Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בשבועות האחרונים אני שומע תקתוקים מעצבנים מאזור הגלגלים הקדמיים בעת האטת הרכב(שמגיע לרמזור, מעבר חציה וכו)

יש גם רעשים כאשר אני מסובב את ההגה ימינה ושמאלה במהירות.

העניין שבינואר עשיתי טסט ונכשלתי על חופש בהגה, החלפתי מסרק הגה.(לא היו לי רעשים כאלו בעת האטה מעולם)

לאחר מכן עברתי טסט ונסעתי רגיל..

האם זה קשור למסרק או שזה בעיה אחרת?

מדובר ביונדאי I20 שנת 2010

יש הערכה לעלות טיפול כזה?

תודה

פורסם

צריך לשמוע את הטיקטוקים המדוברים קשה כך לדעת. לגבי הרעשים שנישמעים בהטיית ההגה מצד לצד אז ייתכן וזה נובע מהמסרק ששמו לך אם לא שופץ כראוי. המסרקים האלה רגישים מאוד. כמו כן כדאי לבדוק שהגשר שהורידו לצורך החלפת המסרק הוחזר כראוי. ביצעת כיוון פרונט לאחר החלפת המסרק?

פורסם
צריך לשמוע את הטיקטוקים המדוברים קשה כך לדעת. לגבי הרעשים שנישמעים בהטיית ההגה מצד לצד אז ייתכן וזה נובע מהמסרק ששמו לך אם לא שופץ כראוי. המסרקים האלה רגישים מאוד. כמו כן כדאי לבדוק שהגשר שהורידו לצורך החלפת המסרק הוחזר כראוי. ביצעת כיוון פרונט לאחר החלפת המסרק?

לגבי התיקתוקים, מכיר גלגל המזל? שהיו מסובבים גלגל ענק עם חץ שעוצר בין מוטות מתכת. אז זה הרעש.

רק בהאטה, לא בהאצה.

לגבי המסרק, שמו לי מסרק חדש, שאלתי לגבי שיפוץ והוא טען שלא כדאי כי זה הבדל של 100-200 שקל. וגם שילמתי על כיוון פרונט. אם עשו או לא אין לי מושג.

המוסך בו ביצעתי את החלפת המסרק לא אמין בכלל, קיבלתי את הרכב מקולקל כאשר הייתי צריך להחליף סליל כרית אוויר( המוסכניק טען שאין קשר בין החלפת מסרק לסליל כרית אויר ולאחר קריאה ברשת הבנתי שיש קשר ישיר והוא לא לקח אחריות)

לכן אני לא באמת יודע אם נעשה כיוון פרונט או לא, לצורך העניין שהלכתי לתקן את הסלילי כרית אויר הוא אמר שלדעתו לא נעשה כיוון פרונט בגלל שהמחשב הראה שזווית ההגה על -300. משהו בסגנון הזה.

זאת גם הסיבה שאני יודע שהוא הרס לי את הסליל.

השאלה שלי היא אם לדעתך זה תקלה שנובעת ממסרק או ממשהו אחר?

האם אמורה להיות אחריות לאחר חצי שנה של החלפת מסרק?

פורסם

מבחינת האחריות זה תלוי מה הגדיר לך המוסך. אם לא הגדיר כלום נישאר כניראה לדבר ללמפה אבל לנסות לדבר איתו לא עולה כסף..נסה. כמה שילמת על מסרק חדש כזה?

פורסם
מבחינת האחריות זה תלוי מה הגדיר לך המוסך. אם לא הגדיר כלום נישאר כניראה לדבר ללמפה אבל לנסות לדבר איתו לא עולה כסף..נסה. כמה שילמת על מסרק חדש כזה?

אם אחרי יום הוא התנער מאחריות לגבי הסליל לא חושב שפתאום הוא יגיד בוא אני יתקן לך.

המסרק עלה באזור ה1550 כולל עבודה "כיוון פרונט" ומעמ.

מניסיונך זה בעיה במסרק או קשור למשהו אחר?

פורסם

אם זה המחיר אתה יכול לשכוח מזה שמדובר במסרק חדש מקורי..זה מסרק מחודש אני מחליף כאלה כמו גרעינים. לא ברור לי למה הוא אמר לך מסרק חדש. לגבי הרעש שוב כמו שאמרתי...צריך לשמוע, להרים את הרכב ולבדוק שהכל מחובר כמו שצריך. אם הרעש החל מייד לאחר התיקון אז ייתכן שעל הדרך ניגרם נזק כלשהו למיכלול כלשהו ואי אפשר לנחש בלי לבדוק פיזית.

פורסם
אם זה המחיר אתה יכול לשכוח מזה שמדובר במסרק חדש מקורי..זה מסרק מחודש אני מחליף כאלה כמו גרעינים. לא ברור לי למה הוא אמר לך מסרק חדש. לגבי הרעש שוב כמו שאמרתי...צריך לשמוע, להרים את הרכב ולבדוק שהכל מחובר כמו שצריך. אם הרעש החל מייד לאחר התיקון אז ייתכן שעל הדרך ניגרם נזק כלשהו למיכלול כלשהו ואי אפשר לנחש בלי לבדוק פיזית.

האם אפשר להגיע אליך לבדיקה ותיקון?

• תוכן חדש...