Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם חומר שמבטיח איטום סדקים כגון super seal יכול לעזור או שאין טעם בכלל לנסות?

ההיגיון שלי אומר שחבל על הזמן והכסף אבל מכונאי שאני מכיר טוען שזה עובד..

תודה!

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

סדק בראש מנוע ? איזה רכב זה ? אם זה באמת כך אתה אמור לאבד כמויות של נוזל קירור /יש התערבבות של שמן עם נוזל הקירור/לחילופין נוזל קירור יוצא מהאגזוז (כן בפיזו 309 שהחזקתי בעבר זה קרה לי לצערי ללא ערבוב של שמן ונוזל קירור ויותר מדוייק שבלוק המנוע היה סדוק ולא הראש הרכב נמכר כך עם שיקוף מלא למוכר)- האם יש סימנים כאלו בכלל ? אם לא אז לא נראה/לא בטוח שיש סדק כזה.

במצב כזה (אם באמת יש סדק), לא יודע איזה פתרון פלא יעבוד ולכמה זמן ובסופו של יום,אם תרצה להישאר עם הרכב אז צריך שיפוץ של מינימום ראש מנוע כולל שליחת הראש לחרט,שיעניק לו טיפול יסודי ומקצועי- חריטה,מילוי ,יישור בתקווה שהראש לא פסול ואז זה או להביא ראש אחר מפירוק ולשפץ אותו /להחליף מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין פתרונות קסם.

שום תוסף כזה או אחר שתדחוף לשמן/מים/יניקת אוויר לא יתקן פרצה בראש, במקסימום במקרה הטוב הוא ישמש כפלסטר לתקופה ועל הדרך לך תדע לאיזה עוד רכיבים במנוע הוא ידבק ואולי ויעשה נזק בטווח הארוך.

כשמשהו לא תקין = מתקנים.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

במוסך שמו אצלי תוסף כזה לפני חודשיים, בגלל דליפת מים מבורג ראש מנוע שאובחנה כסדק בראש. פתר את הבעיה, אבל עכשיו שמתי לב שהחימום בקבינה בקושי עובד, כניראה התוסף סתם את רדיאטור החימום.

לדברי המוסך, הפיתרון הנכון הוא להחליף ראש אבל זה יותר יקר מהאוטו. התוסף צפוי להחזיק כמה חודשים.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם

מדובר על מנוע דיזל של איסוזו טרופר, החלטתי לא לנסות כי שום דבר טוב לא ייצא מזה. חבר ניסה אתמול על מנוע אחר שכנראה סדוק בבלוק (ערבוב שמן ומים, החלפת ראש וכל הרכיבים מסביב לא פתרו את הבעיה), לא עזר בכלל.

תודה.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...