Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלטתי לקנות פיג'ו 208 ומצאתי רכב שעומד בדרישות שלי מבחינת תקציב , העניין הוא שהמחיר של הרכב קצת חשוד בערך 10K פחות מהמחירים בשוק הבחור שדיברתי איתו טוען שהרכב עבר תאונה קלה והחליפו את כנף ודלת וזו הסיבה למחיר, לטענתו שהוא רכש את הרכב בבדיקה טענו שמדובר בירידת ערך של בערך 3-4% .

השאלה אם אני מפספס פה משהו אני ממש מתלבט אם מדובר במציאה או בניסיון עוקץ ,כמובן שאם אחליט לרכוש אני אעשה בדיקה והכל אבל פשוט הרכב נימצא שעתיים נסיעה ממני ולא בא לי סתם לעשות נסיעה ולשלם על בדיקה לחינם.

עוד פרטים הטיפול בתאונה לא נעשה במוסך מורשה אבל הסוחר טוען שמדובר בחלפים מקוריים , ולגבי טיפולים הוא טוען שהרכב עבר טיפול 15K אצל היבואן והטיפול השני הוא עשה בעצמו.

הרכב יד 2 שנת 2015 עם 30K ק''מ

עריכה אחרונה על ידי shmuel121
פורסם

בתחילה כתבת 'בחור' ולאחר מכן 'סוחר', אם זהו אכן סוחר אז לא הייתי טורח, יש סיכוי טוב שזהו רק קצה המזלג שהוא חושף בפניך.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

על פניו לא מריח טוב במיוחד הנושא של התאונה-כנראה סוחר "תמים" שקנה את הרכב ממוכר תמים שחיפש להיפטר מהנבלה לאחר תאונה לא קלה (הימור קל שלא השתלם ממש לתקן ויש מצב שנקבע אפילו אובדן להלכה).

רכב בן בקושי 4 שבדרך להגיע ליד 3 ואחרי תאונה לא נשמע מבטיח על אף הק"מ הנמוך המפתה,בו משתמש הסוחר כדי לדוג אותך ברשתו.

רכב כזה הייתי נוסע לחקור רק אם ממש קרוב אלי לבית מקסימום חצי שעה נסיעה ובטח שלא אבזבז עליו יום עבודה-לןדעתי בבדיקה תגלה שהנזסק התאונתי לפחות מבחינה מסחרית גבוה בהרבה מ 3-4% ובצירוף העובדה שלא חסרים דשגים בים,הייתי מוותר על הלקרדה הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...