Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש רכב בטיחותי עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מחפשת רכב בטיחותי, מחיר עד 25,000.

הקריטריון החשוב לי ביותר הוא הבטיחות אבל כמובן שאשמח גם לאמינות ולצריכת דלק נמוכה.

רק אוטומטי.

חשבתי עד עכשיו על מאזדה 2/3 או רנו קליאו, והוצעה לי גם טויוטה קורולה עם גיר טיפטרוניק.

אשמח לחוות דעתכם בבקשה ולהצעות נוספות.

תודה רבה מראש :)

פורסם

ראשית צריך לבחור קטגוריה משפחתית או סופר מיני?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ראשית צריך לבחור קטגוריה משפחתית או סופר מיני?

מבחינתי שתי האפשרויות הן בסדר.

חשובה לי מאד הבטיחות, אז אם סופר מיני היא צריכה להיות יחסית בטוחה, לא "עפה ברוח".

פורסם

פורד פיאטסה לדעתי יכולה להתאים היא בעלת 7 כריות אוויר, מנוע ה 1.4 לא זריז אבל סך הכול מספק, איכות החומרים מעל הממוצע לאותם השנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פורד פיאטסה לדעתי יכולה להתאים היא בעלת 7 כריות אוויר, מנוע ה 1.4 לא זריז אבל סך הכול מספק, איכות החומרים מעל הממוצע לאותם השנים.

תודה רבה!

אני רואה נתוני בטיחות לא כל כך טובים עליה כאן:

http://www.carz.co.il/gen/199/safety/

מה דעתך?

פורסם

אם אתה צתכוון לכול הx באדום אז זה בסדר, באותם השנים לא היו מערכות בטיחות אקטיביות.

הפיאסטה מבחינת הגנה עושה עבודה טובה לאותם השנים ולא נחשבת לרכב לא בטוח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אם אתה צתכוון לכול הx באדום אז זה בסדר, באותם השנים לא היו מערכות בטיחות אקטיביות.

הפיאסטה מבחינת הגנה עושה עבודה טובה לאותם השנים ולא נחשבת לרכב לא בטוח.

תודה!

• תוכן חדש...