Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בתוסף הדלק של ליקווי מולי כבר עשרות שנים. בתחילה כתוסף לניקוי קרבורטור ושסתומים ובהמשך כתוסף לניקוי מזרקים. עובדתית, מעולם לא היו לי בעיות עם מזרקים סתומים, פלגים מלוכלכים ו/או כל הבעיות הקשורות בהצטברות לכלוך בתאי השריפה.

אבל מאז בבעלותי רכב היברידי נטען, מנוע הבנזין כמעט שלא מותנע, צריכת הדלק מזערית.

מתכנני האוטו שלי היו מודעים לבעיות הנובעות משהיית בנזין במיכל לתקופות ממושכות ועל כן הוא מאוחסן במיכל תחת לחץ.

האם במצב שכזה יש מקום להמשיך להשתמש בתוסף דלק?

פניתי בשאילתה למרכז הטכני של ליקווי מולי וההתכתבות שביננו לפניכם.

מסתבר שליקווי מולי פיתחו מוצר יעודי למכוניות היברידיות/נטענות ולהפתעתי מצאתי שהוא מיובא ומשווק גם בישראל.

אבל לאחר עיון במסמכי הבטיחות של המוצרים, מצאתי שהם זהים כמעט לחלוטין וחשדתי שמדובר בסך הכל במהלך שיווקי מבריק של היצרן - לשווק את אותה הגברת בשינוי אדרת בהתאם לרוח הירוקה הנושבת כעת. מסתבר שהנחותי היו כמעט נכונות. על פי המלצת ליקווי מולי, ניתן להשתמש בשני המוצרים ללא כל בעיה ומיומו הראשון של הרכב ההיברידי/נטען וללא כל חשש לנזק - מנקה האינג'קטורים חזק יותר בניקוי מזרקים והמוצר לרכב היברידי חזק יותר בתחזוקת המערכת.

כך או כך, אני החלטתי להמשיך להשתמש בתוסף.

בכל המכוניות שלי מילאתי מיכל תוסף כל 2000 ק"מ וכעת אוסיף מיכל תוסף למיכל הדלק כל 4-5 תדלוקים, שהם לערך שווי ערך לנסיעה של 2000 ק"מ ברכב סטנדרטי.

Dear Sirs, I own a brand new 2018 BMW 330E, Plug in Hybrid. The car is equipped with a small 40 Lt pressurized fuel tank. I have been using your Injector Cleaner in all my cars for over 30 years and I was very pleased with it! Is it safe and recommended to use your Injector Cleaner every 2000 Km in my new car?

thank you for your inquiry and your interest in LIQUI MOLY products.

The use from our LIQUI MOLY Injection Cleaner at brand new cars is absolutely safe and recommendable.

So you keep your fuel system clean from the beginning and extend the engine life.

Alternative, if available, you can also use our LIQUI MOLY Hybrid Additive.

Here the links to our product informations:

https://pim.liqui-moly.de/pidoc/P000052/5110-InjectionCleaner-20.0-en.pdf

https://pim.liqui-moly.de/pidoc/P004253/1001-HybridAdditive-12.0-en.pdf

Should you have any further questions, please contact us.

Thank you for your swift answer.

Looking at the brochures and the technical information, I did not find any real difference between the Injection Cleaner and the Hybrid Cleaner. Main ingredient is Naphthalene in both of them.

So I wonder what makes Hybrid Cleaner more suitable for my BMW 330e?

Naphthalene is the main ingredient from all our fuel additives, this is the base fluid.

It´s like an engine oil, here you use an base oil and different additive packages which is responsible for the performance from the oil.

In this case, the Hybrid Additive and the Injection Cleaner are similar, the difference is,

that the Hybrid Additive has better stabilizing and corrosion protecting properties and the Injection Cleaner has better cleaning properties.

But both are suited for you.

Freundliche Grüße / Best regards

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
אני משתמש בתוסף הדלק של ליקווי מולי כבר עשרות שנים. בתחילה כתוסף לניקוי קרבורטור ושסתומים ובהמשך כתוסף לניקוי מזרקים. עובדתית, מעולם לא היו לי בעיות עם מזרקים סתומים, פלגים מלוכלכים ו/או כל הבעיות הקשורות בהצטברות לכלוך בתאי השריפה.

מזכיר לי את הבדיחה על האיש שנהג לשרוק ברחובות תל אביב על מנת לגרש נמרים. כששאלו לפשר העניין, ענה: אתם רואים, בזכותי הרי אין נמרים בעיר.

לפן הטכני של השאלה, אני לא רואה בעיה להמשיך להשתמש בתוסף ברכב היברידי באותה צורה כמו ברכב בנזין רגיל.

אם אתה חושב שהמנוע עובד לעיתים רחוקות, אז תוריד בהתאם את תדירות השימוש בתוסף.

יום טוב גם לך

פורסם
מזכיר לי את הבדיחה על האיש שנהג לשרוק ברחובות תל אביב על מנת לגרש נמרים. כששאלו לפשר העניין, ענה: אתם רואים, בזכותי הרי אין נמרים בעיר.

לפן הטכני של השאלה, אני לא רואה בעיה להמשיך להשתמש בתוסף ברכב היברידי באותה צורה כמו ברכב בנזין רגיל.

אם אתה חושב שהמנוע עובד לעיתים רחוקות, אז תוריד בהתאם את תדירות השימוש בתוסף.

אני בטוח שליצרן התוספים יש גם תוסף לרכב חשמלי מלא שמנקה את האלקטרונים.

פורסם

תוסיף לדלק אבקת חשמל :-P

וברצינות - בשימוש רגיל וסביר אין צורך בשום תוסף, לא ברכב רגיל, ולא ברכב הברידי. במקרים שיש אינדקציה שמערכת הדלק מלוכלכת, יש מקום לשקול שימוש נקודתי בתוסף מתאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...