Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה במושבים בדרום השרון, אני לא יודע איזה גודל דירה אתם מחפשים, אבל המחירים שאתה מתאר הם היסטריים. 4500 לדירה הכי זולה? דה פאק?

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם אורנית יכול להיות אופציה?

זה ליד ראש העין מחירים זולים לפי בדיקה ביד 2

http://www.yad2.co.il/Nadlan/rent.php?City=%E0%E5%F8%F0%E9%FA&Neighborhood=&HomeTypeID=&fromRooms=&untilRooms=&fromPrice=&untilPrice=&PriceType=1&FromFloor=&ToFloor=&EnterDate=&Info=

לפי דעתי זה נכנס במשוואה של חצי שעה-40 דקות מתל אביב

מחירים סבירים שנכנסים לך בתקציב.

אופציה נוספת כפר שלם בתל אביב

בהצלחה.

מאורנית לתל אביב ב-40 דקות זה רק בשבת או ב-6 בבוקר ביום עבודה.

פורסם

300000 ש"ח הון עצמי זה יפה.

במחיר למשתכן נותנים משכנתא עם הון עצמי נמוך יחסית, בדקת?

רצוי לא לעבור 30% הכנסה פנוייה בהחזר המשכנתא.

פורסם
הכי זול יהיה להישאר קרוב לעבודה/לאיפה שאתם גרים עכשיו.

אם זאת הייתה אופציה ריאלית, לא הייתי פותח פה את הנושא.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
באם המושבות אני נמצא בבדיקה על בסיס יומיומי. הדירה הכי זולה כרגע בלוח היא במחיר של 4500 אבל השוכר שם לא סגור על תאריך הפינוי. במחיר קצת גבוה יותר יש דירות שאם לא היו ממוקמות באיזור הזה , ספק אם היו מצליחים לקבל עבורם גם 3500. מה שגם הארנונה שם לא פחות מ-1000 שקל. אנחנו באיזור הכי מרכזי בגבעתיים משלמים על 86 מטר , 850 שקל.

בת ים אם זה ללא מעלית או קומה נמוכה לא רלוונטי.

מאמין ש-5000 כולל ארנונה.

אפילו עם חשבון ארנונה של 1000 (לחודשיים, כן?), שכירות 4500 + ארנונה נכנס במסגרת התקציב שלך. אם זה ממש חשוב לכם, תצטרכו להתפשר על גודל/גיל הדירה.

פורסם
נסה במושבים בדרום השרון, אני לא יודע איזה גודל דירה אתם מחפשים, אבל המחירים שאתה מתאר הם היסטריים. 4500 לדירה הכי זולה? דה פאק?
הוא לא מחפש דירה הכי זולה.

רמת ורבר בפ"ת לא מתאים לו כי הבניינים ישנים ולא אהב את האיזור (יש שם גם דירות במצב סבבה לגמרי לפעמים - ראיתי במו עיני ונגישות תחבורתית מעולה).

קומה שלישית ללא מעלית בבת ים למשל גם לא מתאימה לו (יש לי חברים שמגדלים זוג ילדים לתפארת בברלין בקומה שלישית בבניין עם קומות גבוהות שזה כמו קומה חמישית כאן, בלי תלונות בכלל).

הוא רוצה לגור באיזור מעולה ומבוקש בלי לנסוע שעה וחצי לכל כיוון בשעות העומס, בבניין חדש יחסית, משופץ ועם מעלית.

אז או שימצא מציאה שאין כמותה או שיבין שאין חיה כזו.

הדבר הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו זה יחידת דיור בקרית מטלון למשל או באיזורי בתים פרטיים אחרים במרכז.

גם זה לא יהיה קל למצוא לא מרתף, משופץ ו 80 מר ומעלה.

פורסם
אגב, שמעתי שאנשים מקבלים משהו שנקרא דמי לידה, שזה כמו משכורת כשלא עובדים בגלל לידה.

כן גם אני . הבעיה שמקבלים את זה מראש בבת אחת לחשבון על שלושה חודשים , וזה נעלם בדיוק באותה מהירות...

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מה עם אור יהודה ויהוד? יש שם אזורים סבירים, אם כי איני יודע מה בדיוק המחירים אך מניח כי הם אטרקטיביים ככל ולא מדובר בסביונים למינהם.

אפשרות נוספת היא אולי אזור.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
כן גם אני . הבעיה שמקבלים את זה מראש בבת אחת לחשבון על שלושה חודשים , וזה נעלם בדיוק באותה מהירות...

מה הכוונה נעלם באותה המהירות? אני חושב שלא הפנמת\ם שההוצאות שלכם יגדלו עכשיו, לא ל 3 חודשים אלא ל6 שנים בטווח הקרוב מאוד ול40 שנים בטווח הרחוק. דמי לידה הן משכורת לכל דבר, האשה "ממשיכה" לקבל שכר כאילו נמצאת בעבודה, אז אין פה שום הפסד נטו, השינוי צריך להתחולל בכם ובחישוב ההוצאות שלכם כמשפחה.

אם היתה מחליטה לצאת לחופשת לידה של 6 חודשים, אזי באמת יש הפסד שכר של 3 חודשי עבודה.

