Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס TS וקצה שלדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהרכב מאוד רגיש בעניין ולהרבה מאוד אקזמפלרים יהיה אזכור של קצה שלדה במכון בדיקה

האם כדאי לפסול רכב כזה על הסף? או שבמידה והמחיר מתאים לי והנתונים מספיק טובים כדאי להתקדם ולרכוש?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי קונה רכב כזה רק עם ירידה משמעותית במחיר.

לפני עשור בערך לא התאפקתי וקניתי CLIO B SPORT, עם קצה שילדה, היה סיוט למכור אותה.

אותו סיפור לגביי חבר עם יאריס ספורט המדוברת פה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

דורוסן צודק. למכור רכב עם קצה שלדה זה קשה מאוד ומתיש.

חוץ מזה איך מבדילים בין קצה שלדה שלא משפיע לבין כזה שכן?

כדאי לחפש בסבלנות עד שמוצאים אחת טובה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

במצב של היום שהרכב שווה כבר 15 אלף(?) , לא חושב שזה כול כך משמעותי מבחינת מכירה. מי יקח אותו כבר לבדיקה כשהוא יהיה שווה 8-10 אלף?

לדעתי אם הנתונים טובים וכול מה המטריד בעניין הנ"ל זה המכירה העתידית, אז לך על זה. אין הרבה רכבים בסגנון הזה, ועד שתמצא את הרכב המושלם, יקח זמן וגם בטח ידרשו עליו כמה אלפים מעל המחירון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תלוי בחומרת המכה.

אם זה לא משפיע על כלום חוץ מהמחיר ואתה מתכוון להשתמש ברכב כמה שנים, לדעתי כדאי לקנות. זה גם משחק לטובתך כקונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני קונה את הרכב בלי מחשבה על מכירה, מדובר באקזמפלר עם נתונים שכבר לא ניתן למצוא היום, ועדין לא בדקתי אותו בכלל, אני רק מתכונן נפשית, במידה וימצאו בבדיקה קצה שלדה.

תודה לעונים

פורסם
הבנתי שהרכב מאוד רגיש בעניין

כל רכב שמעורב בתאונה רגיש לענין, לא רק יאריס.

חפש בפורום על ירידת ערך כזו.

יש 3 רמות השפעה:

1. ירידת ערך מסחרית.

2. בלאי מואץ / התנהגות לא יציבה עקב תיקון לא מקצוע.

3. נזקים שהם סכנת חיים במקרה שהרכב יהיה מעורב חס וחלילה בתאונה בעתיד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...