Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסיר דבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי את כל האפשרויות להסרת סופר גלו באנטרנט ולא הצלחתי להוריד חוץ ממוצר אחד שעזר לי

אז אני מחפש אותו עכשיו בארץ קוראים לו loctite super glue remover

קניתי אותו מאיביי במחיר של 30 שקל טזה הדבר הכי לא שווה שיש פשוט הייתי חייב אותו כי נשפך לי דבק באוטו

אז מי שיודע איפה אני קונה את זה בארץ אז זה יעזטר לי

פורסם

אציטון. שים לב שאציטון פוגע בצבע וחומרים מפלסטיק לכן תעבוד איתו בזהירות רבה.

תרטיב מספר פעמים את האיזור עם סמרטוט לבן טבול במעט אציטון ותחזור על הפעולה מספר פעמים.

איזה חומר קנית באיביי ? יש לינק ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אציטון. שים לב שאציטון פוגע בצבע וחומרים מפלסטיק לכן תעבוד איתו בזהירות רבה.

תרטיב מספר פעמים את האיזור עם סמרטוט לבן טבול במעט אציטון ותחזור על הפעולה מספר פעמים.

איזה חומר קנית באיביי ? יש לינק ?

ניסיתי כבר , לא עזר, רק המסיר דבק שרשמתי למעלה עזר

בגלל זה אני צריך שמישהו יגיד לי איפה אפשר לקנות את זה

פורסם

מכיר את החומר ואכן הוא מעולה. לצערי המוצר מסיבה לא ברורה כבר לא נמכר בחנויות מזה זמן רב לכן המלצתי תזמין מאיביי.

קיים גם מדלל בשם קסילן אשר עשוי להמיס את הדבק.

איפה אתה מתגורר ?

פורסם
מכיר את החומר ואכן הוא מעולה. לצערי המוצר מסיבה לא ברורה כבר לא נמכר בחנויות מזה זמן רב לכן המלצתי תזמין מאיביי.

קיים גם מדלל בשם קסילן אשר עשוי להמיס את הדבק.

איפה אתה מתגורר ?

אני מאשקלון, אבדוק את הדבר הזה איפה אפשר לקנות את זה?

פורסם

בטמבוריות גדולות. החומר מיועד לדילול ציפויים המובססים על דבק אפוקסי.

תמתין יום יומים אני האעשה ניסיון עם דבק מהיר שהתייבש ואבדוק האם החומר קסילן מסיר אותו היטב חבל שתקנה ותתאכזב.

http://pazlub.co.il/?catid=%7B003F14E6-CEF8-4390-BCAF-3061627A2E38%7D&itemid=%7B21F23A0F-12E3-4C67-AC04-24A1C537665B%7D

פורסם
בטמבוריות גדולות. החומר מיועד לדילול ציפויים המובססים על דבק אפוקסי.

תמתין יום יומים אני האעשה ניסיון עם דבק מהיר שהתייבש ואבדוק האם החומר קסילן מסיר אותו היטב חבל שתקנה ותתאכזב.

http://pazlub.co.il/?catid=%7B003F14E6-CEF8-4390-BCAF-3061627A2E38%7D&itemid=%7B21F23A0F-12E3-4C67-AC04-24A1C537665B%7D

סבבה אחי תודיע לי מחכה לתשובה

הדבק שאני משתמש בו זה סופר גלו שיש בו carbohydrate משהו כזה בגלל זה זה קשה להוציא אותו ורק הסופר גלו רמובר מצליח תבדוק שגם אצלך

פורסם

פות"ש:

1. כתבת שהחומר שה-super glue remover עושה את העבודה בשבילך, מה מונע ממך להזמין אותו באיביי ולסגור עניין?

2. נסה בחנויות ציוד טיסנאות, למשל טיסן חיפה.

3. צור קשר עם חברת "ליוגב", http://www.layogev.co.il/shop/3m-ac68/

4. למיטב ידיעתי החומר בהא הידיעה להסרת דבק מהיר (ציאנו-אקרילט) הוא מתיל-אתיל-קטון. אין לי מושג מה המשמעויות של רכישה והחזקה שלו ומידת הסיכון בשימוש בו. עדיף שתמצה את האפשרויות הקודמות לעיל.

חזיר דיזל

פורסם
פות"ש:

1. כתבת שהחומר שה-super glue remover עושה את העבודה בשבילך, מה מונע ממך להזמין אותו באיביי ולסגור עניין?

2. נסה בחנויות ציוד טיסנאות, למשל טיסן חיפה.

3. צור קשר עם חברת "ליוגב", http://www.layogev.co.il/shop/3m-ac68/

4. למיטב ידיעתי החומר בהא הידיעה להסרת דבק מהיר (ציאנו-אקרילט) הוא מתיל-אתיל-קטון. אין לי מושג מה המשמעויות של רכישה והחזקה שלו ומידת הסיכון בשימוש בו. עדיף שתמצה את האפשרויות הקודמות לעיל.

לא מכיר חנויות של טיסנאות חח, אני אבדוק בטיסן חיפה

המוצר ששלחת לא זמין ..

ומה שמונע ממני זה שזה עולה לי 30 שקל וזה הדבר הכי קטן בעולם זה כמו 10% ממשחת שיניים ממוצעת

פורסם

אציטון הינו נוזל מעולה להסרת דבק מהיר והינו המרכיב העיקרי בכול הנוזלים להכנת פני שטח להדבקה/מסיר דבקים/זרז ועוד...

הבעיה כאשר הדבק מתייבש קשה להסירו בעזרת הנוזלים שציינתי וגם בעזרת מתיל-אתיל-קטון.

המסיר היחיד שעובד מעולה גם על דבק שהתייבש זה המסיר דבקים שהבחור קנה ולא ניתן להשגה (קשה) בארץ.

פורסם
סבבה אחי תודיע לי מחכה לתשובה

הדבק שאני משתמש בו זה סופר גלו שיש בו carbohydrate משהו כזה בגלל זה זה קשה להוציא אותו ורק הסופר גלו רמובר מצליח תבדוק שגם אצלך

הנוזל קסילן לא הצליח להסיר דבק מהיר שהתייבש לאחר יום.

פורסם
הנוזל קסילן לא הצליח להסיר דבק מהיר שהתייבש לאחר יום.

מבאס קצת שאין מי שמוכר את זה בארץ, ניראה לי אני אתחיל להיות יבואן של הדבק הזה

• תוכן חדש...