Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה סתם מלכלך על הרכבת. נכון הקווים בצפון נפגעו בגלל הפתיחה הצולעת של הקו לירושלים, אבל ברוב המקרים זו הדרך הכי נוחה להגיע לתל אביב.

אני נכנס לתל אביב ברכב רק בחמש וחצי בבוקר בדרך לחדר כושר. בשעה יותר מאוחרת זה פשוט עינוי סיני.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אמרו את זה קודם לפני - לא משנה"

אתם לפני לידת הילד הראשון. אין לכם צל צילו של מושג כמה תמיכה של הורים מקילה עם הילד הראשון. גם עם לא הייתה לכם בעיית הדיור.

ולכן אם אין בעייה אמיתית לגור אצל ההורים (ומובן שאם יש אתה לא רוצה לחשוף את זה) תגור אצלהם.

נראה שאתה עדיין לא במצב כלכלי שתוכל לומר "לא נעים לי"

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני באמת מקווה בלב שלם שפות"ש לוקח ללב מה ש80% מהחברים פה מנסים להעביר אליו.

פות"ש, אני חושב שאתה צריך להוריד מהפרק כל אופציית דיור שתעלה לך יותר מ4K כולל ארנונה.

לא מובן למה אתה אץ לחפש דירות ענקיות עם הוצאות מטורפות כשיש לך ילד בדרך!

האמן לי, אין לי (ולנו) שום אינטרס להניא אותך מהבחירות שלך, ועדיין אנחנו עושים זאת כבר 6 עמודים, קח אחריות על המשפחה שלך, לילד שלך לא מעניין אם תגורו בדירת 4 חדרים חדשה עם ארנונה בגובה השכירות עצמה, האמן לי שגם דירת 3 חדרים צנועה וקטנה באיזור לא חדש יכולה להיות מעולה ואני מדבר מניסיון אישי. כל חיי שכרתי דירות 3 חדרים קטנות, כיום כשהילד שלי בן 5 אני גר בדירה גדולה (110 מטר + מרפסות) וממש לא מרגיש שיפור באיכות החיים לעומת דירה קטנה יותר (מלבד המרפסת, אך כזאת אפשר למצוא גם בדירות צנועות יותר). אני נזהר אך אומר שאפילו להיפך, בדירה הקטנה הרגשתי יותר נעים ו Cozy מאשר בדירה הגדולה.

סלח לי, ואני אומר זאת מתוך דאגה, מרגיש לי שאתה פשוט מתלהב מלגור בדירה גדולה וחדשה, כאיזשהו צורך חומרי או פיצוי רגשי. ואני בטוח שבתוך תוכך אתה יודע שאתה עושה טעות.

נסה שוב לשקול את נושא המגורים על ההורים. או לפחות חפש פתרון דיור יותר הגיוני בלי לקפוץ מעל הפופיק לגובה של הסטרטוספרה.

הילד שלכם ישנה לכם את החיים בכיוונים שאתה לא מבין בכלל כרגע, אל תעשה את זה הרבה יותר קשה עם החלטות לא נכונות עכשיו. הוא צריך להיות במקום הראשון ולא הרצון הלא בריא שלכם לשכור דירה במחירי עתק ללא שום הצדקה.

שוב, אני מדבר אליך מתוך 100% דאגה, אפילו שאינני מכיר אותך. מאחל לכם לעשות בחירות נכונות ורק בריאות ואושר.

פורסם

עם נישואי גרנו זוג צעיר ומתלהב ביחידה של 28 מ'. לא מדהים, אבל בזכות כישורי הסדר והארגון של אשתי היה לנו נעים וחמים.

משם השתדרגנו ל45 מ', כשהסיבה העיקרית היתה חלונות נורמליים ומרפסת (ביחידה הראשונה החלונות היו חרכים בסמוך לתקרה).

שם גם נולדה בכורתי, וחיינו שם מס' שנים.

זיכנו ה' לרכוש דירת 80 מ' + מרפסת במסגרת מחיר למשתכן בגלגולה הקודם, 3 חדרים בקומה שלישית ללא מעלית, וחיים שם באושר ובצניעות עם שני ילדים מקסימים (חדר הילדים הוא ממ''ד של 9 מ').

מבחינתי השלב הבא הוא דירה בקומה נמוכה יותר, ונשמח גם לחדר אורחים / עבודה (הילדים בכל מקרה ישארו יחד, בקטע חינוכי). כשיהיה לי יותר כסף אשמח לרכוש נכס במקום לגור ביותר שטח.

ברוב השנים השכר שלי ושל אשתי *יחד* היה פחות מ5 ספרות. שרדנו כדי לספר.

פות''ש

מה שאני בא להעביר פה זה לא את קורות חיי, כי זה לא מעניין אף אחד. המסר הוא - תחיה לפי היכולות האמיתיות שלך, ואולי קצת פחות, ולא לפי מה ש"מקובל" או מה שעושים המכרים שלך.

החלטות כלכליות נבונות ישפיעו על עשרות שנים קדימה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שתי אופציות:

חולון - קרובה לתל אביב עם תחבורה ציבורית מצוינת (ביחס לישראל, לא להיסחף). תוכל לשכור מסכומים סבירים בשכונת אגרובנק או קרית שרת.

ראש העין - בשכונות החדשות יש היצע ענק של דירות להשכרה עם מחירים נמוכים בעשרות אחוזים ביחס למעגל הראשון שמסביב לתל אביב.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...