Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרי אתה גם יודע מראש מה תעשה וגם לא מוכן לקבל דעות של אחרים אז בעצם, בשביל מה השירשור הזה נפתח?

לחזק בך את ההחלטה?

סבבה, לך תקנה ראודקרוזה או כל שקר אחר.

סע בזהירות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

Alf3 ,

מה אובייקטיבי בכתבה של יבואן שמייבא זבל סיני כדי לשווק לליסינג?

בחייאת תכבד אותנו מעט .

אובייקטיבי בעיניי המתבונן כנראה.... אבל קנה זבל,כבר היה לך אוביישן... והחזיקו.

עובד .

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם (נערך)

Falken ze914 השתתף במבחנים השוואתיים מול צמיגים אחרים, והגיע למקומות מכובדים במבחנים האלה.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/ZE914.htm

בדקו מרחק בלימה, אחיזה ביבש וברטוב, נוחות, רעש.

מי, מתי ואיפה בדק את הצמיגים הסיניים שאתה רוצה לקנות?

הם אפילו לא מופיעים ברשימת מותגים באירופה

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/#Budget

שים לב באיזו קבוצת מותגים נמצא falken בלינק הזה - mid- range .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מקרה שקרה.

ברכב שאני מכיר היו רעידות בהגה בזמן נסיעה, הצמיגים סיניים כמובן והיות והבעלים תפרן מדופלם הם הוחלפו רק לאחר שבטסט נאמר שצריך להחליפם.

ניגש הבחור להחליף וקנה את הפלקן המדוברים וראו איזה פלא, הרעידות נעלמו.

צמיגים זה לא רק מרחקי בלימה והאצה טובה יותר, זה גם רעש ואיכות חיים. הפער בין צמיג סיני לצמיג פשוט ואיכותי כל כך זניח שזה פשע שלא לשלם את התוספת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

היה לי מקרה בדיוק הפוך. קניתי רכב עם צמיגים סינים ורצתי להחליף אותם, שמתי פאלקן 914 בגלל ההמלצות והתחיל רעש חזק מהגלגלים ורעידות. לא הצלחתי לעשות עם זה כלום, זרקתי אותם אחרי שנתיים ו15 אלף ק"מ.

ניסו לעשות להם איזון מספר פעמים וזה לא עזר. כל פעם היתי מתבונן, והיה מוזר לי שהסוליה של צמיג כשהוא מסתובב על מכונה לא "ישרה" כמו בצמיג נורמלי.

באתי להחליף את הצמיגים בפנצ'ריה אחרת ואמרתי שאני מחליף רק בגלל הרעידות, ושמתי צמיגים יקרים אסימטריק 3. הפנצ'רמכר פסל 2 צמיגים כי ראה על המכונה שהם עלולים לגרום לרעידות. ככה שכמעט כל מותג מוכר צמיגים עקומים ויש מצב שזה מה שתקבלו.

פורסם
Falken ze914

הם אפילו לא מופיעים ברשימת מותגים באירופה -

זה לא שהם לא מופיעים, הם אסורים לשיווק בשוק האירופי!

היה לי מקרה בדיוק הפוך. קניתי רכב עם צמיגים סינים ורצתי להחליף אותם, שמתי פאלקן 914 בגלל ההמלצות והתחיל רעש חזק מהגלגלים ורעידות. לא הצלחתי לעשות עם זה כלום, זרקתי אותם אחרי שנתיים ו15 אלף ק"מ.

נסעת שנתיים ו 15 אלף ק"מ עם "רעש חזק מהגלגלים ורעידות"?

חזרת למי שהתקין אותם לבדיקת תקינות?

ככה שכמעט כל מותג מוכר צמיגים עקומים ויש מצב שזה מה שתקבלו.

נו באמת, איזה שטויות!

מכרו לך צמיג תקול (אין יצרן שאין לו תקלות), אז חוזרים לפנצריה ומחליפים את הצמיגים התקולים.

