Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה משנה לך אורך האחריות? למעשה, זה רכב מושכר - העיקר שתהיה אחריות לתקופת העסקה וזהו. אפשר לבחור רמת אבזור מעל הבסיסית בחלק מחברות ליסינג.

בגדול, התשלום הוא על ירידת ערך של הרכב.

בדרך כלל אני לא ממליץ על ליסינג כזה, כי לקנות רכב חדש לתווך ארוך יותר משתלם , במיוחד אם זה רכב בן שנתיים שנמצא כבר אחרי ירידת ערך ראשונית.

אבל במקרה שלכם, כאשר רוצים ראש שקט מבחינת האמינות, אין הון עצמי משמעותי, לא רוצים לקחת הלוואות, לא רוצים לרשום בעלות על הרכב, רוצים לשלם עד 1000 ש"ח בחודש + מקדמה קטנה - עסקה כזאת מתאימה מאוד. אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר שיתאים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מעניין אם ישנו סוג של דירוג מבין חברות הליסינג השונות בהתייחס לרמת שירות\פחות "אותיות קטנות"

אם אני מבין נכון- ככלל ,רצוי לפנות לחברה כמה שיותר גדולה שלא תפרוש רגל או שלא תנסה להתנער מהסכם .

פורסם

יש הבדלים בין החברות בנושא חבילת שרות ( אוויס נותנת מחירים יחסית טובים ), בנושא יציאה מוקדמת מהתכנית ( גובה הקנס משתנה מאוד בין החברות, צריך לבדוק ) וכמובן התשלום החודשי לא אחיד על אותו דגם הרכב.

מה שצריך לדעת, שבהחזרת הרכב יש השתתפות על דפיקות שהרכב צבר בתקופת השימוש.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בוקר טוב,

אבי (הגמלאי) נוהג כיום ב פיקנטו שדי מתאימה לצרכיו.

מה שהוא מדגיש תמיד על הרכב-

א. מזגן מצוין שמחמם /מקרר מייד.

ב. בזכות הממדים הקטנים, קל להיכנס למקומות צרים.

ג. מושב לא סופר נוח (אבי סובל מפריצת דיסק מלפני כמה עשורים, בימים בהם עסק בג'ודו).

ד. די קשיחה כאשר פסי ההאטה גבוהים.

אבא מעוניין ברכב קטן במידות דומות +-

אשמח לעזרתכם על מנת להמליץ על הרכב המוביל בקבוצה.

חשוב שהרכב המחליף את הפיקנטו, לא יירשם על שמו (הרישום ייפגע בקצבה מהביטוח הלאומי).

השאיפה לרכוש רכב שראה כמה שפחות נהגים, עם כל המשתמע מכך.

רכב בן שנה שספג את מרבית ירידת הערך, לדעתי הוא הבחירה הנכונה מבחינה כלכלית.

במידה והרכב יהיה תקין מכנית, אין כוונה להחליף את הרכב בזמן הקרוב.

יש לי בערך 15k שיוכלו להוות השקעה ראשונית, את יתר הסכום ההורים ירצו לחלק לתשלומים.

אין להם חסכונות לטובת רכישת הרכב.

אבא עדיין ממשיך לעבוד ונוסע מראשון לציון למודיעין וחזרה מדי יום, 5 ימים בשבוע.

כמו כן הוא אוהב לעשות קניות, מדי פעם תא המטען בקיה לא מספיק ואז צריך להכניס חלק מהקניות לסלון הרכב.

הגיר ברכב חייב להיות אוטומטי (לבקשת אבי).

רצוי שיהיה כמה שיותר אמין על מנת לא להכביד על אבי עם ביקורים תכופים במוסך.

תודה למגיבים.

אחלה, הסטוניק נראת לך ? קפיצת מדרגה מעולה מהפיקנטו.

פורסם

יוסי, נכון שלא התעמקת יותר מדי בהודעת הפתיחה, בדרישות התקציב ועוד כל מיני פרטים של המקרה הספציפי ?

פורסם

בקרנו היום באוויס על מנת להתרשם מהספארק.

התאכזבנו.

רכב עם תא מטען שלא קיים וסלון מצועצע עם כל הניקלים, מזעזע.

כנראה שננסה למצוא פיקנטו בליסינג פרטי.

לא ברור היכן הקיה נמכרת בליסינג פרטי, אודה להמלצה היכן משתלם לרכוש רכב זה.

תודה

פורסם

לגבי הליסינג הפרטי לאחר תקופה של שלוש שנים(36 חודשים) עם מקדמה של 8,000 ש"ח ותשלום חודשי של 1,000 ש"ח מגיעים לסכום של כ-45,000 ש"ח לאחר תקופה זו אתם נשארים בלי רכב וחושבים שוב על קניית רכב חדש ושוב אותה שאלה או ליסינג או לקנות רכב? אם רוצים רכב לתקופה ארוכה יותר מ3 שנים עדיף לקנות רכב יד 2 אם אבא שלך אהב את הפיקנטו אפשר לקנות משנתון 2016-2017 בכ-50,000 ולהנות 5-6 שנים, בעניין הרישום אני לא יודע איך לפתור בנוסף לקיה 7 שנים אחריות בהן ה4 האחרונות הן על המנוע גיר וציריות. אני מציע לחשוב על כיוון קניית רכב מיני משנה 2016-2017 לקחת הלוואה עם ריבית נמוכה ל3 שנים כך שהתשלום חודשי יהיה כ-1000 שקל שיהיה בדומה לליסינג רק שנשארים עם רכב ביד בסוף התקופה שמשולם עד הסוף.

פורסם

אני בדרך כלל לא ממליץ על ה-2 האלה אבל אם מחפשים משהו שרק קצת יותר גדול ממיני ואין דרישות לאיכות או הנאה מנהיגה אז אולי כדאי לנסות ניסאן מיקרה או מיצובישי ספייסטאר.

שתיהן מרווחות ממכוניות המיני והביצועים בדרך כלל באותה רמה או מעט עדיפים. יש גם נוחות נסיעה לא רעה בזכות מתלים דיי רכים (במיוחד במיצובישי) והן חסכוניות.

לחובתן מראה ותכנון מיושן, בפנים ובחוץ, התנהגות כביש פחות מוצלחת ושמירת ערך פחות טובה בגלל מבצעים תכופים וריבוי מכירות ב-0 ק"מ.

פורסם (נערך)

המיקרה (2017) שעדיין לא נמכרת בארץ, גם נראית טוב וגם מציעה יותר מרחב פנים מה פיקנטו.

רכב שהייתי ממליץ לאבא בעיניים עצומות (אחרי ניסיון של כמה חודשים) זו הjazz.

כנראה שלא תהיה ברירה אלא להתפשר ולבחור בפיקנטו שיחסית לשאר ההיצע, מציעה חבילה שלמה יותר .

הרעיון לקחת הלוואה בה ההחזר יהיה עד 1000₪בחודש

נראה לי יותר נכון כי בסוף אבא יישאר עם הרכב ורק הוא יחליט אם למכור או להישאר עם הרכב.

סוג העסקה בה נדרשת השקעה ראשונית והחזר חודשי שאינה ליסינג פרטי, היא ליסינג 0 ק"מ?

את הרכב אולי נוכל לרשום על שם קרוב משפחה וכך בעצם להתגבר על סוגיית הרישום.

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
  • תוכן חדש...