Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום בבוקר בקרתי במוסך רשת יבואן קרסו: קיבלתי הצעת מחיר 1780 ש"ח עבור טיפול ניסן קאשקאי 1.2 שנת 2015 40,000 ק"מ

עלות העבודה התחלקה לשניים טיפול שיגרתי 234 ש"ח ועוד 240 ש"ח תוספת להחלפת נוזל בלמים, רצועות מנוע, והחלפת מסנן אבק.

כששאלתי מה זה החיוב לטיפול שגרתי אמרו לי החלפת שמן ומסנן שמן ובדיקה של הרכב. (שכמובן אם ימצאו לקויים זה הרמה להנחתה: עוד תשלום לחלפים ועבודה)

מוזר: שבעבור החלפת מסנן אבק בעלות של 178 ש"ח הם רוצים 26 ש"ח עבודה בנוסף לסעיף טיפול שגרתי (234 ש"ח).

כמובן שלא קבלתי הצעה נוספת לחלפים תחליפים שזה בניגוד לחוק.

ברחתי מהמוסך כל עוד כספי בכיסי.

לי חשוב להשתמש בחלפים איכותיים אבל מצד שני אני רוצה להוזיל את יוקר המחיה.

אשמח לקבל טיפים באיזה מוסך אני יכול לטפל (אני נייד) לקבל חלפים איכותיים ואת השמן שאני משתמש Liqui Moly תקן RN710 ומסנן שמן מקורי אני רוצה רק מיבוא של קרסו ביבוא מקביל אני לא מעוניין פוחד מזיופים.

עריכה אחרונה על ידי davidl
פורסם (נערך)

יש לך מזל שרפידות הבלמים בסדר...

חלקים מקוריים אתה יכול להזמין בחנויות חלפים מומלצות בארץ או אצל מהפולני (שהוא עוד יותר זול כולל שילוח בינלאומי)

הם לא מוכרים זיופים אלא אם תבקש במיוחד.

תכלס סיימת כבר את האחריות . מה אתה מחפש בקרסו ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לאור השרשור הזה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?665793-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%A7%D7%90%D7%99-1-2-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95-2015-%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-3-5-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%91%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9

לא הייתי ממהר להמליץ על טיפולים מחוץ למוסכי קרסו בשביל לחסוך כמה מאות שקלים. וגם אם כן, לשמור תיעוד של רכישת הפילטר והשמן (עם דגמים מדויקים) וקבלה של המוסך המבצע.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לשיטתך עדיף לטפל אצל היבואן עד למכירת הרכב כי התקלה הבאה מעבר לפינה. זה בהחלט מקובל אבל לא יוזיל את יוקר המחייה של פות"ש .

אבל זה נושא לשרשור אחר.

פורסם

לשיטתי ברכב שידוע או עלול להיות פתח לתקלה משמעותית שיש סיכוי טוב לקבל עליה הארכת אחריות או רצון טוב, עדיף להוציא כעת כמה מאות שקלים מיותרים ולחסוך הוצאה פוטנציאלית של הרבה אלפים בעתיד שבהחלט תוסיף ליוקר המחיה של פות"ש.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

אני לא חושש למנוע, השתמשתי מהטיפול הראשון בשמן פרימיום ולא בשמן שיבואן הרכב/ המוסך עושה עליו קופה. (קונה ב 50 ש"ח מוכר ב 250 ש"ח) אפרופו יוקר מחיה. למנוע לא חסר שמן והמנוע שקט וגם אם תהיה תקלה בעוד שנה לא מאמין שיספרו אותי בקרסו.

אני חושש יותר ממוסך כללי שישתמש במסנן שמן מקורי מזויף הבנתי שהשוק מוצף בכאלה, ומסנן אוויר תואם מקורי כלומר סיני שלא אוטם. חשוב לציין שהצעת מחיר שקיבלתי היית ללא בדיקת הרכב המחיר עוד יכול לזנק.

מכל התגבות אני מסיק שהחברים בפורום לא מכירים מוסך שלא ברשת קרסו שיכול לתת לי שרות ברמה של OEM כדוגמת רון אוחנה בפולקסווגן?

עריכה אחרונה על ידי davidl
פורסם

לדעתי סע למוסך גבע , בקש מהם לטפל לך ברכב עם חלקים מקוריים . לא תצטרך לחכות בדואר לחלפים , תקבל אחריות על כל חלק שהם מספים וגם מן הסתם על העבודה. בקש מהם הצעת מחיר , לדעתי לא תתאכזב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...