Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

יש כאן בעיה, כל הסיבה לעסק הזה היא כי אחרי המעבר גבול+בידוק ביטחוני אתה ״כלוא״ בקניון המנצנץ הזה שנקרא טרמינל 3 - והזמן שאתה ״כלוא״ בו הוא ״זמן מת״, אתה לא יכול לצאת רגע משמה לאכול.

אני למזלי יש לי כרטיס אשראי עם גישה לטרקלין ואני יושב עם אוזניות בשקט שמה עד הטיסה עם הלאפטופ - גם יש את האוכל בקטנה שמה שסוגר פינה עד ההמראה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^

יש כאן בעיה, כל הסיבה לעסק הזה היא כי אחרי המעבר גבול+בידוק ביטחוני אתה ״כלוא״ בקניון המנצנץ הזה שנקרא טרמינל 3 - והזמן שאתה ״כלוא״ בו הוא ״זמן מת״, אתה לא יכול לצאת רגע משמה לאכול.

אני למזלי יש לי כרטיס אשראי עם גישה לטרקלין ואני יושב עם אוזניות בשקט שמה עד הטיסה עם הלאפטופ - גם יש את האוכל בקטנה שמה שסוגר פינה עד ההמראה.

בגלל זה מי שזה כל כך לחוץ לו יכול לאכול לפני שנכנס, או אחרי שיוצא (תלוי אם אתה נוסע או חוזר)

מה הבעיה לעצור בארומה בדרך לשדה, או אם חזרת לארץ לסיים את התהליך ולנסוע 5-7 דק ולאכול ליד.

פורסם

להגיע לממן לוקח זמן, לחנות שם עולה כסף (אם אתה מכיר שם חנייה חינם אשמח לשמוע), כל זה אולי בטיסה חזור (מי קונה אוכל בטרמינל בטיסה חזור?), ובטיסה הלוך זה לא פרקטי, וגם, ממן בטח פתוח בשעות העבודה בלבד.

פורסם
להגיע לממן לוקח זמן, לחנות שם עולה כסף (אם אתה מכיר שם חנייה חינם אשמח לשמוע), כל זה אולי בטיסה חזור (מי קונה אוכל בטרמינל בטיסה חזור?), ובטיסה הלוך זה לא פרקטי, וגם, ממן בטח פתוח בשעות העבודה בלבד.

אני שם לא מעט ולא ביקשו ממני כסף אף פעם. לא יודע איפה חנית,אבל זה שטח כל כך גדול שגם אם תעמוד על הכביש ממול אין בעיה. יש המון! חניות שם.

ואם אתה בטיסה הלוך תעצור בדרך בארומה ותאכל שם. או בסודוך, או בקינג גורג

פורסם

לעצור בארומה גם ב 3 בבוקר ? או ב 6 בבוקר ?

אשמח שתצלם לי איפה חנית בפעם הבאה שאתה שם

כי כשנוסעים ע"פ השלט מגיעים לחניון בתשלום (ולא זול בכלל)

פורסם
לעצור בארומה גם ב 3 בבוקר ? או ב 6 בבוקר ?

אשמח שתצלם לי איפה חנית בפעם הבאה שאתה שם

כי כשנוסעים ע"פ השלט מגיעים לחניון בתשלום (ולא זול בכלל)

אם אני בדרך לשדה תעופה ואני רעב אז כן מה הבעיה לעצור בארומה ?

לא יודע מאיפה אתה מגיע אבל לכל אחד יש מקום לעצור בו בדרך.

הייתי במכס לפני שבוע וחצי וחניתי עם רכב גדול ונגרר. ואכלתי שם בממן

פורסם

מה הבעיה לאכול בבית לפני שיוצאים ולסחוב בתיק איזה נשנוש לשדה? גם ככה כל התהליך מהיציאה מפתח הבית ועד העליה למטוס לוקח 4 שעות בהגזמה פראית (שעה נסיעה+אם אשכרה הגעתם 3 שעות מראש לשדה תעופה, מה שלא באמת נחוץ)

המהדרין יכולים לשים בתיק גם איזה סנדוויץ' מושקע, אין איסור על הכנסת אוכל לרחבת ההמתנה של הטרמינל.

-מתייחס לטיסות בחברות שהן לא לואו-קוסט, מי שמתכנן לטוס טיסה כזו, לאכול ארוחה טובה בבית לפני שיוצאים. (או לשלם 25~ שקלים על סנדוויץ' סביר+שתיה על המטוס, זה ממש לא אסון)

פורסם (נערך)

פיקה, לא כולם גרים בתל אביב, לא כולם טסים מטרמינל 3, ולא כל הטיסות יוצאות בזמן.יש כל מיני גורמים שמאריכים את הדרך עד חלוקת האוכל בטיסה או ביטול שלט הידוק החגורה כך שתוכל להוריד את התיק מהתא העילי. ועדיין הגישה של להביא סנדביצים מהבית (ובטיסות מחו"ל מהסופר שליד המלון) נכונה.

קוריוז - בברלין החרימו לנו צנצנת נוטלה שהבאנו כדי להכין לילדים סנדביצים בדרך. זה היה בתחילת האיסור על נוזלים בטיסות מאירופה, ועדיין לא היינו מתורגלים. עדיין הסתדרנו, הילדים לא סבלו מרעב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
...מה הבעיה לעצור בארומה בדרך לשדה, או אם חזרת לארץ לסיים את התהליך ולנסוע 5-7 דק ולאכול ליד.

