Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין גבול לחוצפה.

למי שאמר שצריך להתלונן - האמת שהסיפור הזה נסגר כבר. הוא היה יכול להיסגר יפה יותר - כן. אבל זה נגמר.

איגוד המוסכים זה בדיחה. הם עובדים רק מול מי שעונה להם. אם מוסך לא בראש שלו להתמודד איתם - אז הם פשוט סוגרים את התיק.

במוסך יבואן מורשה יש כלי אפקטיבי מאוד של תלונה מול היבואן.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין איך זה לא עקיצה\רמאות\שיא הנוכלות

בן אדם בא עם רכב, יצא עם נזק, העובד+מנהל ידעו על הנזק (מילא עובד שפישל לא רצה להודות, ניחא) ובמקום לתקן, הם דחפו לפות"ש איזה סיפור ורצו עוד שהוא ישלם. הם יכלו באותה מידה להגיד לו שהם שברו והם יתקנו, אבל הם עשו הפוך ורצו לקחת על זה רווח.

אין לי מילים.

פורסם

השרשור הזה חסר כל ערך בלי הסרטון המרשיע. המוסך מוזכר פה בשמו, אבל את הראיות למקרה לא ראינו - באותה מידה זה יכול להיות מישהו שרוצה ללכלך על המוסך (פות"ש עם ותק עצום של 3 הודעות בשלוש שנים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חשוב לי להבהיר שמבחינת בעלי המוסך ברגע שהצגתי להם את הממצאים הם התייחסו בצורה מכובדת והחזירו את המצב לקדמותו. אין לי סימנים לכך שהם היו מודעים או מעורבים בנסיון השקר והטיוח של מנהל העבודה. השאלה היא מה הם עשו מעבר לכך כדי שמקרים כאלה לא יישנו. אף אחד לא דיבר איתי על מה מתכוונים לעשות עם העובד הנ"ל, העליתי את הדברים כהווייתם כי כמו שנכתב פה בשרשור יש הרבה לקחים ללמוד מהסיפור.

לגבי הסרטון לא יודע איך להעלות אותו לכאן עם פנים מטושטשות ולא בטוח למה זה נחוץ.

פורסם (נערך)
חשוב לי להבהיר שמבחינת בעלי המוסך ברגע שהצגתי להם את הממצאים הם התייחסו בצורה מכובדת והחזירו את המצב לקדמותו. אין לי סימנים לכך שהם היו מודעים או מעורבים בנסיון השקר והטיוח של מנהל העבודה.

...

העליתי את הדברים כהווייתם כי כמו שנכתב פה בשרשור יש הרבה לקחים ללמוד מהסיפור.

הצמדות לעובדות, ותיאור מפורט ויבש של השתלשלות העניינים, היא הגישה הנכונה, במיוחד כשיש לך תיעוד מצולם.

רק בכותרת חרגת לטעמי, ולא במקצת. את חלקו של מנהל העבודה הוספת באיחור, והיא יותר חמורה בעיניי.

אני נשאר בדעתי שיש פה מוסך שנהג בצורה סבירה, ושני עובדים שסרחו. מקווה שאינם עובדים שם יותר. נשמח גם לשמוע את הצד של המוסך.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

ב

יש כלי מובנה ודי יעיל שמבצע זאת אוטומטית עם אחוזי הצלחה די גבוהים. במידה והוא לא מצליח, ניתן פרטנית לטשטש איזורים בסרטון. עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מחילה שלא קראתי את כל השרשור.

אם אני בעל מוסך ומאשימים אותי או עובד שלי על נזק שנגרם אני מסתכל במצלמת אבטחה כדי שלקוח יהיה מרוצה והאמת תצא לאור.

לתחשותי האישית בלבד, בסיפור המתואר בעל המוסך יכל בקלות לברר את הסיפור, אבל היה לו נוח להתנער.

עקיצה או לא, זה מוסך שלא הייתי חוזר אליו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
חשוב לי להבהיר שמבחינת בעלי המוסך ברגע שהצגתי להם את הממצאים הם התייחסו בצורה מכובדת והחזירו את המצב לקדמותו. אין לי סימנים לכך שהם היו מודעים או מעורבים בנסיון השקר והטיוח של מנהל העבודה

לטענך התנהלות המוסך לאחר גילוי נסיון הטיוח היתה תקינה. מאחדך אתה מפרסם את שם המוסך וגורם לו נזק תדמיתי בלתי הפיך.

