Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת SUV חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל פריוס קיים כבר 20 שנה. איזה תקלות יש שם?

ראב4 היברידית נוסע לגמרי אחרת מעגלה אטמוספרית נטולת חשמל

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

לא בהכרח אומר שההיבט היחיד הוא אמינות לעומת חסכון בדלק רוני - אני מנסה לתת לפותח השרשור יכולת להביט על כמה וכמה פקטורים בשביל להיות מסוגל לקחת החלטה יותר מושכלת.

בסדר - הפריוס אמינה מאוד והוכיחה את עצמה - יחד עם זאת תמיד יש אנשים שיפחדו לנהוג ברכב עם מנוע חשמלי בגלל נושא השדה המגנטי (קרינה) - זה פקטור, זה משהו שחלק מהאנשים לוקחים בחשבון.

חוץ מזה היו לי טויוטות וגם במשפחה למעלה מ10 שנים - חוץ מבלאי סביר לא ראינו באמת תקלה באחת מהן - בשבילי המותג הזה הוא באמת האגדה שאנשים עושים ממנו - אבל גם גולף היתה אגדת אמינות ובסופו של דבר האגדה הזו נפגעה לתקופה מסויימת בצורה די קשה - בייחוד בארץ.

לא יכול לקרות גם בטויוטה? - יכול לקרות, סבירות נמוכה יותר אבל יכול לקרות.

ושוב - כל זה פקטור זניח, משני אם פותח השרשור מתכוון להחזיק את הרכב לטווח קצר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבחור כתב: בטיחותי, אמין, זול לתחזוקה, חסכוני. איזה עוד פקטורים פיספסנו?

אתה מנסה לקחת אותו למחוזות שהוא לא נמצא בהם. כולה בחור שנוסע על קצה פוריה רוצה להתפנק בג'יפון. אני במקומו בכלל הייתי קונה מיצובישי אקליפס קרוס.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

טויוטה מחזיקה במוניטין אמינות שנבנה לאורך שנים בעיקר שנות ה 90- אחר כך זה הפך לדומה לכל שאר היצרנים. הנה ציטוט מדיון אחר "

"יש קורולה כמו שלך מעט יותר ישנה שהגיע כבר ל250K ובגדול חוץ מבולמ"ז קדמים,מוט מייצב,ציריה ועוד איזה חלק קטן ו2 סלילי הצתה וחנוכיה של הזרקת דלק וסעפת יניקה"

שזה פחות או יותר, אולי למעט שלא נתקלו בבוצה במנוע, מה שקיים היום בכלל דגמי טויוטה. (גילוי נאות, יש לי זיקה למוסך כללי אליו מגיעם כלי רכב שאינם בתקופת האחריות) , אגב סעפות היניקה הן מחומר פלסטי כלשהו ונוטות להיסדק לא מעט. לא צריך קילומטרז' גבוה על מנת שזה יקרה. ישנן לא מעט צרות שמתחילות כבר בסיבת 70 אלף קילומטר לאחר 4-5 שנים.

דווקא בפריוס הנושאים האלו פחות מופיעים, למרות משקל הסוללה וצורת הבלימה שמעמיסה על הבלימה.

אם מוציאים מהמשוואה את החשש מהשפעת שדה מגנטי או סלידה מגיר רציף :) ה RAV הוא בחירה טבה למדי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...