Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי מאזדה 3 שלאחרונה יצאה מאחריות יצרן ואשמח לקבל המלצות על מוסכים טובים, מתמחים ברכבי מאזדה(עד כמה שנדרש)רצוי באזור חולון-בת ים או קרוב.

מחפש מקום אמין וטוב כמובן שמשתמש בחלפים איכותיים במחירים סבירים.

תודה מראש לעונים ושבוע טוב!

פורסם

אני גם באותו חיפוש למוסך למאזדה.

עד עכשיו ראיתי המלצות לזיסו ובגלל שאני מפתח תקווה ואני מעדיף קרוב גם הסתכלתי על המוסך הירוק, למרות שאליו לא ראיתי הרבה המלצות כאן בפורום

פורסם

לטיפולים שוטפים כל מוסך יסכים לטפל לכם ברכב.

מניסיון אישי אני יכול להמליץ על מוסך רון שפתר לי תקלה בחינם וגם הסכים לשמור לי על הרכב עד שהייתי יכול לקחת אותו ומוסך גבע מהמלצות רבות של חברים פה בפורום.

יש גם את מוסך שי לי באור יהודה שמידי פעם מספק לי חלפים של מאזדה אבל מחירי העבודה בו גבוהים יחסית למוסכים אחרים אבל ככה זה דלק מוטורס.

פורסם

הרבה אמרו לי על מוסך זיסו שלא תמיד יש להם זמן בשבילך למרות שקבעת

ובעל המוסך יוסי לא תמיד זמין לשאלות.

ובנוסף גם קראתי שהוא לא הכי זול..

פורסם

אין ״להם״.

יוסי עובד על הרכבים וזה היתרון הגדול במוסך.

הוא לא הכי זול. אם אתה מחפש שמן אמריקן איגל ופילטר סיני ב299₪ - זה לא המקום.

אני מעדיף עבודה טובה וחלקים איכותיים מאשר מחיר זול.

אני בדרך מתאם איתו מראש.

פורסם
הרבה אמרו לי על מוסך זיסו שלא תמיד יש להם זמן בשבילך למרות שקבעת

ובעל המוסך יוסי לא תמיד זמין לשאלות.

ובנוסף גם קראתי שהוא לא הכי זול..

קבעתי פעם אחת עם אבא של יוסי, אחרי שהגעתי יוסי אומר שאין לו זמן להיתעסק עם התקלה שלי ושלח אותי לדרכי. לצער שנינו אנחנו לא ניפגש יותר בתור מוסך ולקוח. מקצועית הוא מעולה אין ספק.
פורסם

שלום רב

אינני קורא בפורום אך הפנו את צומת ליבי .

ראשית אני מתנצל אל אי ההבנה / עוגמת הנפש שנגרמה לך .

המוסך שלי עם מספר מצומצם של עובדים ( אני .שני עובדים .) ועקב זאת אנו יכולים לקבל כמות מצומצמת של לקוחות ביום ( מעדיף לתת שרות מלא ומקצועי לפחות לקוחות .מאשר שרות חלקי לכמות לקוחות גבוהה ).

לגבי המקרה הנוכחי .אבא שלי בן 85 ( שיאריך חיים )משמש אך ורק כפותח את המוסך בשעה מוקדמת .כלומר אני מאמין כי הודעת לו שאתה מגיע ולא קבעת איתו מכיוון שהוא עונה לטלפון רק עד שאני מגיע בשמונה בבוקר .

היות ויש לי מספר מצומצם של עובדים .במרבית המקרים אינני יכול לקבל לקוחות אשר לא קבעו איתי .הדבר הזה נכון אך ורק למקרים שאינם דחופים .כלומר מקרה חרום (בטיחותי .אם לרכב ואם לנהג )

אני חוזר בשנית בכך שאני מתנצל על הסיטואציה

בברכה יוסי

פורסם

תודה לכולם, אז בגדול אין מוסכים ייעודיים לרכבי מאזדה מומלצים שאינם מורשים?

אומנם טיפולים קטנים יהיו פשוטים לביצוע אך בגדולים יותר/תקלות חלילה הייתי שמח להרגיש כמו שבעל פולסווגן מרגיש אצל מוסך רון(המון פידבקים מעולים מקריאה גם בשרשור הייעודי), שהוא בידיי מוסך שמכיר את הדגם על גוריו.

פורסם

יוסי, באותה תקופה הייתי חייל סדיר באימון בצהלים ובאותו יום ביקשתי לצאת מוקדם בבוקר על מנת שאוכל לתקן את הרכב. לכן הגעתי אלייך סביבות שעות הצהריים המוקדמות 12-14.לא אחרי שהתקשרתי ווידאתי במשפט שאלה אם הגעתי יכולה להתבצע. לא החלטתי על דעת עצמי וכו.במאה אחוז אני לא זוכר את השיחה כי זה באמת היה מזמן אבל בודאות שאני לא מתנהל ככה ביום יום, לא עם עסקים או אנשים.בכל מקרה טעויות קורות וזה לא באמת נורא בהשוואה למה שחויתי עם דלק מוטורס וסיפורי החלפת הבלמים ע"י שקרים.

אתה בעל מקצוע ממדרגה ראשונה ואפשר להשאיר אצלך את הרכב ללא חשש. אשמח להגיע ביום שלא אוכל להתמודד עם טיפול או תקלה כל שהיא בכוחות עצמי וסט בוקסות פרוקסון.

פורסם
שלום רב

אינני קורא בפורום אך הפנו את צומת ליבי .

ראשית אני מתנצל אל אי ההבנה / עוגמת הנפש שנגרמה לך .

המוסך שלי עם מספר מצומצם של עובדים ( אני .שני עובדים .) ועקב זאת אנו יכולים לקבל כמות מצומצמת של לקוחות ביום ( מעדיף לתת שרות מלא ומקצועי לפחות לקוחות .מאשר שרות חלקי לכמות לקוחות גבוהה ).

לגבי המקרה הנוכחי .אבא שלי בן 85 ( שיאריך חיים )משמש אך ורק כפותח את המוסך בשעה מוקדמת .כלומר אני מאמין כי הודעת לו שאתה מגיע ולא קבעת איתו מכיוון שהוא עונה לטלפון רק עד שאני מגיע בשמונה בבוקר .

היות ויש לי מספר מצומצם של עובדים .במרבית המקרים אינני יכול לקבל לקוחות אשר לא קבעו איתי .הדבר הזה נכון אך ורק למקרים שאינם דחופים .כלומר מקרה חרום (בטיחותי .אם לרכב ואם לנהג )

אני חוזר בשנית בכך שאני מתנצל על הסיטואציה

בברכה יוסי

ישר כח על התגובה

זה מראה הרבה על טיב רמת השרות שאתה מספק ללקוחותיך.

אני באופן אישי אשמח לבקר במוסך כשאצטרך.

בברכה רועי

• תוכן חדש...