העליתי את הדברים כהווייתם כי כמו שנכתב פה בשרשור יש הרבה לקחים ללמוד מהסיפור.

מהם הלקחים מבחינתך?

האם לא להשתמש בשירותיו של המוסך הספיציפי?

האם להתקין מצלמת דרך ולהשאיר אותה פועלת גם בעת שהות במוסך?

הפורום הוא ככר העיר. האשמת פה בית עסק ותיק ומכובד (ואפילו קראת לזה "שערוריה" וציינת את שמו של המוסך בכותרת) אבל את הראיה, שכל כך פשוט להעלות לרשת השארת אצלך. אולי אתה בעל מוסך מתחרה? אנחנו לא מכירים אותך, ויש לך מס' חד ספרתי של הודעות.

זאת מעבר לעובדה שאתה בסה"כ מרוצה מהתנהלות המוסך לאחר שגילית את המחדל - אז למה לפרסם את שמו בכותרת? האם ההמלצה היא לא להשתמש בשירותיו של המוסך הזה?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

איזו ברירה עוד הייתה למוסך לאחר שיש לו עדות מצולמת?

נזקים , טעויות הכל קורה ואפשר לפתור.

אבל לשקר במצח נחושה ומצולמת? קצת פחות.

פורסם

אני עם צבי

חודש הרחמים והסליחות, תנו לבעל המוסך לחזור בתשובה, מנהל המוסך כנראה אדם ישר, שני העובדים שלו נפלו במבחן האמינות, בהם בעל המוסך צריך לטפל.

לקח לנו הצרכנים? אכן להשאיר מצלמת דרך פועלת, כך אני בכל אופן עושה, אני גם הדגשתי פעם לא לכבות אותה, היא גם מקליטה שמע...

פורסם
איזו ברירה עוד הייתה למוסך לאחר שיש לו עדות מצולמת?

נזקים , טעויות הכל קורה ואפשר לפתור.

אבל לשקר במצח נחושה ומצולמת? קצת פחות.

כל עוד (נטען ש) העדות קיימת, אך היא לא הובאה בפנינו למרות שהאמצעים הטכניים קיימים כדי לעשות זאת - מבחינתי, כאילו היא לא קיימת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
חשוב לי להבהיר שמבחינת בעלי המוסך ברגע שהצגתי להם את הממצאים הם התייחסו בצורה מכובדת והחזירו את המצב לקדמותו. אין לי סימנים לכך שהם היו מודעים או מעורבים בנסיון השקר והטיוח של מנהל העבודה. השאלה היא מה הם עשו מעבר לכך כדי שמקרים כאלה לא יישנו. אף אחד לא דיבר איתי על מה מתכוונים לעשות עם העובד הנ"ל, העליתי את הדברים כהווייתם כי כמו שנכתב פה בשרשור יש הרבה לקחים ללמוד מהסיפור.

אתה צריך לעלות את סרטון כפי שהוא, כי זה לא משנה את העובדה שהפנים מטושטשות או לא.

הרי לא כל עובדי המוסך גרמו לך את הנזק, אלה עובד מסויים. ואם כך, אין לזה חשיבות אם עובדים אחרים יופיעו שם.

מה גם ששם המוסך כבר ידוע.

אם אתה מציג כאן עובדות נכונות, אף אחד לא יוכל לתבוע אותך.

מצד שני, אם פתחת שרשור סתם, כדי להכפיש, זה כבר עניין שנתון להחלטתם של מנהלי הפורום.

פורסם

קראתי את ההערות ואני מסכים שמיותר היה לציין את פרטי המוסך.

אין לי טענות לבעלי המוסך שבסופו של דבר פתרו את העניין איתי לשביעות רצוני ומטרתי היתה לשתף בהתנהלות של מנהל העבודה.

אמנם זה אמור להיות מובן מההודעה הפותחת אך כדי למנוע ספק אשמח אם אפשר לערוך.

• תוכן חדש...