל כמה חודשים והרעש נעלם.

לפותח שרשור - אם בזה מדובר בדיוק שחבר שלך ינסה את זה, אולי זה יתן מענה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...