בחרת מאיזו סיבה לנסוע ככה שנתיים, זו כבר בחירה (תמוהה) שלך.

לבוא ולהגיד ב.מ.וו זה לאדה כי לאדה פעם נתקעה לי לאדה מתפוררת שהחזקתי בתחזוקת שבר וגם פעם ראיתי ב.מ.וו תקועה בצד הכביש, זה, נו...איך נגיד בעדינות...לא נכון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

הם עשו לי 5 פעמים איזון, פעמיים מהם איזון מתקדם וזה לא פתר את הבעיה. אז לא ידעתי שרעידות יכולות להיות בגלל צמיג, אמרו לי שהבעיה בג'אנטים. אחרי שהחלפתי את הג'אנטים הבנתי שזה הצמיגים, והחלפתי את הצמיגים לאסימטריק ומאותו רגע כל הרעשים נעלמו וגם לא היו רעידות יותר.

פאלקן זה לא במוו, זה כמו דאצ'ה והסיני זה לאדא. (אותה רמה פחות או יותר) כשמדובר ב 914

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם (נערך)

ROADCRUZA צמיגים מעולים. אסייתים אבל מתוכננים בגרמניה במפעל של קונטיננטל, היה לי אותם בכל הרכבים שלי.

זה מה שאתה מצפה לשמוע הרי, כי כל מי שאומר לך משהו אחר אתה מיד מחפש איך לדחות את תגובתו בטענה כלשהי...

העובדה היא שהשם הזה או כל שם של צמיג סיני אחר זה אותו דבר, וקיימים מספיק סרטונים ביוטיוב והסברים ברשת אודות ההבדלים המתמטיים (כי אתה לא מוכן לקבל פילוסופיה) בין צמיגים סיניים לצמיגים ממותג מוכר.

ואם אתה רוצה את התכלס? לנהג הבסיסי בהנחה ולא יכנס לשום מצב קיצון , בקיץ הצמיגים האלה מבחינה בטיחותית לא יהוו בעיה גדולה מדי, אבל בחורף הם פשוט סכנת מוות.

ועוד משהו קטן, כל מוצר שאוטודיפו ימכרו לך יהיה או גרוע או יותר יקר מכל מקום אחר.

הסיבה היא שאוטודיפו הם רשת וכדי להתקיים הם צריכים לעשות רווח גדול על כל מוצר, יש להם המון עובדים,חנויות,סחורה והם עובדים גם בשבתות.

אז גם במבצעי ללא מע"מ שלהם, בהשוואה מול חנויות אחרות הם יקרים משמעותית.

אם הם מוכרים לך צמיג ב 150 שקלים, תחשוב בכמה הם מקבלים אותו מהיבואן, ובכמה היבואן מקבל אותו מהיצרן.

תגיע לסכום של אריג בד

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

כי אף אחד לא מתייחס לזה שיש להם תקן אירופאי ודרגת בלימה אירופאית B בגשם. איך זה מסתדר עם זה שהם אסורים לשיווק בשוק האירופי?

הרי האתר שנתתי אליו קישור הוא אירופי וגם ראיתי שמוכרים אותם בקנדה, במחיר גבוה יותר בערך 800 שקל לרביעה.

חוץ מזה הבנתי שכל צמיג ארץ חייב תקן אירופאי, פיספסתי משהו?

http://www.igudkb.co.il/125534/משרד-התחבורה-יאמץ-את-התקן-האירופאי-EU27-לשמירה-על-איכות-הסביבה

פורסם

התחלתי לבדוק צמיגים אחרים, לדוגמא הגודייר איגל ספורט עם דירוג E בבלימה, זה עדיף על סיני עם דירוג B ?

אשמח להמלצות לצמיג טוב, לא פאלקן.

פורסם

לרכב שלך הייתי קונה kleber hp3.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...