Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

תהיתי האם ניתן להחליף מנוע ברכב ישן בן כ 20 למנוע חדש והאם זה חוקי וניתן לביצוע ברמה הרציונלית?

לדוגמא האם ניתן להשתיל מנוע חדש של טויוטה קורולה\הונדה סיווק לפיג'ו 205 ?

האם ניתן להשיג לכך רישיון חוקי ? זה ניתן לביצוע ?

הרעיון הוא רכב עם התנהגות ונראות של פיג'ו 205 אבל יחסית חדש מכנית וכמעט ללא תקלות.

תודה לעונים וללוקחים ברצינות (:

כן אבל זה היה בתקופת הבריטים שלא דחפו את האף למקום שבין אדם למכוניתו.

פורסם

אתה מדבר על דברים שרואים בתוכניות טלויזיה או יוטיוב. בארץ מותר להחליף רק לאותו מנוע אחרי שקיבלת אישור ממשרד התחבורה .

למעט רכב ספורט נדיר ויקר גם אין הצדקה כלכלית גם אם היה מותר בארץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

טכנית הכל אפשרי, חוקית לא תוכל לאשר את השינוי ברישיון הרכב ולנסוע ככה בכבישים ציבוריים.

אתה יכול להחליף מנוע רק לאותו סוג מנוע שכבר יש ברכב. יכול להיות שתצליח להוציא אישור מהמחלקה הטכנית של היבואן בארץ להחליף מנוע לאחד בנפח גדול יותר, אבל רק לסוג מנוע שהגיע בדגם המכונית שלך. בד"כ הם לא נותנים אישור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם להחליף מנוע לאותו דגם סביר שיעלה יותר מערך הרכב, אז?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תקנו אותי אם אני אני לא טועה אבל הדרך החוקית והיחידה לעשות זאת היא להיות בעל מוסך שיש לו לוחיות "במבחן".

לפעמים באמת חבל שלא מייצרים מכוניות "ישנות מוצלחות" עם יחידות הנעה מודרניות ובטיחותיות בהיבט של ABS/ESP/כריות אוויר (שלדה וקורות זה כבר לא אפשרי).

פורסם (נערך)

באוסטרליה לקחו חיפושית מודל 1974 ושתלו לה מנוע של STi 2.5 turbo רק שתבין כמה עבודה ידנית וכסף הושקעו

ובסוף נצחו בקו ישר גם פורשה 911 .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם אני זוכר נכון פעם גם היו מרשים להגדיל בחריטה את נפח הבוכנות והצלינדרים לא יודע אם עושים את זה היום או מרשים את זה.

להרבה מרכבים היום יש מספר מנועים ונפחים - אני מניח שניתן להחליף על מרכב של רכב מסויים למנוע גדול יותר אם הוא אכן תואם למרכב כמו למשל סובארו שמגיע עם מנוע EJ20 להחליף לEJ25

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתיאוריה אתה יכול להתקין ולשדרג את האוטו אבל בפועל אתה צריך אישור ממשרד התחבורה והם יתחילו לבלבל לך את המוח למה אתה מתכוון לעשות את זה, בכללי על כל שיפור ברכב צריך לעדכן את משרד התחבורה.

פורסם (נערך)

חיפושית עם מנוע sti זה פשוט

משאית ישנה עם מנוע והנעה של x5m

מ 0-100 ב5.5 שניות זה כבר משהו

עריכה אחרונה על ידי vic1234
פורסם
שלום ,

תהיתי האם ניתן להחליף מנוע ברכב ישן בן כ 20 למנוע חדש והאם זה חוקי וניתן לביצוע ברמה הרציונלית?

לדוגמא האם ניתן להשתיל מנוע חדש של טויוטה קורולה\הונדה סיווק לפיג'ו 205 ?

האם ניתן להשיג לכך רישיון חוקי ? זה ניתן לביצוע ?

הרעיון הוא רכב עם התנהגות ונראות של פיג'ו 205 אבל יחסית חדש מכנית וכמעט ללא תקלות.

תודה לעונים וללוקחים ברצינות (:

בעעעעעעע למה לעשות כזה דבר ל205 כפרה עליה?

לשים לה מנוע של הפיהוק הזה.

אם כבר משתילים ל205 לב, אז משתילים לב של בהמה צרפתית אחרת... יש התאמה גנטית עדיפה.

בכל מקרה כלל האצבע בארץ אומר ״שכח מזה - שום שינוי חוקי״

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...