Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי,

אז במקרה כזה העובי יורד עד לקצה השני? אז להסתכל בצד הזה ולהחליט שהכל בסדר זה לא אידאלי.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מצורפת תמונה של רפידות מקוריות של פורד. שימו לב לפאזה. מתחתיהן שירטטתי איך הרפידה נראית כשהיא חדשה - מהצד. נניח 10 מ"מ נטו חומר חיכוך.

לאחר מכן בסוף השרטוט - אותה רפידה לאחר שנאכלה ב-5 מ"מ נניח. הפאזה נעלמה, הרפידה ישרה עכשיו. עדיין לא הגיעה למינימום בהכרח.

FORD.PNG

Stay Dirty

פורסם

הייתי שמח לראות את הרפידה כאשר היא מפורקת.

Buki, הכוונה שלי - לא מדובר ברפידה חדשה ועדיין רואים את ההבדל בעובי לאורך ה"ברזל".

אבל אם מדובר בתמונה גרועה, אני מוותר.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בכל מקרה לרפידה המצולמת יש ים בשר. מה שכן חשוב להסתכל מה מצב הרפידה הפנימית לראות שהשחיקה אחידה ביניהן.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ים בשר, אבל לא בכיוון הנכון. יכול להיות שיש תקלה במערכת שגורמת לרפידה להישחק באלכסון?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

פותח השירשור העלה תמונה לא ברורה, ולכן התשובות חולקות.

אם מתצלם תמונה אוכותית של שתי הרפידות, אפשר על פי תמונה לתת הערכה די טובה למצב השחיקה שלהן.

פורסם
יומיים של דעות וחוות דעת היו נפתרות ב20 שניות אצל המוסך שבו אתה מטפל, על הדרך לעבודה.

הרבה דברים יכולים להיפתר אצל בעל מקצוע. פותח השרשור רצה ללמוד ולהבין.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

זה נראה כמו מערכת ATE. במקרה ואני צודק השחיקה הלא אחידה נובעת מהמובילים שני בורגי נירוסטה בקליפר שכנראה נעים בחופשיות, זה יכול לנבוע כתוצאה מלכלוך או גומיות נפוחות. זו לא בעיה הנובעת מרפידות מכל סוג שלא יהיו.

זה לא "פאזות" בודאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...