Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התאהבתי באופל אסטרה, אבל יש לי בעייה שאני מתלבטת לגביה אשמח לעזרתכם.

קיבלתי הצעת מחיר לאופל אסטרה 0 ק"מ הבעיה היא שהרכב יוצר במאי 2017 והועבר בעלות במאי 2018.

הצעת המחיר לדגם הבסיסי עמדה על 93,000 ש"ח (לא כולל אג' רישוי)

ולדגם האמצע - ENJOY PLUS עמדה על 96,000 ש"ח (לא כולל אג' רישוי).

הדילמה היא- האם המחיר שווה את העובדה שהרכב עמד כל כך הרבה זמן?

האם העסקה שווה?

תודה לכולם!

פורסם

מחפשת רכב משפחתי שהוא רכב מספר 2 (רכב אחד הוא רכב של העבודה של בעלי) למשפחה פלוס שתי תינוקות שבשנתיים- שלוש הקרובות יש צפי לעוד ילד.

מתכוונת להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה ולא למכור את הרכב לאחר שנתיים.

תקציב - עד 110,000 ש"ח ולכן עסקת 0 ק"מ היא רלוונטית עבורי.

דברים מהותיים עבורי-

בטיחות

KEYLESS (ילדים קטנים על הידיים)

נוחות נסיעה

בעבר הייתי בקטגוריית הסופר מיני - סיאט איביזה / C3 אבל נוכח התרחבות עתידית לש המשפחה לדעתי כדאי לרדת מהקטגוריה הנ"ל?

ממש אבודה..

פורסם

לדעתי סופר מיני קטנה מדי עבור ההרכב המשפחתי שלכם. למיטב ידיעתי אין כניסה או התנעה ללא מפתח בגרסאות האלו של האסטרה, ואולי היא קיימת בגרסה הבכירה ביותר. העובדה שמדובר ברכב בן שנה וחצי אינה דיל ברייקר לטעמי, סה"כ עד שנה ניתן למכור את הרכב כיד ראשונה מבלי לציין את מועד ייצורו. מה שכן, כדאי לנסות לקבל אחריות ממועד הרכישה (ולא ממועד העליה על הכביש), לשלם רק את החלק היחסי של אגרת הרישוי וככל שניתן לקבל טיפול החלפת שמנים ללא חיוב מה טוב. כמו כן הייתי מנסה לראות את הרכב לפני הרכישה לוודא כי אין בו פגמי צבע מהעמידה.

שימי לב כי פרסום שהועלה פה ציין כי מחיר של 93 אלף לאסטרה הינו עבור צבע אדום או כחול מט לא מטאלי שיכולה להיות במכירתם הלאה. כמו כן נסי לבדוק זמינות של האסטרה סטיישן שיכולה לסייע לכם בנפח המטען. מאחר והיבואן של אופל הוא גם חברת ליסינג מוצע לנסות לבדוק זמינות של רכבים (מועד עליה לכביש, דגם וצבע) הן באולם תצוגה והן בסוכנות של שלמה סיקסט.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מצטרף להמלצות של שי ואוסיף כי מעבר לבדיקה של פגעי צבע, יש לשים לב לכל רכיבי הגומי/פלסטיק החיצוניים ברכב שיש להם נטייה להתייבש ולהיסדק.

חבר קרוב קנה לאחרונה רכב חדש מהחברה שעמד בנמל כ 8 חודשים, הצמיגים היו יבשים וסדוקים והוחלפו לו (שווי של 3000 שח) כמו כן המגבים אותו הסיפור (כסף קטן).

פורסם

היי שי,

אם קיבלתי טיפול ראשון חינם זה כולל טיפול שמנים?

ועוד משהו קטן, איך אזהה האם חלקי הפלסטיקה או הגלגלים יבשים מדי?

מצטערת אני ממש לא בקיאה....

תודה רבה רבה

פורסם
היי שי,

אם קיבלתי טיפול ראשון חינם זה כולל טיפול שמנים?

ועוד משהו קטן, איך אזהה האם חלקי הפלסטיקה או הגלגלים יבשים מדי?

מצטערת אני ממש לא בקיאה....

תודה רבה רבה

טיפול חינם כולל החלפת שמן מנוע. יתר השמנים - לא צריך להחליף בגלל שהרכב עמד, הם לא מתבלים מהר. גם שמן מנוע אפשר להחליף בעוד 6 חודשים.

צמיגים: אם אורך חיים ממוצע של צמיגים הוא 4-5 שנים אז תצטרכו כנראה להחליף קודם. ממש לא עכשיו. אלא אם כן הצמיג התעוות בחלק שעליו הרכב עמד הרבה זמן.

