Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לאון קופרה 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני עומד כנראה בפני רכישה של סיאט לאון קופרה 2017 אבל זה תלוי במחירי הביטוח.

אני מעוניין לדעת כמה יעלה לי בטוח חובה ומקיף לנהג צעיר (בן 23) בלי עבר ביטוחי ב 3 שנים האחרונות ובלי שלילות וכאלה.

אשמח להמלצות ועזרה!

פורסם

המחירים נעים בין 6000-14000שח, בצד אחד נהג עם רזומה ללא תביעות שלוש שנים לפחות ומעל גיל 35 ומצד שני נהג חדש ו/או עם תביעות בתקופה האחרונה. אתה איפשהו באמצע (היה ביטוח על שמך בשלושת השנים האחרונות?) אז יכול להיות 10000-8000שח. אני יכול להמליץ לך על סוכנים בפרטי אם תרצה, תתקשר ותשאל אותם...

Finger's gonna kill me.

פורסם

הביטוח יהיה על שם אבא שלי.

כרגע יש לי סיאט לאון FR 1.8TSI שרכשתי לפני שנתיים מהסוכנות (2016) ואבא שלי משלם ביטוח בסביבות 10 אלף בשנה לביטוח ישיר.

אז עכשיו החלטתי לפני שאני רוכש את הרכב לבדוק קודם כל ביטוחים כי זה מה שיקבע בסופו של דבר אם אני רוכש או לא.

ולא - אין שום תביעה בשלוש שנים האחרונות או בכלל.

פורסם

להתמקח.. ואם יש עוד רכבים בבית, להדגיש את הנקודה הזו.

הם בד"כ מבקשים סביב ה 10.. ועם מיקוח, וטענה לעוד הצעות מחיר.

ובכל מצב כדאי לקחת עוד הצעות מחיר.

( אפילו הדגשה להעביר את כל הביטוחים, לחברה אחרת )

הם מסוגלים להוריד לכיוון ה 7-8 אלף.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...