Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מחפש רכב חדש בעקבות התרחבות המשפחה.

נסיעות כ-80 ק"מ ביום.

עדיף אוטומטי לא פוסלים בכלל ידני. טווח מחירים 40K וגמישים טיפה

חשוב - מקום בתא מטען לעגלה, בטיחות, אמינות, וצריכת דלק נמוכה.

עשיתי הרבה חיפושים בפורום והגעתי עם יותר שאלות מתשובות..

מתלבט בעיקר בין - דאצ'יה(מומלץ? בטיחותי? רעשים בנסיעה?),יונדאי i20 (שווה את המחיר?),הונדה ג'אז.

אשמח להמלצות לרכבים נוספים אולי שלא חשבתי עליהם בכלל ועצות בנוגע לנ"ל

תודה רבה !

פורסם

דאציה למעט בטיחות די טובה, מרווחת מאחור מה שמעולה בשביל סל קל, נוחה למסיעה והמנוע סוחב טוב.

עדיף בגירסה ידנית.

פיגו 208 ידנית גם אופציה טובה ובטוחה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דאציה למעט בטיחות די טובה, מרווחת מאחור מה שמעולה בשביל סל קל, נוחה למסיעה והמנוע סוחב טוב.

עדיף בגירסה ידנית.

פיגו 208 ידנית גם אופציה טובה ובטוחה יותר.

למעט בטיחות - ברמה שהיית מסיע שם את התינוק שלך? במה זה מתבטא?

ואגב - איזה דגם של דאצ'יה?

פורסם (נערך)

Sandero stepway.

וכן הייתי מסיע שם תינוק, במבחן ריסוק התינוק קיבל ציונים לא רעים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יונדאי i20 צפופה מאד!

ההונדה גאז אוטו מאד מרווח לנוסעים מאחור. וצריכת הדלק טובה מאד.

תבדוק לגביה ביוטיוב

תכתוב "הונדה vtest" יש סקירה מדהימה של הבחור לגבי הרכב

פורסם

אופציה באמת בכלל לא רעה הריו במצב שלו. תמורה טובה ורכב שעושה את העבודה. היה לי ריו 8 חודשים מהעבודה ולא ממש שמחתי להחזיר אותו. צריכת דלק מעולה.

אם ידנית אפשרית , קיה ריו נראית לי יותר מתאימה למשפחה צעירה מאשר 208 .

הבגאז' יותר גדול ומרווח

פורסם

הi20 תהיה צפופה ?

ובמחיר של קיה ריו 2014, אפשר להביא סטפווי 2016 אפילו אולי באחריות עדיין.. מה עדיף?

אגב בכלל מה הייתם ממליצים לרדת שנתון ולהביא רכב יותר "נחשב", או רכב פחות נחשב אבל משנתון גבוה יותר?

ושוב תודה על כל התגובות

פורסם

אני יכול להגיד לך שהלכתי על הריו,

אבל משיקולים אישיים שלי, ואתה צריך לראות איזה רכב מתאים יותר לך בסופו של דבר.

לאיזה רכב יותר התחברת

אם אתה יכול לשרוד את הנדסת האנוש של דאצ'יה למרות שבגרסא הידנית כן רואים מחשבה קלה -

הידית הילוכים מספיק גבוה בשביל שתוכל להניח את היד על משענת היד ועדין להעביר בנוחות (בניגוד לגרמניות ולפי דעתי עוד רכבים רבים וידניים)

ביצועי פניות, אני אישית הרגשתי איך אני נזרק בדאצ'יה קצת לצדדים

מהצד השני הדאצ'יה חסכוניתיותר, יכולה להתאים לשטח קל, יש לה מערכת מולטימדיה מה שהיה לי חסר בריו

הכל כאן אינדיבידואלי בסופו של דבר

פורסם

בעיקרון הגובה.

בפועל היצע המנועים שונה (סנדרו רק 1.2 ידני עד המתיחת פנים שהושקה השנה , סטפווי 0.9 ידני ואוטומט ו1.5 דיזל ידני) , לא בטוח שהאוטומט בתקציב.

פורסם
אגב מה ההבדל בין הסנדרו לסטפויי ?

אם אני לא טועה זה בעצם אותו רכב אבל סנדרו יש מנוע רגיל ול-Stepway יש מנוע בנזין טורבו (75 כ"ס לעומת 90 כ"ס) והוא קרוסאובר - משמע קיבל יותר גובה עם גחון מצויין אבל זה לא באמת 4X4 ועיצוב ססגוני.

זה מאוד תלוי גם על איזה שנתון אתה מדבר כי סנדרו החדשה מגיעה רק עם תיבה אוטומטית - רובוטית לעומת שנה קודמת.

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

נסיעת מבחן.

לטעמי נסיעת מבחן היא בסיס חשוב מאוד להשוואה, לא רק השוואת יבשה של מפרטי הרכב.

ברשותי ריו 5 דלתות ואני מאוד מרוצה מהרכב, השיקולים שלי היו בטיחות, אמינות וצריכת דלק והריו עומדת בכולם.

כמו כן, הוא מאוד מרווח לסופר-מיני מתחרות ועם עגלת תינוק הדלת החמישית היא יתרון גדול.

כפי שרשם defuser, אם חשובה לך מערכת מולטימדיה וביצועים (את ביצועי הריו הייתי מגדיר כבינונים-חלשים, אך ניתן להגיע לצריכת דלק מרשימה בגיר ידני) אז לדעתי הרכב הזה אינו עומד בדרישות.

• תוכן חדש...