Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

השבוע עשיתי טיפול גדול לאיביזה שלי במוסך רון.

איביזה 2011 3 דלתות מנוע 1.2 DSG 7.

לפני הטיפול הרכב נסע בצורה לא הכי נעימה,לאחר הטיפול הרכב מרגיש הרבה יותר נעים לנהיגה,

הרכב מעביר הילוכים חלק,האצות מהירות וחלקות יותר ובכללי מרגיש שנוסע טוב יותר.

בטיפול הגדול הוחלף :

- שמן מנוע

-מסנן שמן

-מסנן אוויר

-מסנן דלק

-פלאגים

-תוסף דלק

-תיקון רעידות בצנרת דלק

אשמח לחוות דעת מה לדעתכם הטיפול שגרם לשינוי הזה,או שזה מכלול של הכל?

תודה מראש

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

92% פסיכולוגי

4% החלפת פלאגים

4% תיקון רעידות בצנרת דלק

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אחד החלקים הנל היה בלוי מאוד אז החלפה לחדש אכן תהווה השפעה ולאו דווקא פסיכולוגית. אם כל החלקים היו תקינים זה נטו פסיכולוגי..אבל זאת לא תדע לעולם.

פורסם (נערך)

מוסך רון אוחנה משתמש בחלפים איכותיים מאוד (פרימיום), הסיבה שהרגשת הבדל טמונה באיכות מסנן האוויר.

מעטים (מבעלי המקצוע) מודעים לכך שמסנן האוויר לא איכותי גורם לרעשי מנוע, צריכת דלק גבוה, זיהום סביבתי ולבלאי מנוע מאוץ.

במנועי טורבו מסכן את הטורבו

עריכה אחרונה על ידי davidl
פורסם

המטרה של רובנו להעלות את הרמה של השרות ברכב, ולקבל תרומה הולמת לכספנו,עם עובדות לא מתווכחים, להשתיק אפשר.

אם המטרה שלך שונה אני ירד מכם ואתם תסתדרו בלעדי כפי שהסתדרתם עד אוגוסט 2018.

פורסם

לפני שנתיים עשיתי טיפול גדול לפאביה 2011 (הוחלף מה שהחלפת + מצבר שהיה גמור), לפני הטיפול היו דפיקות בגיר לפעמים בין ראשון לשני. מאז הטיפול זה הפסיק. יכול להיות שהחלפת פלאגים+מסנן דלק ואולי האיפוס של המחשב (בגלל המצבר) עשה משהו.

בכל מקרה לפני ואחרי הטיפול לא הרגשתי משהו שהשתנה חוץ מהדפיקות. רק צריכת הדלק השתנתה במעט לטובה, לא משהו מורגש.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
המטרה של רובנו להעלות את הרמה של השרות ברכב, ולקבל תרומה הולמת לכספנו,עם עובדות לא מתווכחים, להשתיק אפשר.

אם המטרה שלך שונה אני ירד מכם ואתם תסתדרו בלעדי כפי שהסתדרתם עד אוגוסט 2018.

המטרה שלי ושל הרבה אנשים בעלי מקצוע וידע פה היא זהה לשלך, אבל בניגוד אליך אנחנו לא מזלזלים בציבור שלם של אנשים על הדרך, גם אם נדמה לנו שזאת עובדה.

ברור שאתה בעל ידע בתחומים מסויימים, אבל אתה נכשל בפרזנטציה.

פורסם (נערך)
המטרה שלי ושל הרבה אנשים בעלי מקצוע וידע פה היא זהה לשלך, אבל בניגוד אליך אנחנו לא מזלזלים בציבור שלם של אנשים על הדרך, גם אם נדמה לנו שזאת עובדה.

ברור שאתה בעל ידע בתחומים מסויימים, אבל אתה נכשל בפרזנטציה.

הידע נרכש בחלקו בעל כורחי, בתפקידי הקודם חתמתי על חשבוניות של מוסכים צי רכב גדול מ 100 רכבים כולם רכבי עבודה. וראיתי את התהליך ואת השלכות: הצעות מחיר החל מ...

חלפים תחליפם זולים שעולים ביוקר: תותב תחליפי ב 10 ש"ח גרם להקפצת הוצאות הצמיגים, רעשים בתא נוסעים שהביאו להחלפת מפוח והוצאות נוספות ובסופו של דבר מסנן תא הנוסעים (במקרה הזה מסננן מזגן) היה הגורם.

נהג פרטי אינו יכול לראות תמיד את הנזקים שחלפים זולים גורמים כל מקרה אצלו זה מקרה פרטי ויכול לקרות גם בלי לקשור לתיקון העבר. לי יש את המבט המצרפי.

אם החלפים הזולים היו איכותיים הראשונים שהיו רוכשים אותם היו יצרני הרכב אצלם זהו חיסכון אדיר, הם רוכשים מאותו פריט מליוני יחידות!

לדעתי וזאת דעתי אכן יש "ציבור" שיכול להשתפר ולתת שרות איכותי יותר וכלכלי יותר וזאת חובתם הם מתפרנסים מזה.

עריכה אחרונה על ידי davidl
פורסם

אני אישית חושב שמה שירים את רמת המודעות בכלל בשימוש בחלפים איכותיים היא להציב ללקוח את האופציות של חלק חליפי ומחירו לעומת חלק איכותי ומחירו ואת ההשלכות של השימוש בכל חלק שכזה. ייגזול עוד כמה דקות אבל ייתן יותר מודעות בלקוחות על השימוש בחלפים איכותיים. ברגע שאומרים ללקוח תשאיר את האוטו תחזור בצהריים לקחת פה מתחילה הבעיה. גם אם הלקוח מחפש אל הזול ברגע שיבין השלכות קצת יותר לעומקן של עניין הוא יבין שהיקר יותר מישתלם.

פורסם

מה שיעזור עוד, בנוסף כמובן לידע שצריך וכדאי לספק ללקוח, לתת מחירים הגיוניים - אני לא משווה בין מחיר מקורי\חליפי אלא בין מקורי בעולם\מקורי בארץ.. (כמו חיישן למבדה שקניתי מקורי ב215 ש"ח וזהה ב2700 לפני מע"מ במיצובישי. פרופורציה. רק דוגמא קטנה)

פורסם
המחירים בארץ מוגזמים זה ברור אבל לא יודע אם יש מה לעשות עם זה חוץ מלקנות בחול.

נכון, וברגע שיקנו יותר ויותר , כמו בהרבה תחומים אחרים, יבואנים אולי יורידו מחירים, אולי..

פורסם

העניין שרוב האנשים כיום ניגשים למוסכים כי הם האלוהים של הרכב שלהם ואין להם זמן בלהתעסק כמו חלק מהפורום בהזמנות ותיקונים באופן אישי. שמים את הרכב במוסך..חוזרים אחרי צהריים, מקבלים רכב תקין וכמה שיעלה אללה באבאללה ומשלמים כי העיקר שיש להם איך לחזור הביתה ואיך לנסוע בפקקים מחר לעבודה. אנחנו עם שאוהב לשלם על נוחות בכל מחיר...אז בדור שלנו לא נצליח לצערי לעשות את השינוי במלואו אבל אנשים שאני אישית כן בא איתם במגע בתחום אני בהחלט מצליח לעשות שינוי והם נוכחים לדעת אל מול עיניהם כמה העסק יכול להיות הרבה יותר זול גם מבחינת עלויות חלפים.

• תוכן חדש...