Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

י SUV בתקציב של כ - 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן מחיר מפתה, לא בטוח שיתנו לי אותו כי אין לי מישהו מדרגה ראשונה שיש לו "חבר".

בנוסף כל הביקורות על שירות מתחת לכל ביקורת של סיאט ולקוחות לא מרוצים מהקנייה מהשלב הראשוני, מוריד לי קצת מהאטקה.

על סובארו XV אוותר, אין לי צורך ב 4 על 4 והבגאז מאוד קטן ואת הצורה פחות אהבתי.

מאזדה 5 כבר יקרה...

וHRV אכן חסכונית אבל דיי קטנה..

עריכה אחרונה על ידי LIRANKES
פורסם

3008 אקטיב דיזל הכי מתאימה לצרכים.

מכלולי המנוע והגיר נחשבים אמינים יותר מהאטקה/קארוק.

באקליפס יש תא מטען קטן משמעותי.

אם אתה עושה 13.5 עם איי30 ב3008 דיזל תעשה 17 קמל.

היתה לי פעם איי 30 כזאת והיום 3008. על אותו תוואי אני מגיע ל15 קמל מול 11 ביונדאי.

מעבר לזה ה3008 שקטה בתא הנוסעים ומרגישה חסרת מאמץ בכל סוג נסיעה (המומנט הגבוה מכל האופציות האחרות שהצגת)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• חודש מאוחר יותר...
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ה3008 רכב מעולה עם ערך מוסף של איכות נהיגה/נסיעה/ ללא תחרות,בנוסף הוא מוכיח ביקוש ער כיד 2,ושמירת ערך טובה מאד.תבדוק.

פורסם

לדעתי שווה לך לשקול את הספורטאז פשוט בגרסת הדיזל שלו, זה תפור על הדרישות שלך ולגרסת הזאת יש אבזור חדש. ראיתי פרסומים על מבצעים בקיה בשבוע הקרוב, ובטח יהיה אותו במחיר טוב. בכל מקרה הייתי הולך על רכב קוריאני ולא אירופאי, מבחינת אמינות ועלות תיקונים

פורסם
לדעתי שווה לך לשקול את הספורטאז פשוט בגרסת הדיזל שלו, זה תפור על הדרישות שלך ולגרסת הזאת יש אבזור חדש. ראיתי פרסומים על מבצעים בקיה בשבוע הקרוב, ובטח יהיה אותו במחיר טוב. בכל מקרה הייתי הולך על רכב קוריאני ולא אירופאי, מבחינת אמינות ועלות תיקונים

וואלה , יש לך נתונים לגבות את ההצהרה הזו ?

יש לך מושג על עלות התיקונים ב 3008 מול הספורטאז ?

ביטוחים ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
וואלה , יש לך נתונים לגבות את ההצהרה הזו ?

יש לך מושג על עלות התיקונים ב 3008 מול הספורטאז ?

ביטוחים ?

אין לי מספרים מדויקים, זה מה שאני יודע גם ממה שרואים בשוק וגם ממה שקוראים בתגובות, העלות תחזוקה של קיה נמוכה יותר. בנוסף, לגבי אמינות כלי הרכב אין ספק בכלל, תעבור על הפורום ותראה כמה תגובות יש לגבי פיג׳ו ותסיק את המסקנות שלך.

• תוכן חדש...