Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים. מנסה שוב מזלי עם הפורום וחכמת ההמונים - עד כה כל המלצה שלכם הייתה בול!

האם יש אוטובוס ממתחם שורק - ליד לובינסקי או איקאה ראשל"צ, לכיוון תל אביב המסגר?

תודה למסייעים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הכי מומלץ - אפליקציית MOOVIT, לאחר מכן הוראות תחב"ץ של גוגל-מפות, זמין גם ללא אפליקציה. אפשר לשאול גם בשירות של לובינסקי. מגוון גדול של קווים אין שם, כיוון שזה אזור תעשייה מבוסס רכב (בדומה לאזורי תעשייה רבים בארץ). אבל יש כמה בתדירות לא גבוהה, שיביאו אותך לאזורים עם היצע קווים מכובד (כמו התחנה המרכזית החדשה בראשון).

נדמה לי שיש גם פורטל תחבורה ציבורית משולב של משרד התחבורה, שמחליף אתר בהפעלה פרטית שהיה קודם לכן. לא יודע כמה הממשק שלו ברור ונוח.

אני לא חושב שתקבל בפורום טיפים מדויקים יותר מהאפליקציות.

פורסם
זה משהו חד פעמי? באיזה יום ובאיזה שעה?

אולי אוכל לארגן לך טרמפ.

איזה איש חמוד! זה חד - פעמי, מחר (חמישי) באזור שלוש אחה"צ.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

אם אתה משאיר שם רכב לטיפול, תבדוק עם לובינסקי אם יש להם שירותי הסעה למרכז.

לא מעט מוסכים מרכזיים נותנים את השירות הזה (מוסך פורד-מאזדה בניר צבי לדוגמה).

.We apologise for the inconvenience

פורסם
איזה איש חמוד! זה חד - פעמי, מחר (חמישי) באזור שלוש אחה"צ.

אני גר קרוב לשורק והרבה פעמים מתחיל את יום העבודה במרכז ת"א. אבל מתחיל את יום העבודה קצת לפני שלוש אחרי בצהריים -:)

סורי.

פורסם
אני גר קרוב לשורק והרבה פעמים מתחיל את יום העבודה במרכז ת"א. אבל מתחיל את יום העבודה קצת לפני שלוש אחרי בצהריים -:)

סורי.

בוקי, אולי גם קודם זה טוב לי. תן לי טלפון שלך

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• תוכן חדש...