ולעצם העניין - עצתי היא, ומוזר לי שאני הראשון שמעלה זאת בכלל - לעבור ליחידת הדיור של ההורים שלה, לשלם להם את מה שהם גובים היום על שכירות ו\או לבקש יפה שיתגמשו איתכם לרמה שתמשיכו לשלם מה שאתם משלמים היום. אני מנחש שהם ישמחו ואף ינסו לחסוך מכם עוד כמה גרושים.

אמרת שאתם לא רוצים להיות לעול על ההורים שלה מבחינת אוכל (?), משתמע מההסבר שלך שמדובר ביחידת דיור ולא בחדר באותו הבית, למה שתיקחו מהם אוכל? אני רואה את זה כדיל מנצח, קיבלת פה מתנה ענקית! גם דירה במחיר שאתה יכול לעמוד בו (אם כמובן השכירות תהיה הוגנת כפי שאני מנחש), גם עזרה צמודה מההורים - שזה לא משהו שקונים בכסף כשיש תינוק חדש חביבי, ואני בטוח שאישתך די בעניין, גם בשביל העזרה וגם.. בעצם בעיקר בשביל העזרה. אגב, ההורים עובדים? אם לא, (ואם יהיו בעניין של עזרה סטייל בייביסיטר מידי פעם) אתה חוסך פה אלפי שקלים בשנה רק על סגירת פינות בחופשות חגים וכו'. שלא לדבר על זמן איכות עם אשתך פעם ב..

נזכרתי עכשיו שציינת שעה וחצי כיוון נסיעה לעבודה (איפה גרים ההורים?) ועדיין, בהתחשב בשאר האופציות ובעובדה שאתה לא מצליח למצוא כיוון לשביעות רצונך, אני חושב שזאת תהיה האופציה החכמה והאחראית יותר.

בנוסף, יש לכם סכום מאוד יפה, אל תתפתו להשתמש בכסף שחסכתם, תמשיכו לחסוך, עם כל הקשיים, ובסוף תגיעו לקניית דירה, גם אם תתחילו בקט(נט)ן.

לסיום, אני מאחל לכם לידה קלה ובריאה והצלחה לכם כמשפחה חדשה.

פורסם
מה הכוונה נעלם באותה המהירות? אני חושב שלא הפנמת\ם שההוצאות שלכם יגדלו עכשיו, לא ל 3 חודשים אלא ל6 שנים בטווח הקרוב מאוד ול40 שנים בטווח הרחוק. דמי לידה הן משכורת לכל דבר, האשה "ממשיכה" לקבל שכר כאילו נמצאת בעבודה, אז אין פה שום הפסד נטו, השינוי צריך להתחולל בכם ובחישוב ההוצאות שלכם כמשפחה.

אם היתה מחליטה לצאת לחופשת לידה של 6 חודשים, אזי באמת יש הפסד שכר של 3 חודשי עבודה.

ולעצם העניין - עצתי היא, ומוזר לי שאני הראשון שמעלה זאת בכלל - לעבור ליחידת הדיור של ההורים שלה, לשלם להם את מה שהם גובים היום על שכירות ו\או לבקש יפה שיתגמשו איתכם לרמה שתמשיכו לשלם מה שאתם משלמים היום. אני מנחש שהם ישמחו ואף ינסו לחסוך מכם עוד כמה גרושים.

אמרת שאתם לא רוצים להיות לעול על ההורים שלה מבחינת אוכל (?), משתמע מההסבר שלך שמדובר ביחידת דיור ולא בחדר באותו הבית, למה שתיקחו מהם אוכל? אני רואה את זה כדיל מנצח, קיבלת פה מתנה ענקית! גם דירה במחיר שאתה יכול לעמוד בו (אם כמובן השכירות תהיה הוגנת כפי שאני מנחש), גם עזרה צמודה מההורים - שזה לא משהו שקונים בכסף כשיש תינוק חדש חביבי, ואני בטוח שאישתך די בעניין, גם בשביל העזרה וגם.. בעצם בעיקר בשביל העזרה. אגב, ההורים עובדים? אם לא, (ואם יהיו בעניין של עזרה סטייל בייביסיטר מידי פעם) אתה חוסך פה אלפי שקלים בשנה רק על סגירת פינות בחופשות חגים וכו'. שלא לדבר על זמן איכות עם אשתך פעם ב..

נזכרתי עכשיו שציינת שעה וחצי כיוון נסיעה לעבודה (איפה גרים ההורים?) ועדיין, בהתחשב בשאר האופציות ובעובדה שאתה לא מצליח למצוא כיוון לשביעות רצונך, אני חושב שזאת תהיה האופציה החכמה והאחראית יותר.

בנוסף, יש לכם סכום מאוד יפה, אל תתפתו להשתמש בכסף שחסכתם, תמשיכו לחסוך, עם כל הקשיים, ובסוף תגיעו לקניית דירה, גם אם תתחילו בקט(נט)ן.

לסיום, אני מאחל לכם לידה קלה ובריאה והצלחה לכם כמשפחה חדשה.

תודה רבה.

• תוכן חדש...