Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הסיפור שלי התחיל מזה שהזמנתי רכב חדש מניילון דרך חברת צ'מפיון מוטורס לאבא שלי הנכה, הרכב הגיע אליי לפני פחות משבוע וכבר התגלה בו פגם שאושר ע"י המוסך המורשה שלהם- כשנכנסתי היום לרכב בבוקר גיליתי שכולו מלא מים למרות שהדלתות היו אטומות לחלוטין, הריפוד בצד ימין לנהג מלא מים והשטיחים מלאים מים.

בחברה-שירות לקוחות לא מוכנים שמישהו מצד ההנהלה העלובה הזאת יחזור אליי, והחלפת רכב לא באה בחשבון, רוצים כנראה עד שהיצרן יחזיר להם תשובה להוציא את השמשה הקדמית ולהדביקה מחדש. אין לי מושג איך להתנהל מפה ומה לעשות ואם להגיע איתם לבית משפט עם עורך דין/ או להגיש תביעה- אני פשוט רוצה שהרכב יוחלף לחדש. מה שבטוח לחברת צ'מפיון מוטורס לא מתקרבים.

אשמח לשאול כיצד להתנהל איתם מפה ואיך להגיע להנהלה?

פורסם

לא יודע מה הייתי עושה, בוודאי כשמדובר ברכב ששייך לנכה.

בתור התחלה, דורש מהם רכב חלופי.

אח"כ מתנהל מולם לגבי המשך טיפול ברכב הנוכחי. אם הוצף במים, אתה לא יודע לאן עוד נכנסו המים - לתוך הדשבורד, לצמות חשמל ועוד.

דורש מהם פתרון מלא ומקיף.

אם הם מתעלמים או מתנערים - לוקח עו"ד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בצ׳מפיון מתייחסים לכל אדם בצורה זהה ללא תלות במינו, דתו, עדתו, צבע עורו או מוגבלותו.

למען הסר ספק - אין לי שום קשר לצ׳מפיון.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לדעתי מכתב ליצרן ייענה בתגובה שיש זכיין בארץ ושיהיה לו בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תקלות קורות אצל כל היצרנים ובדיוק בשביל זה יש אחריות.

ע"פ רוב מתקנים ולא מחליפים רכב... נכון שזה מעצבן אבל זה כנראה המצב.

יש יבואנים יותר נחמדים ויש פחות. גם אצל הנחמדים יש לפעמים תלונות ככה שאין חסינות לעניין התלונות.

אני מלכתחילה לא הייתי קונה מיבואן בעייתי...אבל זאת לא מטרת השרשור.

שים על האוטו פוסטרים של צמפיון חר@ יבואן ותחנה להם מול הכניסה הראשית... אולי ככה יתייחסו.

לעניין הפגיעה בצמות חשמל... הכל אפשרי אבל לא פעם אנשים סתם מבהילים. יש מצב שמלבד שטיח רטוב לא נגרם נזק נוסף. אם אכן יש פגיעה במערכת החשמל, הייתי כבר מתיעץ עם עו"ד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אשמח לשמוע על יבואן כלשהו שמחליף רכב על נזילה מהשמשה הקדמית.

מה שכן, כדאי לנסות לקבל הארכת אחריות או פיצוי אחר (ופה יש הרבה יבואנים שהיו נותנים. לא מאמין שצ'מפיון תהיה אחת מהם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל שיפרקו את דיפון הדלת ויבדקו אם המחיצת ניילון שלמה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
קודם כל שיפרקו את דיפון הדלת ויבדקו אם המחיצת ניילון שלמה.

רועי: מה הסיבה?

זה משהו שקרה אצלך?

לפות"ש: קח אויר. סביר להניח שמדובר בכשל נקודתי בגומיית איטום/ אולי מה שרועי אמר (במיוחד אם היו התקנות מקומיות) / ואולי עניין השמשה (נראה לי מוזר ולא הגיוני).

אין סיכוי שיחליפו לך רכב אז שכח מזה.

סביר להניח שזה לא פגע בצמות חשמל, מה גם שהן יכולות לסבול מעט מים.

כדי לחסוך לך עצבים וכדי שיהיה תיעוד אם תדרש תביעה, תתחיל לדעתי לנהל את כל התקשורת מולם במיילים בלבד- אם אתה יכול באנגלית. שיחות טלפון אם חייבים, אז להקליט. אחרי שיחות בע"פ לשלוח תמיד מייל עם סיכום שיחה ומה הם צריכים לעשות ומתי.

תהיה מוכן לעו"ד וקח אויר למאבק שאולי יקח זמן, אבל אל תיקח ללבו ואל תהפוך תקלה ברכוש לטרגדיה. בהצלחה.

פורסם

״וכבר התגלה בו פגם שאושר ע"י המוסך המורשה שלהם״? תרחיב בנושא. יש קשר בין חדירת המים לפגם? מדוע זה לא טופל במקום? נדמה שיש כאן פרט משמעותי שחסר.

פורסם

לנסח מכתב חריף וברור (ציין כמה שיותר פרטים, כולל מס' רישוי ושלדה) על התנהלות הדברים עד כו כולל ציטוטים ממה שנאמר לך במוסך. את המכתב אתה שולח במייל לשרות לקוחות של צמפיון ([email protected] ) . לא להתלהם ולהצמד כמה שיותר לעובדות + שזה רכב נכה.

את המכתב אתה מבקש במייל בצורה ברורה להעביר למנכל המותג (לא ציינת איזה רכב זה) ומנהל/ת המכירות . אתה תקבל מהם תגובה בצורה הזו, רכב חדש לא

פורסם

לא עדיף להתחיל בבדיקה לזיהוי מקום כניסת המים? צינור מים ומעבר שיטתי על כל החיבורים לדעתי אמור לעבוד. אחרי שתראה מאיפה הם נכנסים כנראה שיהיה יותר קל לקבל החלטה מושכלת (אולי זה בסך הכל קרע בגומיה?) ולבקש פיצויים או החלפה בהתאם.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

ככה זה כשקונים Citron.

אין הצרפתים האלה. אה זה גרמנים. איכות בניה שיעול

איכות בניה.

*השגיאה מכוונת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מי אמר שזה מהזגוגית הקידמית?

בדקו או שוב שיטת מצליח של האלופים

הימור שלי התקנות מקומיות הזיזו גומיית אטימה בין קיר המנוע לפנים הרכב

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• תוכן חדש...