Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ראינו טויוטה קורולה GLI 2004 יד שניה 159 אלף קמ, במצב מצויין, עבר בדיקה לפני קניה אבל עדיין לא קנינו. המחיר הוא 15 אלף.

פחות או יותר באותו מחיר ואותו קילומטרז׳ אנחנו רואים ביד 2 ניסן אלמרה ויונדאי אקסנט 2008-2009.

אנחנו משפחה עם שני ילדים, נוסעים בצפון בעליות וירידות ולפעמים למרכז.

מה עדיף? להתקדם ולקנות כבר את הטויוטה קורולה 2004 או ללכת לראות ניסן אלמרה/יונדאי אקסנט חדשים יותר?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי אור מ
פורסם

שלום,

אני לא יודע איזו בדיקה לפני קניה הקורולה הזאת עברה, אבל השנתון הזה נחשב ללא אמין, בעיקר בנושא בוצה במנוע, מחשב וממיר קטליטי.

אני במקומך בתקציב הזה הייתי מחפש מיצובישי לנסר קלאסיק 2008-2009 עם נתונים דומים לקורולה שמצאת, ויש בלוח כמה לנסר כאלה.

אקסנט - עם מנוע 1.4 חלש מדי. עם מנוע 1600 המצב טוב בהרבה. בגדול הרכב לא נוח, קופצני אבל די אמין ( צריך לבדוק תקינות מערכת היגוי - נקודה חלשה בדגם הזה ).

גם סובארו אימפרזה ( B3 ) יכולה לבוא בחשבון. אם יש אפשרות לעלות קצת את התקציב, ניתן למצוא כזאת עם מנוע 2000 - רכב מוצלח מאוד, יותר חזק ונוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היתה לחבר שלי ניסאן אלמרה מ 2006 מנוע 1.8, אפס תקלות ובעיות לאורך כל הזמן שהיתה אצלו, רכב מאוד אמין. הייתי אישית בודק את האופציה הזו.

פורסם (נערך)

הבעיה ש 2006 זה השנתון האחרון של הדגם, ומה שנמכר לרוב זה הרכבים עם פגושים נופלים וצבעים מקולפים .

אגב, טיידה שהחליפה את אלמרה כאן בארץ, חוץ מזה שהיא יותר צרה והמראה החיצוני לא משהו, רכב אמין, נוח וחסכוני, בגאז' ענק - הייתי מעדיף את טידה על אקסנט בכל יום נתון למשפחה של 4 נפשות.

סתם הסתכלתי בלוח יד 2 - בחיפה יש למכירה טידה 2008 יד ראשונה עם 62 אלף קילומטרים ( צבע כחול ). אם הכל נכון במודעה, הרכב שווה כל שקל.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...