Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש רכב רנו גרנד סיניק 2012 עם בעייה , ששנים לא מצליחים לפתור אותה.

עכשיו הוא שוב במוסך ושוב בקשו להשאיר אותו עוד לילה... :cry:

כשקר הוא מניע בפעם ה 30 אולי... והבעייה הולכת ומחמירה.

אחרי שהניע, אם נוסעים קצת ומייד בולמים ( פתע ) הוא ידומם שוב.

לאחר 5 דקות של נסיעה הכל כאילו לא היה ולא נברא.

דרך אגב אם מפעילים מזגן הבעייה מחמירה.

למחרת בבוקר שוב תהיה הבעיה.

ככל שההפסקה בין נסיעה לנסיעה ארוכה יותר, כך הסכוי שהבעיה תהיה גדלה.

בעליות הוא ידומם ( זמן קצר לאחר ההנעה הבעיתית ) מהר יותר מאשר במישור.

משהו נתקל במקרה דומה ומצאו פתרון ? :?:

פורסם

אם שנים לא מצליחים לפתור תקלה יש שתי אפשרויות- או שהיא נדירה או שבעל המקצוע אצלו נמצא הרכב לא מספיק מקצועי.

אם אתה מהמרכז ממליץ לך להגיע לאחד מהשניים: גבע בת"א או אורן שירותי רכב בחולון- מאמין שאחד מהם יעלה על על התקלה גם אם היא מסובכת זה יקח לא יותר משבוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הכי קל זה לבדוק ברגע ההנעה אם מיתקבל דלק וניצוץ..אחד מהם בטוח בפיגור כלשהו או בדרך לשם..וכניראה אתה לא במוסך הנכון. גש למישהו שכן מבין ויודע מה הוא עושה.

פורסם

הייתה לי בעייה דומה בסניק שלי, מה שיפתור לך את הבעייה זה ניקוי מצערת, אפשר לבד, לי עלה 250 שקל במוסך שמכיר את הרכבים שנמצא בחדרה, לפני כשנה בפורום מישהו עם פלואנס שחולקת את אותה מנוע נתקל באותה בעייה וניקה את המצערת בעצמו לפי עצתי .

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?645137-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1-2-0-2011-%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%A2%D7%94-%D7%A7%D7%A8%D7%94&p=5578567#post5578567

עוד עצה, כשהרכב לא מניע תעביר את הגיר לניוטרל ותנסה שוב, אחוזי ההנעה בניטרל הרבה יותר טובים מאשר בפארקינג, לא יודע כלכך להסביר את זה אבל אצלי זה עובד.

• תוכן חדש...