Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סלד נופל בהתנעה וגם מדי פעם בסרק

חשבתי שזו מערכת הצתה, הוחלפו מצתים וחוטי הצתה.

נשאר בסימן שאלה כויל ואולי חיישנים (חמצן למבדה וכו)

יש ספק סביר שזו המצערת, ביקשתי מהמוסך שיפרק וינקה, אמר ברוב המקרים זו מצערת תקולה וצריך להחליף.

אוסיף שצריכת דלק גבוהה מאד מהרגיל, יש גם ריח של דלק בהתנעה, ופליטת גזים גבוהה לא תקינה עם ריח שרוף.

מה דעתכם ?

הוא גם אומר שמצערת זה עניין של אלפייה וחצי.. ? מצאתי בחנות חלפים ב 500. כמה תעלה עבודת ההחלפה ?

אני מירושלים דרך אגב

עריכה אחרונה על ידי sagico
פורסם (נערך)
סלד נופל בהתנעה וגם מדי פעם בסרק

חשבתי שזו מערכת הצתה, הוחלפו מצתים וחוטי הצתה.

נשאר בסימן שאלה כויל ואולי חיישנים (חמצן למבדה וכו)

יש ספק סביר שזו המצערת, ביקשתי מהמוסך שיפרק וינקה, אמר ברוב המקרים זו מצערת תקולה וצריך להחליף.

אוסיף שצריכת דלק גבוהה מאד מהרגיל, יש גם ריח של דלק בהתנעה, ופליטת גזים גבוהה לא תקינה עם ריח שרוף.

מה דעתכם ?

הוא גם אומר שמצערת זה עניין של אלפייה וחצי.. ? מצאתי בחנות חלפים ב 500. כמה תעלה עבודת ההחלפה ?

אני מירושלים דרך אגב

בקש מהמוסך שיעשה ניקוי לבית מצערת,במידה והתקלה לא נפתרה לחבר לסורק תקלות לפעמים הפחמים בתוך המנוע צעדים מתכלים ויש צורך להחליף,הפרפר לא מבצע פעולת כניסת אויר אז יש צורך בהחלפה,בית מצערת חדש נע סביב 2000 שקליםאם מצאת ב500 בית מצערת תקין שעובד התמזל מזלך.בהצלחה

ת

עריכה אחרונה על ידי oferbz

עופר בן צבי

פורסם (נערך)
למה הוא לא מבצע תחילה ניקוי?בפולו שנתונים האלה המצערת ידועה כמיתלכלכת וגורמת לתופעות המתוארות. תתחיל בניקוי שלה.

מסכים, אבל אם באמת לחנות החלפים האינטרנטית יש בית מצערת ב 500 אני כבר אחליף כנראה.

אגב לא ציינתי שהרכב עשה 120,000 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי sagico
פורסם

מתעלק ברשותכם....

אם אני עושה ניקוי מצערת מבלי לפרק אותה (מאזדה 2 - מצערת חשמלית), אני עדיין צריך לנתק את המצבר לצורך לימוד המחשב?

פורסם

בכל ניקוי מצערת מומלץ לבצע איפוס...

רק שבמיקרה הזה ללא פירוק המצערת ייתכן והאפקט לא יהיה רלוונטי בכלל. פרק את המצערת כמו שצריך אפילו רק תפריד אותה מהסעפת על מנת לנקות הייטב מצידה השני. הפירוק שלה הוא פשוט מאוד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בכל ניקוי מצערת מומלץ לבצע איפוס...

רק שבמיקרה הזה ללא פירוק המצערת ייתכן והאפקט לא יהיה רלוונטי בכלל. פרק את המצערת כמו שצריך אפילו רק תפריד אותה מהסעפת על מנת לנקות הייטב מצידה השני. הפירוק שלה הוא פשוט מאוד.

ביקשתי מהמוסך שלי לפרק ולנקות משום מה הוא לא מתלהב מזה לא יודע למה, אצטרך אולי למצוא מוסך אחר בירושלים שיעשה את זה.

• תוכן חדש...