מה הבעיה לאכול בארומה בנתב"ג?

אם אני לא טועה המחירים אותם מחירים והאוכל אותו האוכל.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

בעולם אידיאלי תמיד מספיקים להכין את הכל מראש ויש זמן להתחיל להרים בישולים ולאכול בבית ולהכין סנדוויצ'ים, או כמו שמישהו הציע פה לעשות עוד עיקוף בדרך וללכת לאכול במסעדה.

בפועל לא יעזור כלום ותמיד מתארגנים בלחץ עד השניה האחרונה ואז אין מה לעשות ובמשך המינימום 3 שעות שתקועים בטרמינל רוצים לאכול משהו.

וכאשר מדובר במשפחה גדולה, חסכון של 15-20₪ לאדם הוא משמעותי.

פורסם
מה הבעיה לאכול בארומה בנתב"ג?

אם אני לא טועה המחירים אותם מחירים והאוכל אותו האוכל.

ארומה לדעתי זה בזבוז הכסף הגדול ביותר שיש.

יקר ביחס לתמורה שמקבלים ואני תמיד נשאר רעב בסוף.

פורסם

bobi, זה עניין מאוד אישי.

אני לא מתלהב מארומה ובהנתן אפשרויות אחרות היא לא תהייה הבחירה הראשונה שלי.

מבחינתי ארומה היא פתרון סביר לגמרי כשבסביבה אין משהו אחר, עדיף. נתב"ג זה אחד מאותם מקומות.

חוץ מזה שמה שכתבתי התייחס ישירות ל-Transporter שהעלה את האפשרות לעצור בארומה בדרך לנתב"ג, אז אם כבר ארומה היא הבחירה אז למה לא לשבת בנחת לפני הטיסה, כשכל תהליך הטרום טיסה כבר מאחורינו?

חוץ מזה 2. יש לארומה אפליקציה שמאפשרת הזמנה מראש (ובהנחה של 10% על כל התפריט) כך אפשר לבצע את ההזמנה (כולל קסטומיזציה של המנות) בזמן שממתינים בתהליכי הבידוק השונים וההזמנה, פחות או יותר, תחכה לנו כשמסיימים את הליכי הטרום טיסה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לארומה יש טכנולוגיה מתקדמת של הגדלת נפח המזון ע"י אוויר שעוד לא נחשפה לציבור.

אין הסבר אחר, האוכל שלהם פשוט... ריק מדי. מביאים לך סנדביץ' שנראה באמת גדול ויפה כזה, אבל 70% ממנו זה אויר. לא יודע איך הם עושים את זה.

חביתה שאם תזרוק אותה באויר היא תמשיך לעוף כמו פריסבי. אם אתה בטעות מתעטש ליד פרוסת לחם, היא תעוף לחלל החיצון. בחיים לא ראיתי כזה דבר באף רשת.

אפילו הירקות שלהם ככה.

אותו דבר עם השתייה. אתה קונה את הכוס הכי גדולה, אחרי 3.5 שלוקים עם הקש אתה נשאר עם רעשן ביד בדמות כוס פלסטיק מלאה בקרח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לנו ארומה באוניברסיטה ולפעמים אני נאלץ לקנות שם כי הם היחידים שפתוחים בחופשות ותמיד אני מתבאס .

זה יקר, אאל"ט איזה 30₪ לסנדוויץ' ואני מסיים אותו תוך איזה 5 דקות ועדיין נשאר רעב.

פעם הם לא היו ככה, לאט לאט הם כל הזמן מעלים את המחירים ונראה שמקטינים את המנות.

לפני כ 10 שנים מה שייחד אותם היה שהם היו יחסית זולים ועם מנות ענקיות.

פורסם

אין שום קשר לממ"ן שהועלה כאן. זו לא אופציה למי שטס לחו"ל (טוב, למי שנורמלי וטס לחו"ל, אין לי ספק שיש כמה משוגעים שיעצרו שם בדרך למטוס).

זה בצד השני של נתב"ג ואף אחד, בייחוד אם הוא סוחב את משפחתו עימו, לא יעצור שם לפני (או אחרי) הטיסה. לא כל שכן בדרך לטיסה כשאתה צריך לסיים עם הבירוקרטיה בדרך לדיוטי - ואז ממ"ן ממילא לא רלוונטיים (כי כמו שנאמר כאן, אתה כלוא אחרי ביקורת דרכונים).

התפיסה שלי היא שאם כבר הוצאת כמה אלפים כל נסיעה לחו"ל, אז שב ותאכל כמו שצריך גם אם זה עולה עוד כמה עשרות שקלים (אם בכלל אתה רעב, כמובן - יש נטייה לאנשים לקנות "משהו לאכול" סתם, כי אין יותר מדי מה לעשות בדיוטי בימינו אז עם אוכל מעבירים את הזמן). אבל למי שקמצן, דווקא המכונה הנ"ל היא פתרון טוב מאד לסגירת פינות.

כאמור, אני הייתי נמנע אבל בהצלחה עם הסנדוויץ'.

• תוכן חדש...