Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכן במבחן - האם ה-Z5 עובד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שווה לציין שבעולם הרפואה לא ידוע על סגולות רפואיות של פלסבו. פלסבו יכול בהחלט להשפיע על התחושה הכללית של מטופל לפרק זמן מסויים, אבל הוא לא משפר במאום את מצבו הרפואי, ובכך גם טמונה הסכנה הכי גדולה של פלסבו, ומכאן גם נובעת ההתנגדות הרבה לחלק מהתחומים של הרפואה האלטרנטיבית.

ממליץ על הספר ״חשיבה חדה״ של גילעד דיאמנט, הוא מדבר המון על כל האספקטים של פלסבו וכולירות אחרות.

ילדים קטנים הם הוכחה ליעילות הפלסבו, אם בנשיקה או טיפת מים קסומים על טישו, זה עובד כמו קסם. כמו שאמרת, לפרק זמן מסויים...:?

תרשה לי לחלוק על זה, "אבל הוא לא משפר במאום את מצבו הרפואי"...באופן אישי ואם אתה נמנע כמוני מלהפריד גוף מנפש, אני חושב שלפלסבו תפקיד חשוב בתהליך הריפוי, מספיק שהצלחת ע"י מתן פלסבו, להפחית לחץ נפשי שנובע ממצב רפואי וכבר סייעת למטופל בהליך הריפוי העצמי.

תודה רבה על ההמלצה לספר :mm_yeah:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שימכרו קורס לנהיגה חסכונית בדלק, באמת שאין לי בעיה עם זה. הם יכולים להתחיל ללקט טיפים נהדרים מקארספורום.

אם בהתקנה של המוצר הזה, הלקוח משיג צריכה נמוכה יותר על ידי נהיגה מתונה יותר ופחות בזבוז דלק על לחיצות מיותרות וכדומה, האם המוצר השיג את המטרה שלו?
פורסם

ממליץ על הספר ״חשיבה חדה״ של גילעד דיאמנט, הוא מדבר המון על כל האספקטים של פלסבו וכולירות אחרות.

מכיר אישית את המחבר. אדם מבריק ומאוד מעניין וספר טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם בהתקנה של המוצר הזה, הלקוח משיג צריכה נמוכה יותר על ידי נהיגה מתונה יותר ופחות בזבוז דלק על לחיצות מיותרות וכדומה, האם המוצר השיג את המטרה שלו?

במחיר של 88 אגורות (לביצה יחידה בגודל M) אפשר לקנות ביצה, לחבר אותה עם מסקינגטייפ לדוושת הגז, ולקבל את אותו אפקט של נהיגה חסכונית ומתונה, באמצעות המשחק "דיר באלאק לשבור את הביצה!"

במקרה של המתקן שלי, ניתן להתקין אותו בכל כלי הרכב, לרבות רכבי אספנות.

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
במחיר של 88 אגורות (לביצה יחידה בגודל M) אפשר לקנות ביצה, לחבר אותה עם מסקינגטייפ לדוושת הגז, ולקבל את אותו אפקט של נהיגה חסכונית ומתונה, באמצעות המשחק "דיר באלאק לשבור את הביצה!"במקרה של המתקן שלי, ניתן להתקין אותו בכל כלי הרכב, לרבות רכבי אספנות.
הכי טוב לחבר את זה לרכבי אספנות , אמריקאים, מסוף השישים תחילת השבעים. אלו עם המנועים של שבע ליטר ומעלה. ואז מקבלים צריכת דלק של 1 ל 4 מחוץ לעיר ובונוס נוסף , מי שמרסק את הביצה על השטיח של רכב אספנות , עלול לגלות שבעל הרכב חיבר ביצה אחרת במקום. :D

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ואני אחזור על זה שוב.

ברור שזה שמן נחשים.

אבל אם הוא גורם לאנשים לנהוג במתינות יותר, הוא השיג את המטרה שלו.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...