פורסם
צבי, הוא ראה את הצמיגים שהוא בא לקנות את הרכב? זה חלק ממשא ומתן שאני יכולה לקיים איתם? תודה רבה!!!
הוא ראה את היובש בצמיגים לאחר שקיבל את הרכב. היבואן הסכים להחליף לו לאחר שהתלונן.

אם יש לך אפשרות חראות א. הרכב בעצמך לפני הרכישה זה מומלץ

פורסם

חייב להודות שעד סכום של 110.0 אש"ח יש אלטרנטיבות הרבה יותר מוצלחות ובוודאי עם מוניטין יותר טוב מאשר האסטרה המדוברת.

היבואן לא הצליח למכור את הרכב למעלה משנה וחצי, (במאי 18 עברה שנה ממועד הגעתו והיבואן נאלץ על פי חוק לרשום אותו על שמו) ואז מוכר אותו במחיר מוגזם לחלוטין.

אם היה עולה 80.0 אש"ח - עוד היה בזה היגיון.

בנוסף, רכבי אופל סובלים מביקוש נמוך מאוד בשוק המשומשות ולכן אישית אני סבור שזו עסקה גרועה מאוד.

כמעט כל אלטרנטיבה עדיפה לדעתי, בוודאי עם שני ילדים.

הטיעון למה חייבים קילס - לא ממש תופס. גידלתי שלושה ילדים ללא קילס. פותחים את הרכב כרגיל, מכניסים את הילדים וסוגרים עניין. לא סיפור.

אלטרנטיבות שהייתי בוחן (כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה):

קיה סטוניק

MGZS

סובארו XV דור קודם שעדיין אפשר למצוא ב 0 ק"מ בקצת יותר מ 110.0 אש"ח

פיג'ו 2008

ממליץ להיכנס לאתרים כמו http://www.carclick.co.il או http://www.carbay.co.il ולחפש שם הזדמנויות.

העסקה על האסטרה גרועה לדעתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כל האופציות הללו צפופות משמעותית מהאסטרה (ובטח מהסטיישן בהיבט תא מטען) ורובן גם נעדרות אביזרי בטיחות מצילי חיים המוחליפים בצפצפת מובילאיי. הסטוניק וה- 2008 הן בעצם סופר מיני מוגבהות (וה- 2008 הוכיחה בינתיים שמירת ערך גרועה), ה- XV צפופה וסופר מיושנת והרכבים מהדגם הקודם הם מודל 2017, קרי יוצרו עוד בשנת 2016 (!!!). MG הינו מותג סיני שכל הנסיונות הקודמים שלו כשלו בשוק המקומי כשלון חרוץ. לקנות רכב עם מנוע טורבו ומכלולים מודרניים מיצרן כזה הינו לשים כסף על קרן הצבי, ובטח הימור גדול יותר מלקנות אופל (בהנחה משמעותית ממחיר המחירון; ה- MG נמכרות לכאורה "ללא הנחות").

האלטרנטיבה הראויה היחידה שאני חושב עליה בתקציב הזה היא רנו גרנד קופה דיזל, אך גם כאן מדובר ביצרן עם מוניטין וביקוש לא משהו, תצורת 4 דלתות לא בהכרח נוחה להובלת ציוד לילדים קטנים ואף היא נעדרת אביזרי בטיחות. ממש לא בטוח שהיא שווה תוספת של 15K על האסטרה.

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הסטוניק מגיעה עם חבילת בטיחות מלאה.

האלטרנטיבה היא...אסטרה בת שנה וחצי, ולא בדיוק עם מערכות בטיחות מקוריות.

אני אעדיף בכל מצב XV דור קודם על פני אסטרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הסטוניק קטנה משמעותית מהאסטרה. גם באסטרה יש מערכות בטיחות מקוריות. בדגם הבסיסי הם נכנסו תוך כדי חיי הדגם. באנג'וי פלוס היו שם מהתחלה.

אם השנה וחצי בהן היבואן של אופל לא מכר את האסטרה (לדעתי כי הוא הביא צבעים מוזרים כפי שפירטתי בהודעה הראשונה בשרשור) הן יותר מדי עבורך, אז כיצד אתה ממליץ על אוטו כמו XV שעומד יותר משנתיים?

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

האמת היא, שהפות"ש הצהירה שהיא מאוהבת באסטרה, בעיניי זה די מסכם את העניין,

בשבילי, רכב קונים עם הלב, בפרט כשמדובר בהוצאה כה גדולה.

יכולים עד מחרתיים למנות אלטרנטיבות ולספור פיצ'רים כאלו ואחרים, אך לדעתי ההחלטה כבר נלקחה.

בניסיון לענות לך על שאלתך, כבר ענו לך ואפילו קיבלת טיפים למה לשים לב ברכישה.

אני אומר - תתחדשי ותהני, זה אחלה רכב!

• תוכן חדש...