Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

אני מתכנן לנסוע לאירופה השנה (כנראה שווייץ ואז ארצה ציריך, לא ז'נווה או באזל), לשלושה או ארבעה ימים ולא משנה לי באילו ימים ובאילו חודשים (אבל לא בדצמבר).

אני אזמין כרטיסים דרך אחד מאתרי המַאפיה ברשת. האם יש ימים מסוימים בשבוע וימים מסוימים בחודש (וחודשים מסוימים) שבהם הכרטיסים יהיו זולים יותר?

תודה.

פורסם

מיד אחרי חופשים, בעיקר כשאתה מזמין מספיק זמן מראש.

אני הזמנתי בפברואר כרטיסים למשפחה באיזיג'ט, הלוך חזור לשוויץ, בתאריכים 3-11 בספטמבר.

כרטיס הלוך עלה $52 וכרטיס חזור עלה $45.

על זה הוספתי שמירת מקומות ושתי מזוודות גדולות.

העלות לארבעה יצאה נמוכה מ-700$.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

כל תקופה שאינה תקופת שיא כמו החגים. אפילו בין ראה"ש ליו"כ.

אם אני קורא בין השורות אתה רגיש מאד למחיר. בדוק גם את האופציה לטוס למינכן ולשכור שם רכב - אמנם כ-4-5 שעות נסיעה בכל כיוון, אבל סבירות גבוהה שהשילוב של הטיסה ושכירת הרכב היותר זולות יהיה עדיף כספית (כמובן trade off). אפשרות דומה, נוספת, היא מילאנו. וכמובן ג'נבה או באזל (אז שכירת הרכב היא במחיר צרפתי).

אפשרות אחרת היא לטוס עם קונקשן - דרך קפריסין, טורקיה יוון או איטליה. (אני מניח שקישורים אחרים יהפכו לבזבוז זמן אדיר, אלא אם אתה אוהב לשבת בצינור בגבה 35,000 רגל). כך תוכל להגיע לציריך, אבל, הזמן יתבזבז בעיקוף ובהמתנה בנמה"ת הביניים.

אם אתה טס ב-LCC (או בכרטיסים בסיסיים ביותר של חברה כלשה, שאינם כוללים מטען) אתה יכול לבחון נסיעה ללא מזוודות, או עם פחות מזוודות ממספר הנוסעים. כאשר אני יוצא עם אשתי לטיולים בני עד כשבוע אנחנו לוקחים מזוודה אחת בלבד, ואם זו כל המשפחה (חמישה מובגרים) בהחלט יכולים להסתפק בשלוש, ואנחנו סוחבים אתנו אוכל ליום יומיים הראשונים, כך שאםשר להסתפק גם בפחות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תכניס את היעד בסקייסקאנר ובתאריך תכניס כל החודש או כל השנה.

תקבל אחלה תמונה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הוא לא יקבל שום תמונה. כמות התשובות שסקאיסקאנר מוציא פשוט לא רלוונטית (אלא אם הוא יסנן טיסות ישירות בלבד).

אישית התיאשתי מהאתר הזה, שלטיסות של 2500 ק"מ מוציא לי טיסות עם 3 קונקשנים ו-36 שעות.

חייב לתת ציון גבוה לאקספדיה שבה מצאתי לפני 4 חודשים את הקומיבנציה המתאימה לי ביותר לנסיעה לא לגמרי straightforward, וגם תהליך הזמנת הטיסה היה חלק וזריז. למעשה זה כלל שני שלבים כיון שהתחלתי בטיסות המסגרת ורק לאחר השלמת תכנית הטיול הזמנתי גם טיסת פנים, ועדיין היה שירות מצויין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך לדעת איך להשתמש בסקייסקאקנר, ניתן לסנן לפי מקסימום קונקשנים, לדרג לפי זמן/מחיר/שקלול, ועוד. לא קרה שלא מצאתי שם את המידע שאני צריך, ובמהירות.

מצד שני, האופציה של "כל השנה" באמת לא רלוונטית, זה זורק כמויות מידע אדירות ויכול להשתנות כמעט מרגע לרגע.

בנוגע לתקופות זולות- תלוי בעומס פה, ותלוי ב high season ביעד. בישראל בחגים יהיה יקר ולא משנה לאן תטוס, נתחיל מזה.

החל מסוף אוקטובר- כל היעדים באירופה נהיים זולים בצורה משמעותית עד סוף פברואר בערך. בחנוכה יש קפיצה קטנה, אבל לא היסטרית כמו חגי תשרי.

פורסם

תוריד smartair הישראלית, יש שם חיפוש גמיש של יעד ותאריכים וכמות לילות רצוייה, בסופו של דבר הוא יראה לך קודם את ההכי זול ואחרי שקיבלת תאריך תשווה עם סקייסקאנר ומשם תחליט מאיפה להזמין.

אני משתמש בזה כדי לקבל אינדיקציה מתי יהיה הכי זול.

פורסם

לא מבין דבר אחד.

אתה מאוד רגיש למחיר כרטיס, אך טס לאחת הערים הכי יקרות בעולם?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא יודע לגבי פות"ש.

אני טס לבאזל וחוזר מג'נבה, אך החופשה תהיה ביער השחור בגרמניה. אלו פשוט יעדי הגישה לשם, הכי קרובים והכי זולים שמצאתי

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לא יודע לגבי פות"ש.

אני טס לבאזל וחוזר מג'נבה, אך החופשה תהיה ביער השחור בגרמניה. אלו פשוט יעדי הגישה לשם, הכי קרובים והכי זולים שמצאתי

זה בסדר. ומולץ לשכור בצד הצרפתי (אם לא צריך להכנס לשוויץ) - הרכב יותר זול. אם צריך להכנס לשוויץ אז לשכור בצד השוויצרי עקב מדבקת הכבישים.

פורסם

מעולם לא טענתי שאני "מאד רגיש למחיר הכרטיס".

מה שכן התכוונתי ואני מתנצל שלא הייתי ברור מספיק:

אם כבר אין לי חובה לתאריכים מסוימים, אז בהחלט אנסה לטוס מתי שיהיה זול יותר. הגיוני, לא?

אני גם לא הולך לשכור רכב. אני הולך לבקר אדם מסוים למשך 3-4 ימים ולחזור שוב עם הרכבת לשדה בציריך.

תודות רבות על הפנאי והעזרה שלכם.

כמובן אשמח לשמוע עוד רעיונות וטיפים.

פורסם
זה בסדר. ומולץ לשכור בצד הצרפתי (אם לא צריך להכנס לשוויץ) - הרכב יותר זול. אם צריך להכנס לשוויץ אז לשכור בצד השוויצרי עקב מדבקת הכבישים.

למרות ההודעה הבאה של פות"ש אני צריך לציין: נדרש תחשיב של מחיר השכירות בצרפת + 40 פרנק (אאל"ט זה מחיר המדבקה) מול מחיר השכירות בשויצריה. בסופו של דבר צריך לעשות חישוב כולל, לא חישוב של פרטים.

וד"א - כאשר שכרתי בגרמניה רכב וציינתי בטופס הקבלה כי בכוונתי לעבור לשויצריה קיבלתי רכב עם מדבקה.

• תוכן חדש...