Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום יש לי שלוש אופציות לליסינג (בגלל גודל הגאז)

סקודה אוקטביה 1.0 אמבישיין

טויוטה אוריס סטיישן היברידית

יונדאי אויניק פרמיום היברידית.

רציתי לשאול האם יש סיכוי באחד מאלו לשים שני כסאות תינוק פלוס בוסטר באמצע?

אשמח גם לדעת למי מהם יש את הבגאז הכי שווה?

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx
עריכה לכותרת עניינית.
פורסם (נערך)

שלום, תלוי בגודל כיסאות בטיחות. יש כיסאות שישאירו מקום לבוסטר הגבהה באוקטביה ויש כאלה שלא. צריך לראות בפועל איך הכיסאות הספציפיים שלך נכנסים. גם הבגאז' של אוקטביה גדול ונוח להעמסה.

בקיצור, הרכב הראשון שהייתי בודק זה סקודה.

הבגאז' של אוריס סטיישן גדול יותר, אבל מרחב הפנים מאחורה משמעותית יותר קטן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תביא שלושה חברים, בוא נגיד, בריאים, ותעשה איתם סיבוב בסוכנויות.

תן להם לשבת במושב האחורי של כל אחד מהרכבים, ותשאל אותם אחר כך איפה הם סבלו הכי פחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי איוניק.

באופן קבוע יש 2 כסאות בטיחות

וקרה כמה פעמים שלקחתי אחיין שישב בבוסטר הגבהה בין שני הכסאות ונכנס מצוין

לדעתי מהאוריס תרד, מאוד צפוף מאחורה הדלת האחורית קצרה ולא נפתחת כמו באיוניק

מה שמקשה על קשירת הילדים בכסאות

לא חושב שהאוקטביה תהיה נחותה בהקשר זה מהאיוניק אולי להפך

פורסם

ודים,

לא יעזרו 3 חברים, זה שונה ממושבי בטיחות - צריך לראות בדיוק איך הכיסא ממוקם על המושב ונחגר + כמה מקום נשאר בין שני מושבי בטיחות מלאים. אני מבטיח לך, שאף אחד מהחברים לא יצליח לשבת בצורה נורמלית בין שני מושבי בטיחות, באף אחד מהרכבים האלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בחירה בכסאות "רזים" תעזור. האיוניק היא הרחבה מכולן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז אני מבין שהאיוניק הכי רחבה, איך הבגאז' שלה בהשוואה לאחרות? מהנתונים היבשים רשום 550 ליטר, האם הוא נוח?

תודה רבה על המידע

פורסם

שוב פעם, האיוניק יכולה להיות רחבה עד מחרתיים. הכי טוב זה לבוא עם מושבי הבטיחות לאולם התצוגה ולמדוד.

כמו שולאדקאר רשם לך, אין גרנטי שזה ייכנס

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אז אני מבין שהאיוניק הכי רחבה, איך הבגאז' שלה בהשוואה לאחרות? מהנתונים היבשים רשום 550 ליטר, האם הוא נוח?

תודה רבה על המידע

תא מטען שלה מצוין ונוח ומספיק גדול

עקב כך שזה דלת חמישית - אצ'בק

לא בגודל של אוקטביה אבל לדעתי יותר טוב ממשפחתית אחרת

• תוכן חדש...